Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 860 861 863 864 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1413165 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia E71
Gde baš nađe genius loši su, vidi neke Logitech mada za te pare ne možeš da očekuješ neki kvalitetan zvuk što se tiče muzike.Ovi su na dobrom glasu http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-x-530-970114-0914/comp_tehn_speakers/31/18
« Poslednja izmena: 02. Jun 2012, 21:47:14 od spaled »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Sony xperia
Sto rece covek, pre bih ti rekao Logitech. Sakupi jos koju kintu i ovi su dobri bas:
http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-x-530-970114-0914/comp_tehn_speakers/31/18

Cuo sam ih, i da nemam ovo sta imam, moze biti da bi ih uzeo.

Ups, sada videh da je isti link postavio Smiley
« Poslednja izmena: 02. Jun 2012, 21:48:01 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia E71
Kakva slučajnost predložili smo iste  Smile Ili ako nemaš para za ove ili neke skuplje onda bolje uzmi neke kvalitetne 2.1 pošto za 5.1 treba kvalitet da bi to funkcionsalo kako treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0
Radi se o tome da u kuci imam celu liniju i ozvucenje i sta sve ne za muziku koje kosta boga oca... treba mi nesto za sobu. Mslio sam do 50e i mnogo mi se svidjaju genius sw g2.1. Ove xz 530 sam cuo i uopste mi se ne svidja zvuk za te pare, mada svi ga hvale. Jel mislite da bi bila bas drasticna razlika u sobi izmedju ovih genius i ovog logitecha? Imam 5.1 sistem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Sony xperia
Da spaled Smiley

Genius, dodje kao iz bureta. Ujedno uzmi bolje satelite pa ih zameni. Postavljao sam satelite od Neo SW-X555SL, na LG neki Home teatar. Pa kao da sam prozor otvorio. Odjednom sinuse visoki.
Drugar ima one velike Genius, neuporedivo sa Neo npr.

Probaj, videces, to jest, cuces Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Samsung Galaxy S3
Radi se o tome da u kuci imam celu liniju i ozvucenje i sta sve ne za muziku koje kosta boga oca... treba mi nesto za sobu. Mslio sam do 50e i mnogo mi se svidjaju genius sw g2.1. Ove xz 530 sam cuo i uopste mi se ne svidja zvuk za te pare, mada svi ga hvale. Jel mislite da bi bila bas drasticna razlika u sobi izmedju ovih genius i ovog logitecha? Imam 5.1 sistem.

Porediš babe i žabe, jer 2.1 nije isto što i 5.1 sistem.
Logitech X-530 posedujem od 2003. godine u kombinaciji sa Creative Live! 5.1 zvučnom karicom.
Peglaju, pa razvaljuju...bas je dosta jak...ako već hoćep da daješ za 5.1 sistem, ovo ti je topla preporuka.
Postoji za sličnu lovu i genius, crne su boje zvučnici, 5.1,
http://www.itsvet.com/proizvod/genius-sw-hf5.1-4500/comp_tehn_speakers/41/1197
ovo kupujem kad logitech crkne Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia E71
Ja nisam rekao da je 2.1 bolji od 5.1 već u koliko ne može da priušti kvalitetan 5.1 onda bolje da kupi neki kvalitetan 2.1.Jer je zvuk u ginius satelitima kao da su pravljeni od kutija za sladoled...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Ovako.

Dajte mi neki program pomocu kojeg mogu da skeniram komp i da vidimo tacno kakav je i da li zaista moze da se budzi do besvesti kao sto je meni receno pre 3-4 godine kada sam ga kupio i platio 250 evra.

Uradicu tu analizu preko tog programa , postaviti vam resenje i evo sad cu vam odma reci da sam spreman da potrosim 200 evra na bustovanje ili kupovanje novog ( sto ukljucuje naravno prodaju sadasnjeg ) u zavisnosti od jel te  , rezultata i vasih saveta.

Davajte program da pocnemo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia E71
Ovako.

Dajte mi neki program pomocu kojeg mogu da skeniram komp i da vidimo tacno kakav je i da li zaista moze da se budzi do besvesti kao sto je meni receno pre 3-4 godine kada sam ga kupio i platio 250 evra.

Uradicu tu analizu preko tog programa , postaviti vam resenje i evo sad cu vam odma reci da sam spreman da potrosim 200 evra na bustovanje ili kupovanje novog ( sto ukljucuje naravno prodaju sadasnjeg ) u zavisnosti od jel te  , rezultata i vasih saveta.

Davajte program da pocnemo  Smile

http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/Everest-Home-Edition.shtml
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 4
@velja znaci nikad neces zameniti :p

ajd kad ste vec kod zvucika, moze meni preporuka 3000, ako je ogromna razlika 4000, 2.0 sistem. Imam trenutno 2.1 Logitech s220, zadovoljan sam, ali bih radije nesto malo kvalitetnije, a da ide bez wofera, pre svega zbog prostora i kablova. 5.1 me ne interesuje jer cu kaciti na lap ovo, a ni budzet nije za 5.1.

dzej ako si ga tada kupio za 250, neko te je opasno zajebao da moze da se budzi do besvesti, ili je to znacilo da je jako slab pa da sve mozes menjati, jer i sada za 250e ne moze neki super komp, vec office malo jaci.
Al dobro, ako je AMD platforma, mozes naci sad brdo CPU za smesne pare, uz jos 2gb uz pretpostavku da vec imas 2gb i solidnu grafiku, mozes osetiti znatan napredak za 200e, ali ne ocekuj avion.

http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/Zvucnici/LOGITECH-Z205-Laptop-zvu%C4%8Dnici-15552/
kakav je zvuk ovako necega?
« Poslednja izmena: 03. Jun 2012, 22:12:27 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 860 861 863 864 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.