Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 857 858 860 861 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1412924 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0
hvala na odgovoru.  može li neki predlog sa ati radeon grafikom, posto vidim da svi kažu da su one bolje? tu oko 600€.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 4
ja sam isto za ati, ali ovo su tako bolesne grafike, da gledanje proizvodjaca nije bitno def. Odlicni primerci obe kompanije.

Inace jedna od ove 3 sto sam ti dao ima ati, odnosno amd, to je 6850 grafika koju sam spomenuo Wink
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Moze li mi neko dati misljenje o ovom laptopu?

http://www.itsvet.com/proizvod/toshiba-satellite-l750-1m8-intel-core-i5-2430m-2.4ghz-4096mb-640gb-dvdrw-15.6%27%27-led-wxga-freedos/comp_comp_laptop/22/8025

Zanima me d li je dobra konfiguracija, kakva je toshiba kao proizvodjac i da li mogu da se pokrenu novije igrice(CoD,fifa 12,pes 12, GTA 4 i sl.). Unapred hvala!!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Samsung Galaxy S3
ja sam isto za ati, ali ovo su tako bolesne grafike, da gledanje proizvodjaca nije bitno def. Odlicni primerci obe kompanije.

Inace jedna od ove 3 sto sam ti dao ima ati, odnosno amd, to je 6850 grafika koju sam spomenuo Wink

sad gledam, za tu lovu može da se namontira AŽDAJAA!!!!!!
još kad bi bilo 100e preko za još jednu grafiku, bio bi miran za sva vremena Smiley

moj predlog bi izgledao ovako :

CPU AM3+ AMD FX-4100, 3.60GHz/12MB BOX 32nm za 12.999.00
MB AM3+ 970 Asus M5A97, PCIe/DDR3/SATA3/GLAN/RAID/7.1/USB3 za 8964.00 (ima 2 pci-e slota)
Memorija DIMM DDR3 2x4GB 1866MHz Exceleram Black Sark, E30138A za 5876 x 2 = 11752

sa ovim komponentama gore se ne bi uklopio da staviš i ssd i hdd , tako da ću staviti samo hdd

HDD SATA3 7200 1TB WD Caviar Black WD1002FAEX, 64MB 5 godina za 13.999.00
DVD+/-RW Samsung SH-222BB/BEBE / SATA/ black, 22XDVD/12xDVD-RAM za 1949.00
VGA AMD Radeon 6850 Powercolor 1GB/DDR5,/DualDVI/HDMI/DP/256bit za 13.999.00
Kućište Zalman Z9, Midi Tower/Black za 7199.00
Napajanje 630W ThermalTake SMART 80PLUS, 12cm fan/SLI/PFC/SP-630 za 7539.00

To bi sve zajedno koštalo 78.400 dinara Smiley što je po današnjem kursu evra od 115.4 u evrima bi bilo 679 evrića Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Apple iPhone 12, S21
« Poslednja izmena: 27. Maj 2012, 23:21:53 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 4
ja idalje mislim da ces baciti novac, no tvoj je Smiley

ovo sto je velja stavio, rpava stvar, al generalno i tu je za jednu takvu masinu preterivanje, moze se ustedeti bar 30% na kuciste + napajanje bez gubitka performansi, i barem jos toliko na ram.

Jeste azdaja, ali sto preterviati Smile pogotovu kada ne treba.

@velja kakav je taj vs i5?

@sv.getto dobra je toshiba, odlicna je ova konfiguracija. Laptopovi generalno nisu za igranje, cak i oni koji jesu ne mogu se porediti sa desk varijantama. Ovaj i pored sjajen konfiguracije oept nije namenjen igranju, ali trebalo bi da tera sve sto si rekao, naravno ne sjajno sa nekim detaljima, nisam siguran kakva je ova grafika.

Uglavnom imas na youtubeu prikaz iz odredjenih igara, na odredjenom racunaru, pa potrazi za ovaj model konkretno, vidi kako ti se cini.

edit: evo ovako nesto, deluje ok, to je ta konfiguracija. i5, 4gb, gt525m
http://www.youtube.com/watch?v=pbl3m5VYFsg
« Poslednja izmena: 28. Maj 2012, 02:39:13 od Fman »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Samsung Galaxy S3
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 4
mali off @velja iskreno me je interesovalo, deluje mi po odgovoru da si me pogresno shvatio, nije potenciranje intela, vec posto si rekao za zverku komp, pomislio sam da je zaista neka prejebena kombinacija, jer cena je zaista niska, a tako si najavio.

Stvarno nerealna ova konfiguracija koju je @celavi ostavio, bruka Smiley
Da li je CF sada zaista isplativ i dobra kombinacija, ranije nije bio toliko uspesan u praksi koliko na papiru i jace kartice su bile bolja kupovina, nego odredjene 2 u CF?
« Poslednja izmena: 28. Maj 2012, 20:01:37 od Fman »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
nešto sam razmišljo o onom što je FMAN reko... zasto da bacam pare ako ne moram? ovo su sve odlicni racunari sto ste pokazali. a sta mislite o ovom racunaru. da li se on može nazvati gejmerski??? može li gurati sve igrice na hi??? ako može uzeću ovaj:
http://www.winwin.rs/racunar-altos-holiday-special-b75-core-i5-3-1ghz-8gb-gtx550-1gb-d5-1tb-dvdrw-550w.html

znači ajde da smanjim budžet na 600€. hvala svima na pomoći. ovo vam neću zapamtiti... ovaj zaboraviti Smiley
« Poslednja izmena: 28. Maj 2012, 21:08:49 od pajopavle »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 4
6850 je bolja graficka, ali zaista ovaj komp koji si ostavio je vise nego dobar i igrice ce super raditi, zaista ne znam sta koja trazi HI, ali sumnjam da ovo ne moze da pokrene bilo sta.

Btw kupovinom ovog racunara budzet ti je ispod 500e, a ne 600 Smiley pametno Wink

btw da li zaista vidis razlike izmedju HI i malo ispod toga, ili je samo u podsvesti da je sve na high? Smiley

Mozes slobodno da ustedis jos malo i uzmes ovo sto je @velja gore vec rekao
http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/altos-racunari.html?dir=desc&order=price

razlog je sto tebi i5 procesor ne treba, a ovaj ima jacu graficku, plus si ustedeo za jednog dobrog misa za igranje, a budzet si i ovako vec dosta snizio. Na tvom mestu, preko ovoga ne bih isao, tvoja odluka.

Ako ces da trosis 600e onda ovo
http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/altos-racunari/racunar-altos-suprimo-crossfire-msi-990xa-fx6100-4ghz-oc-2x4gb-ddr3-2x6850-1tb-dvd-600w.html
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 857 858 860 861 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.