Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 835 836 838 839 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1420258 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 4
 Smile

btw sto se tice napajanja, imas po netu kako utvridti, al to je cimanje, pogotovu ako nisi vest sa zicama i strujom Smiley

pre svega vidi ko je proizvodjac i vidi koliko je staro, ali ne bi trebalo da pravi problem

ne znam za karticu, imas sigurno na sajtu bilo kom, pa mozes i da sracunas okvirno sa ostalim delovima koliko ce sve vuci ...

u svakom slucaju mislim da mnogo manje vuce od 9800
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

-Востани Сербие-

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 416
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Sony 
pogledao sam i na netu malo..prednost 6670 je sto podrzava directx 11 i jer manje trosi napajanje,mada ja sam nasao neku green edition verziju 9800gt...9800gt je bolji sto se tice shader-a,texture,a i anti-aliasing..eo link  http://www.hwcompare.com/10931/geforce-9800-gt-512mb-vs-radeon-hd-6670-oem-1gb/ eo i jos jedan  http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=654&card2=575  eo vidis shader clock i pixel fill rate je mnogo bolji kod 9800gt..nzm stvarno za sta da se odlucim?
IP sačuvana
social share
          �
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
pogledao sam i na netu malo..prednost 6670 je sto podrzava directx 11 i jer manje trosi napajanje,mada ja sam nasao neku green edition verziju 9800gt...9800gt je bolji sto se tice shader-a,texture,a i anti-aliasing..eo link  http://www.hwcompare.com/10931/geforce-9800-gt-512mb-vs-radeon-hd-6670-oem-1gb/ eo i jos jedan  http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=654&card2=575  eo vidis shader clock i pixel fill rate je mnogo bolji kod 9800gt..nzm stvarno za sta da se odlucim?
Ja sam kada sam uzimao komp, dvoumio sam se između ove dve grafike i svi koje znam a da rade sa kompovima su mi preporučili  6670 zato što je ddr5 i nisam se pokajao uopšte.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 4
ne radi se samo o opstim podacima, to bi bilo kao porediti pentium 4 i core2duo, samo zato sto na oba pise npr. 3.0ghz, a ovaj drugi ima dva jezgra ... ili porediti njega sa i3, oba na istoj brzini, oba 2 jezgra ... ali ovaj ima mnogo bolju arhitekturu, pa da nije tako ne bi bio izbacen u proizvodnju, 5 godina iza ovog

ne mogu se porediti jednostavno, ona kartica je dobra, ali je proslost
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Samsung Galaxy S3

ne mogu se porediti jednostavno, ona kartica je dobra, ali je proslost

Ovo je bilo sasvim dovoljno i u prvom postu !!! Dobra je ta starija, ali je matoooraaaaaaaa
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

-Востани Сербие-

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 416
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Sony 
obe su ddr3,6670 nije ddr5..sve sto sam nasao je ddr3 od 1gb,jel presudno to dal je ddr3 ili ddr5?pa dobro nije bas 5 godina al je 3 starija Smiley  poslusacu vas,pogotovo sto skoro duplo manje snage trosi,hvala na pomoci...ako mislite da ima mozda jos neke gpu u tom cenovnom rangu od 50 do 80e nebitno dal je amd ili nvidia,a da je mozda bolja od 6670,vi napisite..hvala i poz  Smile
« Poslednja izmena: 03. Apr 2012, 13:47:51 od Milosh_92 »
IP sačuvana
social share
          �
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Samsung Galaxy S3
Imaš za 3e više sa ddr5 memorijom...jako je bitna razlika, jer je ddr5 mnooogo brža Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

-Востани Сербие-

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 416
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Sony 
ok..nasao sam ddr5 verziju,samo 700din skuplja..nisam odgovorio na prvi post na ovoj strani,napajanje mi je frontier na 400w,staro 4ipo godine...u kom rangu je ta marka? izvinjavam se svima za cimanje i za zilion pitanja Smiley
IP sačuvana
social share
          �
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Samsung Galaxy S3
ok..nasao sam ddr5 verziju,samo 700din skuplja..nisam odgovorio na prvi post na ovoj strani,napajanje mi je frontier na 400w,staro 4ipo godine...u kom rangu je ta marka? izvinjavam se svima za cimanje i za zilion pitanja Smiley

Ta marka je u rangu za menjanje Wink imaš za 2.160 dinara lc power od 420 wati, to ti je ok rešenje Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

-Востани Сербие-

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 416
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Sony 
znaci konf ce biti: asus m2ne-sli,amd athlon x2 64 4400+,2x2gb ddr2 800mhz,gpu radeon 6670 1gb ddr5,2x250gb hdd,1xdvdrw,tv karta winfast tv2000expert..i to sve ce moci da podnese to lc power napajanje od 420w,a moje frontier od 400w nece moci? samo jos ovaj odgovor i necu smarati vise majke mi Smile
IP sačuvana
social share
          �
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 835 836 838 839 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.