Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 863 864 866 867 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1409034 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Samsung Galaxy S3
Ja sad ovde ništa ne razumem, kebe mi !

Prvo ova tvoja ploča uopšte nije loša, jer ima pci-express slot, što znači da može da se stavi na nju nova, ok grafika za malo para.
Ne znam kakav procesor imaš, ali sigurno nećeš osetiti razliku između tog tvog i ovog g-530.
Trebaš samo da ubaciš koji giga rama i neki grafiku.
Mislim da možeš da prođeš sa 100 evrića, možda koji preko.

Pozdravi ortaka koji ti je to rekao. Ne postoji način da sam sklopiš komp a da pritom bude jeftiniji i stabilniji od varijanti koje su oni koji prodaju već sklopili. Tipa, matična se ne voli sa memorijom itd...dešavalo se da čovek dođe, izdiktira komponente, ja sklopim i ne radi...i....onda mu naplatim da ustanovim gde je problem...obično reset cmosa ili update rešava problem, ali ipak i to treba znati Smile

Kupiš lepo sklopljen komp i rešiš problem ako nisi neki preterano zahtevan korisnik...a vidim da ti je najbitnije da se peglaju igrice, i ništa više Wink

@ igordinamo

http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/racunarske-komponente/tv-fm-i-sat-tuneri/tv-fm-tuner-pci-intex-it-tv7130fm-sa-daljinskim.html

Ako imaš kablovsku, bolje od ovoga ti ne treba....

@ fman

Mogu da uporedim i da ti kažem da su, verovao ti ili ne , od prilike na istom nivou kvaliteta zvuka Smiley
Naravno, ovi 2.1 imaju bolji bas, ali ako si za varijatu gledanja filma, slušanja neke lagane muzikice, a ne u diskoteka fazonu, apsolutno nemaš potrebe da vucaraš kabluštine za sobom, nego lepo natakneš ovo na lap i mirna bačka Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 4
Ne preterujem, govorim ti o "klasam" i trzistu, njihovim namenama.
Nije isto igrati na fullHD rezoluciji i 1280x1024, neka starija graficka sa 256mb memorije, cak i da je koliko kvalitetna ne moze da izgura fullHD zbog memorije npr. dok ove novije imaju memorije, al nemaju kvalitet.
Jednostavno sve ima svoju cenu.

Mafia II ne predstavlja neku bauk igricu, ja sam je poterao na full, sa 3850 i 256mb, ali se secam da jos kad je komp bio nov, kad je izasao crysis nije moglo da se tera vise od low.

Ne znam sta ti je on pricao ili si video, ali taj starter je sa atom procesorm i integrisanom grafikom, daj boze da pes izgura nekako.

Sto se integrisane grafike tice, ona se ne menja, ona se nalazi u procesoru samom. Nakon dodavanja fizicke ova kartica nije u funckiji, mada se moze koristiti, ali nema smisla. Kod laptopova imas kombinacije gde ti koristi za osnovne potrebe integrisanu grafiku, a pravu zavrti tek kad za tim ima potrebe.

Tako je, kupis to za 28.000 i uzivas Smiley

Kazem ponovo, ne znam sta je on kupio i ne znam koje ti price kupuje, ali evo kazem ti sa mojim kopom gt4 najnizi detalji, niska rezolucija, crysis ok rezolucija niski detalji, asc kratko probao, lepo je isao ali se ne secam detalja.
Racunaj da ce ova kombinacija gore tvoja sve te igre jako lepo vuci, cak i na vecim detaljima, ali neke novije, neke zaista azdaje, ne.

Koji monitor koristis? Ako koristis 19", tek onda ces se lepo igrati, jer je rezolucija mala.

U principu, zna da bude bolje, ranije je bilo, ali sada kad god sam pokusao da sastavim nesto, jednostavno ne moze da se dobije nize od njihove cene, sto je normalno. Oni te racunare sastavljaju po standardu, idu OEM delovi, velike nabavke, cista ekonomija, nema veze puno sa racunarima.

Primer imas gore, veoma slican komp koji sam ti ja sastavio je bio oko 30k, a ovde kad dodas grafiku izadje te 28k, da su oni unapred tako predvideli, vrv bi bilo jos malo jeftinije.

