Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 862 863 865 866 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1412118 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Jesam otvorio sam program ali ima 21054210512051 lista i podlista i ne znam sta tacno treba da ti kopiram/uhvatim SS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia E71
Kad pokreneš everest imaš dugme "Report" odmah ispod Tools i Help, klikni na report i onda idi na next pa onda na hardware pa plain text i na kraju finish. Kada završi otvoriće se novi prozor imaš u njemu gore levo dugme "save" klikni i onda taj fajl okači ovde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Evo ga  Smile

Lakse mi ovako valjda je to to:
http://www.sendspace.com/file/hh4g45
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1256
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Sony Xperia P
Izgorece ti procesor  91 °C Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 4
pa ti nas zezas Smile sad se setih da si skoro pitao nesto dal bese komp ili grafika, pa ti je na kraju @velja dao konkretne elemente da zamenis.

Sad gledam, ova ploca je jos sa AGP slotom  Smile
AM2

tad ti je napisao sta da uradis sa 200e, kako sam ti i napisao gore fin cpu, 2gb memorije, grafika.

Ali ja bih ipak za 250e uzeo nov, s tim da se sigurno neces sa njim naigrati.

A cini mi se da sam ti i vec rekao isto, uzmi komp za ~220e, sacekaj da skupis 50e uzmi  6670 i igraj se ko covek. Mada odma da ti kazem, ni tada nista nisi specijalno uradio, ali ces moci da se igras.
Jednostavno za 250e su idalje office kompovi, dobri ali ne za vise od office potreba ili multimedia, mogu igrice, ali to nije za igranje.

Mozes da kupis nesto sa slabijom grafikom, ali ces se u startu ukopati.
Mozes da nadogradjujes ovo, al opet ce to trajati neko vreme, ne verujem duze od godinu i po, dve, pa ce ti trebati nov, a tad ces morati potpuno nov da uzimas, tako da vidi sta ti je bolje, proceni.

Gledao sam malo u gigatronu, nema nista konkretno gotovo, pa da dodas, ali sam sastavio za nekih 260e
ASUS MB - SOCKET 1155 - P8H61-MX/SI    4.870,00 din
INTEL Celeron Dual Core G530 2.4GHz Box    4.510,00 din
KINGSTON 4GB DDR3 HyperX Genesis 1600MHz CL9 - KHX1600C9D3/4G    2.890,00 din
WD 250GB 2.5", SATA II, 8MB, 5400rpm, Scorpio Blue - WD2500BPVT
LC POWER Midi Tower 653B 420W-8 (Black)    3.860,00 din

morao sam da ustedim na prostoru hdd, mada i svuda po malo, i to je najbolje za najmanju cifru sto sam izvukao, mada sam krenuo odma od intela, mozda moze nesto bolje amd, nemam sad vremena, mozda nocas ili sutra.

Evo ovde zanimljiva gotova, pa dodas 6670 grafiku i uzivas.
http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/BC-desktop-racunari/BCGROUP-PC-INTEL-G530-2.4-2048-500GB-16281/
i opet te izadje ~250e, kao sto si rekao, ako mozes toliko da se pruzis, idi na nesto od ova 2 tipa, duze si obezbedjen, konfiguracije su super, a mnogo ce biti bolje nego tu staru da budzis.

pogledao sam sada i amd, tu nista zanimljivo nisam uspeo ispod 300 (ni starije platforme nisu nesto jeftinije,a da valja)
Gigabyte MB - SOCKET FM1 - GA-A55M-S2V    6.000,00 din
AMD A4-3400 2.7GHz 2-Core Fusion APU Box    6.450,00 din
KINGSTON 4GB DDR3 HyperX Blu 1600MHz CL9 - KHX1600C9D3B1/4G
GIGABYTE Radeon HD 6670 1GB 128bit - GV-R667D3-1GI
LC POWER Midi Tower 604B 420W-8 (Black)    3.970,00 din

mozda su ovde jake cene, vrv moze da se nadje i nesto povoljnije, jer ovde i od X2 i X3 procesora sve je ~6000, a u tom slucaju ovo mi je bolji izbor, novija platforma.
« Poslednja izmena: 03. Jun 2012, 23:54:41 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Jedno pitanje...Zasto je toliko velika razlika izmedju ovog http://fail.brm.sk/facepalm/extremefacepalm.png koje nazivas kompom koji nije za igranje i dodavanjem te graficke kartice na isti komp cime postaje dobar komp za igranje ( GTA 4 i ostale predrkano zahtevne igre ) ?

