Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 826 827 829 830 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1413135 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.60
mob
Samsung SGH-E630
AMD Athlon 64 X2 3600+ Brisbane
2GB DDR2 na 800 Mhz

Ovo sa plocom treba da mi stigne, pa me zanima koju graficku (polovnu naravno) bih mogao da uzmem uz ovo, da odigram po neku igru? A da nije bacanje para jer znam da su ovo stare komponente i da ih je vreme pregazilo..
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1456
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Pozdrav drugari  Smile

Kupujem laptop, pa se malo dvoumim. Oduvek sam hteo da uzmem Toshibu, zato sto moji prijatelji, vlasnici istih, imaju samo pozitivna iskustva. Otisao sam danas u prodavnicu i prodavac me ubedjuje da uzmem OVAJ MODEL. Rekao mi je da je Intel i5 procesor trenutno jedno od najboljih resenja i da cu moci da koristim kompjuter i za igrice, iako mi to nije prioritet. Jedina stvar koju sam hteo je da grafika ne bude integrisana. E sada, na mom deskopu imam nvidiu i stvarno sve ide glatko. Ovaj model ima Radeon, pa me zanima da li ce mozda biti problema sa igrama, zbog psysx software-a, secam se da je ranije nije moglo da se instalira na Radeon karticama.
Malo sam se raspisao, ne zamerite mi, samo zelim da kupim pravu stvar za 500 do 600 eura i da se ne pokajem.

Hvala unapred  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
LG Nexus 4
apsolutno je besmisleno reci tako nesto nvidia vs ati ... kad se porede 2 modela iste klasce cak u mnogo slucajeva je ati bolji ... pitanje je samo koliko para imas i za koju klasu ...

iskren da budem ne znam kako radi ta grafika, pre svega ne igram se, ali aok se ne varam citao sam tera dobor

procesor super ...

mislim da je za te pare ovo mnogo bolja kupovina
http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/hp_probook_4530s_-_core_i5-2430m_-_a1d18ea-13158

bolja grafika, kvalitetnije kuciste ima probook serija, procesor je nesto brzi .. ram isto ... kamer abolja ... ne vidim ni jedan razlog zasto je ovaj pavilion skuplji ili nesot ne znam  Smile

mada izgleda da je ovo jos bolja kupovina
http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/lenovo_g770_core_i5_2430m_-_59316536-13964

jos jaca grafika sa 2gb rama

koristio sam oba ova laptopa i imam samo reci hvale za oba, samo sam ih koristio sa i3 varijantom i integrisanom grafikom

Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1380
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Apple 6S
Koji SSD mi preporucit do 150 evra?Ja sam razmisljao da kupim:
1. OCZ TECHNOLOGY 120GB SSD SATA600 VTX3-25SAT3-120G
2. CRUCIAL 128GB SSD SATA600 CT128M4SSD2
« Poslednja izmena: 06. Mar 2012, 15:38:40 od XRash »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 136
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Hteo bi da kupim ovaj ruter

http://www.gigatronshop.com/mrezna_oprema/tenda_w306r_300mbps_wireless_n_router-15004

Sta mislite o ovom šrpizvodu.
Imam ADSL i zeleo bih internet po citavoj kuci koja ima 3 sprata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Apple iPhone 12, S21

Kad bih gledao za te pare, verovatno bih isao na Mushkin Chronos, ali samo i strogo zbog dobrog iskustva sa njim. Kod sebe imam Patriot-a i mozes slobodno i njega da uvrstis u razmisljanje.
U borbi OCZ ili Crucial pre bih isao na OCZ, ali opet...subjektivan utisak, posto su na papiru isti.
Zavisi dosta i od tvoje konfiguracije/ploce, ali za koji god da se odlucis, neces se zeznuti.

Sa tim sto je po meni bolja varijanta SSD od 64gb koji ce biti sistemski, a data disk neki sata koji vec imas. Realno nemas potrebu za vecim SSD-om.
Za cega ti sluzi racunar?
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1380
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.65
mob
Apple 6S

Kad bih gledao za te pare, verovatno bih isao na Mushkin Chronos, ali samo i strogo zbog dobrog iskustva sa njim. Kod sebe imam Patriot-a i mozes slobodno i njega da uvrstis u razmisljanje.
U borbi OCZ ili Crucial pre bih isao na OCZ, ali opet...subjektivan utisak, posto su na papiru isti.
Zavisi dosta i od tvoje konfiguracije/ploce, ali za koji god da se odlucis, neces se zeznuti.

Sa tim sto je po meni bolja varijanta SSD od 64gb koji ce biti sistemski, a data disk neki sata koji vec imas. Realno nemas potrebu za vecim SSD-om.
Za cega ti sluzi racunar?

Imam i5 2400 na ploci P8Z68-V/GEN3. Hvala puno na savetu, citao sam malo o Mushkin Chronos i dosta ga hvala.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2012, 23:54:49 od XRash »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Apple iPhone 12, S21
Imam i5 2400 na ploci P8Z68-V/GEN3. Hvala puno na savetu, citao sam malo o Mushkin Chronos i dosta ga hvala.

Licno kada bih birao, dvoumio bi se izmedju Muskin-a i Ocz-a, ali neces pogresiti koji god da uzmes.
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1380
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.66
mob
Apple 6S

Licno kada bih birao, dvoumio bi se izmedju Muskin-a i Ocz-a, ali neces pogresiti koji god da uzmes.

Hvala puno na odgovorima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 303
Zastava teslic
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Apple iphone 5
nisam znao gdje da postavim pitanje pa ev ovde cu  imam nekakav zvucnik ili sta je ve nez  Smile ne razumijem se bas radi se o New Majestic AP-243T evo slika http://www.onyougo.com/new-majestic-ap-243t_iph3w11831270.jpg pa sad me zanima odprilike koliko kosta vidio sam negdje 55e nesto nov pa nez koliko bi mogo dobit za nejga Smile pozz
IP sačuvana
social share
+_+BORIS+_+
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 826 827 829 830 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.