@velja super onda, razmislicu o toj varijanti, mada nije mi tolko za put, to je do 15-20 dana godisnje, a cak i tada nije frka da se slusam na zvucnicima laptopa, vise zbog kucne varijante i prostora. Svidjaju mi se vrh, jos ako je kvalitet dobar, al bojim se da imak nije slabo, mada ako su kao s220 onda super. Mada sa druge strane, uvek kad se kupuje novo, valjalo bi makar da ide malo bolje, pa zbog toga kopam sta ima Smiley

a sto se tice dzeja, ja sam ipak za novu, ispravi me ako gresim, ali taj pci tamo ne koristi pun potencijal grafike, pa ce u startu to osetiti, zatim tu je ddr2 vs ddr3 memorija, procesor moze zameniti, ali opet ne neko specijalno resenje. Zatim sledeceg upgrade nema, jer ce biti nemoguce.
Ukoliko uzme sada LGA1155 platformu, on sa 4gb rama, ovom grafikom, za 2 godine moze naci sigurno za smesne pare i5 proc ako zatreba, a rezultat je onda jasan, sa druge strane tada ce opet za 50e biti neka grafika zmaj za te pare kao sto je 6670 sada, sto znaci da ce tada sa update od nekih 150e napraviti zverku, koja ce sigurno biti aktivna, dok ce sa ovim moci da se slika, jer ni za prodaju nece biti, a morace za komp da izdvoji nov 250-300e.
Plus sto ovako dobija nov sistem u kompletu, garanciju i sve sto ide uz to(ne materijalno).

Upravo sam skapirao po sebi, drugi komp u kuci je slabiji dosta, 745 platforma, celeron dc, 1gb, 8400 grafika, sad da se nadje solidan c2d za bas smesne pare, doda jos 1gb, komp da poleti, da se radi sta god, mada sa druge strane nema potrebe za tim, ali ko zna.

Da sam ostao na starom, koji je tad bio kao njegov sada, mozda malo losiji, znaci ddr u odnosu na ddr2, agp koga je jos bilo u odnosu na pci, pa da sam nabudzio, vrv bi vise nego solidno sluzio, al pitanje dokle i kako.

Ovo sad pisem vise kao neko vidjenje zbog duzine eksploaticje u vremenu, ne sporim da u startu nece imati mnogo veliku razliku u odnosu na to da za iste tj. nesto manje pare nabudzi ovaj.
Mozda imamo drugacije vid o koriscenju, a mozda jednostavno nisam u pravu (al stvarno ne mogu doci do racunice budzenja  i zadovoljstva Smile ) Smiley
« Poslednja izmena: 04. Jun 2012, 13:56:01 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1256
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Sony Xperia P
Tako i ja isto hocu odlicnu i extra ostru fotografiju a zadovoljavam se nekim kompaktima jer nemam pare za DSLR.

U prevodu: ako hoces komp za igranje moras da das oko 500 evra, obrni okreni. Uvek je tako bilo, a ti sebe lazi koliko hoces Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 4
amin  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Nisao sam na neku finu ponudu ! Inace veliki sam fan, ako tako moze da se kaze, Logitech-a , tako da mi ovo izgleda fenomenalno :

hxxp:|| www5. picturepush. com/photo/a/8416728/1024/Picture-Box/logitech-banner-clgames. jpg

i mislim da je ComputerLand upitanju

www. computerlandgames. rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Samsung Galaxy S3
Ajde @Fman da te ne citiram, jer prelazim na sledeću stranu, sve to što si napisao je apsolutno istina.
Pljunuće čovek 250eur za komp i neće moći da potera novije naslove na nekim boljim rezolucijama i detaljima ?
Koja je onda poenta upucavanja para ako sa novim kompom ne može da pokrene novije naslove ? Šta će tek onda biti za godinu dve ? Odgovor glasi : Drugovi i drugarice, jedna velika kurčina.

Ovako ko gospodin čovek da duplo manje para, napuca svoju mašinu do maksimuma, i dalje ne može da gura najnovije naslove kako treba, ali je barem uštedeo kintu za kurve i alkohol.

Mislim da sam bio jasan Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Dobro znaci necu moci da pikam sve na high i na 1920 rezoluciju , ali cu moci bez problema , bez kacenja da cepam sa normalnom slikom i ostalo...Tako ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 4
hahah ako nista drugo oraspolozio si me posle ucenja  Smile

ako su dosta manje pare pare, a priblizno iste performanse why not, ali nikako preko 150 u tom slucaju, po meni.
Zadnja 3 posta su mu dosta deskriptivna, pa nek odluci u krajnjem slucaju, mislim da smo vise nego dosta svi pomogli Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Samsung Galaxy S3
hahah ako nista drugo oraspolozio si me posle ucenja  Smile

Jbg, neko studira a neko je završio odavno Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1256
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Sony Xperia P
Ma moci ces verovatno svaku igricu da igras samo zavisi na koju rezoluciju i sa koliko detalja tj sta je tebi prihvatljivo.
Sve je to individualno, a ja ti jos jednom kazem kao i drugari pre mene, da ako hoces da se igras to moras i da platis.Jednostavno je, skupljaj pare i kad dodjes na oko 500 evrica onda se javi za savet oko konfiguracije.

p.s. drugar ima neku 6670 i igra neke igrice na full fulova ali na 17" monitoru Smiley a ja recimo sa mojom 3870 i 256-bit na 22" mozzda ne mogu, mada opet tu zavise jos mnoge druge stvari.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 863 864 866 867 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.