Daj mi link za tu graficku po povljnoj ceni. Znaci isplati mi se uzeti komp ovaj sa tog linka i da dodam tu graficku ( kad mi das link ) i da pevam narednih par godina sto se tice igara?

P.S.

Nisi mi rekao za koliko bih para mogao da prodam onda ovaj moj trenutni komp eto ti konfirugacije sve  Smile
« Poslednja izmena: 03. Jun 2012, 23:53:14 od Џеј Џеј Окоча »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Samsung Galaxy S3

E, ima drug na laptopu, perverzan je zvuk, ja nisam mogao da verujem da je tako jak, plus ima i bas, ne znam na koju fintu !
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 4
Pa razlika je u grafici Smile koja je najbitniji faktor kada je igranje u pitanju.
Nisam rekao da postaje komp za igranje, daleko od toga, ali postaje komp na kome ce moci fino da se igra.

Taj komp ide sa integrisanom grafikom, samim tim nije ni za sta sem office rada i nestu multimedije, a i neke slabije grafike nemaju nekog smisla. Ova je zaista odlicna za taj novac, i koristice te fino.
To ne znaci max detalji na nekim ful igricama i trajanje ne znam koliko dugo.
Trajace ona i 10,20 god koliko god sta znam, ali poenta je sto ne mozes predvideti kakve ce "azdaje" izlaziti u naredno vreme.
Igrice se pored zadovoljstva korisnika, takvim prave i da bi se hw prodavao, jer ko ce da uzima neka nenormalna hw resenja, ako nema sta na njima da pusti, poenta je da se sve iskoristi na najbolji nacin.

Ovaj ce ti terati sve igre, ali ne ocekuj detalje.

Evo kartice isto kod njih, ako ces tu da pazaris.
http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/graficke-kartice/GIGABYTE-AMD-Radeon-HD-6670-1GB-128bit-GV_R667D3_1GI-16651/

Platis sve odjednom, oni ti stave i isporuce na kucnu adresu.

Sto se tvog kompa tice, ne znam, ja ga ni za dz ne bi uzeo Smiley Tesko ces jako to prodati, probaj po oglasima ili limundo ili da das nekom kome ce puno znaciti, dok tebi sa druge strane ne znaci skoro nista, jer zaista ne verujem da mozes uzeti neki noramaln novac, ako me razumes.

@velja svidja mi se izrada, barem na slici, deluje kvalitetno, jos ako su takvi kao sto kazes to je vrh. Nego tek sam kasnije video da se oni kace na lap, sto nije lose za putovanja, mada ja sam planirao na stolu da drzim.
Mozes da uporedis sa s220(ako si sa njima imao iskustva) ili uopste nekim takvim sistemom.
Daj neku preporuku za ~3000.

Da li su zvucnici bez wofera za istu cenu kvaliteniji, ipak je proizvodnja jeftinija? Ako razumes sta hocu reci, uopsteno ovako. Nisam neki zaludjenik za basom, koliko se realno oseti razlika i da li nedostaje u zvuku, pri recimo gledanju filmova, slusanju muzike, naravno ne tdi, jer je tu bas glavni Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
ljudi,može li neko da mi preporuči tv kartu koja radi i pod win7 a da po mogućnosti nije skupa?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Pa razlika je u grafici Smile koja je najbitniji faktor kada je igranje u pitanju.
Nisam rekao da postaje komp za igranje, daleko od toga, ali postaje komp na kome ce moci fino da se igra.

