Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 827 828 830 831 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1416318 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
Treba mi jedan savet:Ne bih ulagao u racunar al ubodeh 70 evra na kladzi pa reko daj da ga malo poboljsam ako je to moguce.
Problem je u tome sto samo ovih 70 evra mogu da potrosim i nista preko toga.Zanima me da li se isplati kupiti procesor ovaj:INTEL Pentium Dual Core E6600 3.06GHz Box ili ovaj:INTEL Pentium Dual Core E5800 3.2GHz Box i da li se uopste isplati kupovati procesor posto necu preci na mat sa ddr3 jer nemam para a i da imam odakle mi?!
Konfa je sledeca: Intel dual core e4400 2 ghz koga sam ja klokovao na 2600 sa stock kulerom i temp mu je u idle 24 c(msm nije da se hvalim al ladan ko babina sisa, pu pu da ne ureknem) dalje grafa:ati radeon 5770 dalje 8 gb ddr 2 memorije(ne pitajte sta ce mi,kompenzacija) 2tb hdd i to je to...znaci jedini prostor za poboljsanje je taj procesor a da li ce se osetiti i da li se isplati to ja vas pitam Smile ili kupim kuler neki i podignem klok na 3000 ako i kad bude trebalo...dajte savet brzo pre nego sto potrosim kintu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
LG Nexus 4
da li imas realne potrebe za poboljsanjem i za sta koristis?

mozes ti naravno to potrositi, ali mozda samo zelis to da uradis,a ne treba ti Smile

koj sam filozof postao ovde na klinici, al jbg ne zelim da ljudi bacaju pare Smiley
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
Pa znas kako ja smatram da pare koje dobijem od kladze najbolje je da odmah potrosim!Tj sto pre, jer su to baksuzne pare(barem meni)
Igram ne puno ali igram igrice...nemam problem ali dojadilo mi je da mi svi kenjaju kako mi graficka ne moze pokaze pravi potencijal zbog ovog slabog procesora.Ima li istine u tome?
Mislis li da necu osetiti znacajnije poboljsanje ako zamenim procesor?
Hvala na odg Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.66
mob
Samsung Galaxy S3
Pa znas kako ja smatram da pare koje dobijem od kladze najbolje je da odmah potrosim!Tj sto pre, jer su to baksuzne pare(barem meni)
Igram ne puno ali igram igrice...nemam problem ali dojadilo mi je da mi svi kenjaju kako mi graficka ne moze pokaze pravi potencijal zbog ovog slabog procesora.Ima li istine u tome?
Mislis li da necu osetiti znacajnije poboljsanje ako zamenim procesor?
Hvala na odg Smile

Pa ima vrlooo malo istine u tome,jer grafika kao grafika ima svoj procesor i memoriju, i rasterećuje procesor obrade podataka koji izlaze na ekran , al to uglavnom ljubomorne duše kenjaju kad vide da pes radi na full detaljima na full hd rezoluciji sa tom grafikom Smile možeš recimo da vidiš da uzmeš neki ssd za tu kintu, čisto da staviš windows na njega, pa da mašina kida još brže Smile

Naravno, uvek možeš da uložiš u napajanje, ili kućište i napajanje u kompletu. To kad uzmeš da valja, samo menjaš komponente unutra Smiley pre neki dan sam prodao nekog modularnog lc-power-a za nekih 60ak evrića, kaže mi lik, em sabija em se ne čuje Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
LG Nexus 4
bas ko sto velja rece, samo da se javim posto sam usao u pricu, bolje uzeti nesto dugotrajnije tog tipa, ako vec moras da trosis Smile nego nesto sto ti nece doneti znacajno povecanje performansi, a cim promenis komp n ostaje ti nista
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
Hm..zanimljiv predlog Smile
Hvala vam na odg..jos samo ovo:moze li da se nadje ssd za te pare?(ili za malo vise?)posto zadnji put kada sam gledao(bilo davno) najeftini bio je 150+-evra?Bas cu sada da pogledam, ima te li neki predlog koji?
Kuciste sam hteo da kupim ali realno isplati li se dati 70 evra za kuciste,tj moze li se naci dobro za te pare?To mu dodje neka srednja klasa ova dobro oko 150 jevra, ova losija oko 20-50 evra..a ja nit tamo nit ovamo.
Znaci procesor otpada. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.66
mob
Samsung Galaxy S3
Evo recimo ovo je vrhunsko rešenje, i još ti ostaje kusura Wink

http://itsvet.com/proizvod/lc-power-pro-line-914b-550w/comp_comp_case/204/979

Imao sam ovakvo kućište, i bio sam prezadovoljan sa njim, samo je napajanje bilo od 420w. Napajanje ostalo a kućište otišlo za 30 evrića Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
Lepo je al ja sam vise za kako rece onaj u onom komentaru za kuciste za vatromet Smile
Dajte predlog za neki SSD Smile
Cini mi se da bi to bio pravi potez..jel bese ssd moze da se drzi van kucista? ili mora i za njega rack?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.66
mob
Samsung Galaxy S3
Lepo je al ja sam vise za kako rece onaj u onom komentaru za kuciste za vatromet Smile
Dajte predlog za neki SSD Smile
Cini mi se da bi to bio pravi potez..jel bese ssd moze da se drzi van kucista? ili mora i za njega rack?

Ok, ja sam ti ponudio nešto što znam da je kvalitetno Wink
Što se tiče ssd ova, drže se u kućištu, tako da nemaš o čemu da brineš Wink

SSD SATA2 32GB Patriot TorqX 2, PT232GS25SSDR 270/230MB/s za 6200 u winwinu Wink
Al ipak mislim da ti je ovo sa kućištem i/ili napajanjem mnoooogo bolje rešenje Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
Zastava Zvornik
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 827 828 830 831 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.