Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 859 860 862 863 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1410172 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1256
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Sony Xperia P
Pozz drustvo
Imam jedan komp koji bih voleo da prodam jer nisam vise za desktop varijantu, da bih kupio lap top. E mene zanima da li moze neko da mi proceni konfiguraciju jer nisam bas upucen koliko bih mogo para da dobijem za njega.
monitor   ViewSonic VX2262wm 22" 1680x1050 DVI
procesor  Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00 GHz Wolfdale, socket 775 LGA, 45nm, 6mb L2 cache
ploca     Gigabyte EP45-DS3, chipset P45, PCI-Express x16
memorija  Kingston HyperX 1066 MHz CL5 2+1+1 GB DDR2
graficka  Gigabyte HD3870 256-bit, 512 mb, GPU 825Hz/memory 900MHz (1800), 2x DVI, Zalman ventilator na kuglicnim lezajevima
hdd Western Digital 320GB sata2, 16 MB cache, Caviar blue
napajanje Chieftec 450W
kuciste   Codegen M401CA

hvala unapred  Smile
« Poslednja izmena: 31. Maj 2012, 23:23:27 od prema »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia E71
Pa teško je to proceniti vidi koliko su nove komponente pa prepolovi od prilike...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 4
problem je sto tih komponenti nema vise Smiley

generalno super konfiguracija, imam veoma slicnu, nesto slabiju, ta je pravi pogodak.

Oko 150e, mozda i 200. Generalno vredi vise, ali tesko da se moze uzeti.
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Samsung Galaxy S3
Pa najgore od svega što je ta konfiguracija i dan danas konkurentna, a nova mašina od 300e nije nešto preterano jača od nje...drugim rečima, takvu stvar se ne isplati prodavati...
Fmae, mislim da grešiš, pogledaj po netu kako se kreću konfiguracije sličnih performansi, videćeš da niko to ne ceni ispod 200eur, i to bez monitora Wink
A opet, ko će to da kupi za 200e, koliko zaista vredi, jer će za još sto dobiti nešto što je novo i jaće Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 4
bas o tome pricam, vrednost je jedno, ali da se strucno istrazimo cena je onolika koliko ce neko za odredjenu stvar da da, ni dinar vise Smiley

nazalost, iskreno voleo bih i ja ovu moju da dam za 300 Smiley kad pogledam, samo za monitor sam dao 200, al sta da se radi, pogotovu na ovom trzistu, sve ide u bescenje

btw. alfa romeo 166, samo takva limuzina, pa se prodaje kao jedan jaci server, jbg traznja Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1256
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Sony Xperia P
Hvala vam na odgovorima.
Ja u principu ne zelim da ga prodam jer je procesor stvarno azdaja, generalno cela konfiguracija je odlicna i moje potrebe zavrsava. Tu i tamo neko renderovanje video materjala i odigrao sam bez problema neke najnovije igrice. Iskreno ako je to realna cena koju mogu da dobijem onda je to veoma malo za moj pojam.
Samo sam hteo da ga prodam i dodam jos "malo" i da kupim laptop, dosadilo mi je da sedim za stolom. Spreman sam da predjem preko odredjenih mana koje donosi laptop.

Mislio sam da trazim neku preporuku za laptop do nekih 55000 i da bude Intel. Nisam u toku uopste sa danasnjim oznakama procesora.
Hvala jos jednom i pozz.
« Poslednja izmena: 01. Jun 2012, 12:50:48 od prema »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 4
Znam o cemu pricas, al jbg nije realno.
Sto se tice laptopa, kao sto i sam kazes, trebalo bi ti jos nekih 250, 300e, i ne bi primetio neke razlike uradu, jedina slaba stvar bi ti bila grafika.

Za te pare se ne moze uzeti neko resenje koje ce imati sve dobro, maad vec pocinju ozbiljnije masine.

Ja sam uzeo i3 procesor na laptopu, i u poredjenju sa mojim E6550, apsoltno ni najmanje zamerke.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Planiram da uzmem TV karticu, pa mi treba mala pomoc za koju da se odlucim. http://www.pcberza.rs/detaljnije/win-win/60-22727/ - Prvo sam mislio na ovu, ali po slici bih rekao da ne odgovara mom slotu na maticnoj. Ne razumem se bas najbolje, ali ako nesto znaci slotovi na mojoj maticnoj su siri. Zanima me na koji nacin funkcionisu USB tv tjuneri? Imam kablovsku televiziju i hocu da je prikacim na komp, pa me interesuje da li bi mogao da povezem kabl od kablovske televizije na taj USB tjuner? Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia E71
Na strani 852 smo pričali o tv karticama dečko je isto bio u dilemi koju da uzme i na kraju je uzeo eksternu leadtek kaže da je zadovoljan možeš da ga pitaš za utiske...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0
Zeleo bih da kupim zvucnike i u dilemi sam...

http://www.itsvet.com/proizvod/genius-sw-g2.1-1250/comp_tehn_speakers/41/1172

http://www.itsvet.com/proizvod/genius-sp-hf1255a/comp_tehn_speakers/41/1013

Cena je tu negde, ali mene zanima zvuk. Muzika, filmovi, serije, igrice... Bitno mi je da bude koliko-toliko cist i kvalitetan za taj novac i da ima dobre basove. Moze odgovor na pm.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 859 860 862 863 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.