Taj komp ide sa integrisanom grafikom, samim tim nije ni za sta sem office rada i nestu multimedije, a i neke slabije grafike nemaju nekog smisla. Ova je zaista odlicna za taj novac, i koristice te fino.
To ne znaci max detalji na nekim ful igricama i trajanje ne znam koliko dugo.
Trajace ona i 10,20 god koliko god sta znam, ali poenta je sto ne mozes predvideti kakve ce "azdaje" izlaziti u naredno vreme.
Igrice se pored zadovoljstva korisnika, takvim prave i da bi se hw prodavao, jer ko ce da uzima neka nenormalna hw resenja, ako nema sta na njima da pusti, poenta je da se sve iskoristi na najbolji nacin.

Ovaj ce ti terati sve igre, ali ne ocekuj detalje.

Evo kartice isto kod njih, ako ces tu da pazaris.
http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/graficke-kartice/GIGABYTE-AMD-Radeon-HD-6670-1GB-128bit-GV_R667D3_1GI-16651/

Platis sve odjednom, oni ti stave i isporuce na kucnu adresu.

Sto se tvog kompa tice, ne znam, ja ga ni za dz ne bi uzeo Smiley Tesko ces jako to prodati, probaj po oglasima ili limundo ili da das nekom kome ce puno znaciti, dok tebi sa druge strane ne znaci skoro nista, jer zaista ne verujem da mozes uzeti neki noramaln novac, ako me razumes.

@velja svidja mi se izrada, barem na slici, deluje kvalitetno, jos ako su takvi kao sto kazes to je vrh. Nego tek sam kasnije video da se oni kace na lap, sto nije lose za putovanja, mada ja sam planirao na stolu da drzim.
Mozes da uporedis sa s220(ako si sa njima imao iskustva) ili uopste nekim takvim sistemom.
Daj neku preporuku za ~3000.

Da li su zvucnici bez wofera za istu cenu kvaliteniji, ipak je proizvodnja jeftinija? Ako razumes sta hocu reci, uopsteno ovako. Nisam neki zaludjenik za basom, koliko se realno oseti razlika i da li nedostaje u zvuku, pri recimo gledanju filmova, slusanju muzike, naravno ne tdi, jer je tu bas glavni Smile

Ja sam mislio da integrisana grafika kartica znaci - kurac  Smile Tacnije da se ne moze menjati. Ne moze se menjati i ako se pokvari prakticno mora nov komp da se kupi. Dakle to nije tacno i mogu da narucim ovaj komp http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/BC-desktop-racunari/BCGROUP-PC-INTEL-G530-2.4-2048-500GB-16281/ i odma da trazim da mi stave ovu grafiku http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/graficke-kartice/GIGABYTE-AMD-Radeon-HD-6670-1GB-128bit-GV_R667D3_1GI-16651/ I da platim 28000 soma koliko izadje i onda da pevam ?

Mislim vidim ja brate da se ti razumes i sve , ali mi se cini malo da preterujes. Jebi ga moj ortak je kupio komp slican ovom: http://www.gigatronshop.com/racunari/gigatron_starter-16310  2007. godine i lagano pika najnoviji Assasin Skrin , GTA 4 i ostalo bez ikakvih problema. Ne na full HD rezoluciji i sve , ali pika ono normalno bez problema. Hocu da kazem da bih ja sa ovom konfiguracijom koju si mi ti sastavio mogao da derem pa mozda i na HIGH GTA 4 koji je izasao 2008. , Mafiju II i te malkice starije a full zahtevne igre za to doba. Zar nisam u pravu ? Hvala ti puno.

Nego pricaj mi to o sastavljanju kompa. Evo dao si mi vec graficku , a meni je ortak rekao da mi je najbolje sam da sastavim komp jer me tako izadje najjeftinije i najbolje. Evo ti si mi vec dao graficku , pa bih voleo kasnije malo detaljnije i vise da prodiskutujemo o ovakvoj verziji kupovine kompa na delove.

Evo ja sam nasao nesto o svojoj maticnoj valjda je to to ?  Smile
System Manufacturer: BIOSTAR Group
System Model: GF8100 M2G+ ( ovo je valjda graficka to ne znam sto je trazio da vidi )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 862 863 865 866 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.