Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 838 839 841 842 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1418984 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 4
neke da,  ali naravno da ne moze da tera zahtevne na high ... zasto bi proizvodili onda kartice od po 500e?

u svakom slucaju posle 9500gt promena ce biti kao da si uzeo tu od 500e  Smile znam da je 9500 u to vreme bila osetno slabija od hd3850 koju imam i znam kakva je,a 6670 prema njoj je ....

tako da slobodno uzmi i sibaj ... sto se tice podrzavanja sve onde idu na isti prikljucak
s tim da novije ploce imaju verziju 2, ili tako nesot, nisam siguran, veci je propust ako se dobor secam, ali normalno rade i na standardnom, tako da generalno nema kompa na koju ne moze, agp je daleka proslost Smiley

kad menjas i cpu i graf to su vec ozbiljne promene i mozes vec o novom kompu da razmisljas, ako si sada za ovo odvojio, uzimaj  i donece ti veliku promenu, plus ako ti komp radi normalnmo nemas potrebe za jace, samo grafika, nema potrebe da ulazes bzvz
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.152
Ma ja i slabo igram igrice, jedino strategije i to iskljucivo total war. Sa gf 9500 sam igrao empire total war (igrica je izasla 2009.) na ultra detaljima, verovatno sam sa njom mogao i napoleon total war (2010. izasao), pa sam hteo da uzmem neku na kojoj bi bez problema mogao za igram shogun 2 total war  i fall of the samurai ekspanziju koja je izasla ove godine. Total war igrice nisu toliko zahtevne, pa se nadam sa cu sa ovom sto si mi preporucio moci da igram i ove dve.

Trenutno nisam pri parama, ali se nadam da cu za 2-3 meseca moci da uzmem graficku, nije mi toliko hitno. Tebi hvala na preporuci. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 4
Ma takve stvari mozes sigurno, neces moci sa ovom da teras neko ludilo na Crysis, CoD i sta vec ima tog tipa ...

I njih ces moci da igras normalno, al ne na nekim visokim performansama

Nema na cemu, tu sam. Za to vreme ce verovatno jos koj eur nize da padne, tako da taman, bestbuy Wink
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Koji ssd od ova dva mi preporucite:
1.  Samsung 830 128gb
2.  Patriot pyro se 120gb
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia N95 8GB
Preporucite mi neki laptop do 300e,ni evro vise,da je lep pre svega,sestra hoce da kupi... i da nije netbook Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 397
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy Ace
Moja je ova http://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-Oprema/Komponente/Zvucne-kartice/SOUND-BLASTER-LIVE-5-1-ZVUCNA/4950244
sve preporuke za nju, 500 kinti nije mnogo..pogledaj mozda mozes i jeftiniju da nadjes...ne moras novu da kupujes!
Ali ja msm da nije to do zvucne
Samo da ti se javim i zahvalim za pomoc
Kupio sam tu karticu koju si predlozio i problem je resen i lepo radi
Hvala jos jednom
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Ovde pise neka mudrostSmile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Nema na cemu. Bas mi je drago sto sam pomogao. Pozdrav Smile
Nibas preporuka za Patriot pyro se 120gb
Mislim da ti se mozda vise isplati da kupis manji ssd...razmisli  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
chelavi1 mi zakljucao temu pa prebacujem ovde

Planiram da uzmem full tower kuciste i prepakujem komp

uzeo bih ovo kuciste

http://www.itsvet.com/proizvod/thermaltake-xaser-iii-v1420/comp_comp_case/49/108

http://www.overclockercafe.com/Reviews/cases/Tt_Xaser_III/pg_5.html

Zabrinuo me je jedan komentar o njemu na itsvetu

Citat
Jedina zamerka se tice nemogucnost montiranja malo sirih karti sa screwless sistemom...kao sto su graficke karte na primer.

Hocu li sto posto sigurno moci da ubacim moju asus 5770 cucore graficku i da lepo zatvorim sistem za instaliranje pci kartica i koristim one ventove sto duvaju na njih? Hocu li imati problem sa nekim grafickim kartama u buducnosti? (ne moze da stane ili ne moze lepo da se zatvori kad se stavi)

edit: sad vidim da su to vrlo matora kucista i pitanje je koliko su kompatibilna sa modernim grafickim kartama

savage-ov odogovor
Citat
Nema veze to za graficke. Ja sam imao GeForce 7950GT (high-end kartica svoga doba) i sada imam GTS250. Ubaci se kartica i stavi se sraf. Ne mozes da stavis ovu plastiku kod njih. Sto se toga tice, kuciste je ok.
Kada kazes staro kuciste - nije frka. Ali ovo kuciste ide sa napajanjem vec koje nema potrebne konektore za nove masine. I ne verujem da ces ga naci. Mozda jedino polovno. Plus ne vredi bas te pare koliko kosta. Ja sam ga platio 170 eura 2006. godine.
Pros: kuciste je extra i impresivno napravljeno.
Cons: preskupo i nema ga + matoro i nema funkcije modernih kucista.

chelavi1
Citat
i napisi do koliko para bi isao za kuciste, okvirno

Naleteo sam na oglas gde ga covek prodaje za 45 evra. Bas sam se bio zapalio da ga uzmem ali mislim da cu sad odustati zato sto je matoro (funkcije manje, vise ali me brine kompatibilnost sa novijim komponentama) Nisam ni pitao ovog sto prodaje da li ide napajanje uz njega (420W fabricki) ali bih u svakom slucaju koristio moje aktuelno napajanje (chieftec 550W) koje ima sve moderne konektore

Spreman sam da platim 50-ak evra za polovno i ocuvano full tower kuciste (bez napajanja)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
HTC Sensation
Znas kako... Ako je ocuvano, mislim da to nije visoka cena. Radi se o celicnom kucistu koje ima skoro 20 kg.
Uz njega ide 7 ugradjenih, dobrih ventilatora, uz koje ide i 'kontrolna tabla' koja se montira u 5,25" leziste.

Koji su nedostaci u odnosu na nove tehnologije:
1) Nema prosecenu stranu na koju se montira ploca, pa nije moguce stavljati backplate za teske kulere. Mislim da ti to nece ni trebati.
2) Ima standardi mount za napajanje. Znaci ne montira se na dnu, vec na vrhu kucista. Opet... Mislim da ti nece biti mnogo bitno.
3) Nema rupe koje sluze za provlacenje kablova iza maticne, kao ni taj prostor iza maticne koji nova kucista imaju za cable management.

Mislim da su to mane. Ali takodje mislim da su to mane samo za ljude koji ce da guraju high-end konponente u njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Pa necu da turim bas low end komonente unutra  Smile

p8p67 pro, i52500k sa nekim cooler master devetkom kulerom bez back plate-a, asus 5770 cucore...

1) Valjda moze backplate ali mora da se skida ploca kod svake montaze/demontaze kulera (tako bar ja kapiram)

Najvise me odbija sto ne bih mogao da koristim ona dva unutrasnja venta zato sto sistem nije predvidjen za novije graficke

Mislim da cu da potrazim nesto svezije. Valjda moze da se nadje neko dobro full tower kuciste (polovno naravno posto su nova 100+ evra) bez napajanja za 50 evra?

Vidim da ima ponesto u ponudi po oglasima za te pare

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 838 839 841 842 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.