Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 822 823 825 826 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1412308 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
LG Nexus 4
ne znam kako ces uklopiti Smiley najjefitnija takva graficka je 100e, procesor 180, uz 40e za memoriju i minimum 80e ploca, vec si zavrsio sa budezom, a gde je tu hdd od minimum 80e Smiley

cak i da ides neku plocu od 40 pa fali

u krajnjem slucaju ti delove mozes prepakovati tu, a garancija da ti ostane. Evo bas je neko pitao tamo garancija ne vazi samo kada se nesto polomi ili slicno ako se osteti, ali mozes da otvaras masinu normalno.

U krajenjm slucaju i pojedinano kad uzimas garancija vazi ako serviser sklopi, s tim sto se slabo gleda to Wink
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
SonyEricsson C702
Ljudi pošto još nisam uzeo lap top a trebao sam neki dan trebalo bi mi vaše mišljenje.
Šta mislite koji laptop da uzmem od ovih? Cjene su im jako male razlike a kreću se od 350-400 eura

Toshiba Satellite L750D-16E, AMD Quad-Core A6-3400M, 1,40/2,30 GHz, 6144 MB, 15,6", 1366x768, SATA 640 GB, Free DOS, AMD Radeon™ HD 6520G , DVD±RW DL, 1x 10/100 Ethernet, 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0, HDMI, 3x USB 2.0

ili

HP ProBook 4730s, Intel Pentium®  B940, 2,00 GHz, 3072 MB, 17,3'', 1600x900, SATA 320 GB, Linux, AMD Rad HD 6490M (1 GB), DVD±RW DL, 1x 10/100/1000, BT, 802.11b/g/n, HDMI, 4x USB 2.0, eSATA, 3,05 kg + HP Torba

ili

Asus K53SC-SX551, Intel, Core i3, 2330M, 2,20 GHz, 4096 MB, 15,6", 1366x768, SATA 640 GB, Free DOS, NVIDIA GeForce GT 520MX  (N12P-GVR ) DDR3 1GB, DVD±RW DL, 1x 10/100/1000 Ethernet,802.11b/g/n,Bluetooth 3.0, HDMI 1, USB 2.0

ili

K73E-TY076, Intel Core i3 2310M 2,10 GHz, 4096 MB, 17,3'' HD+ 1600x900, SATA 750 GB, Free DOS, Intel GMA HD, DVD±RW DL, 10/100/1000 Ethernet, 802.11b/g/n, Bluetooth, HDMI, USB 2.0 x4

Laptop će se najviše koristiti za montažu videa na Premiere CS3.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
LG Nexus 4
probook ili ovog asusa zavisi sta ti je zaista potrebno

kod prooboka imas kvalitet, velicinu ekrana, nesto slabiji procesor

kod asusa imas bolji procesor
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Samsung Galaxy S3
probook ili ovog asusa zavisi sta ti je zaista potrebno

kod prooboka imas kvalitet, velicinu ekrana, nesto slabiji procesor

kod asusa imas bolji procesor

A ona prva tošiba gore, to ništa ? Po meni je tošiba najbolja Wink Ne znam koja je razlika u grfičkim karticama, ali recimo, kod ovog asusa K53SC će ti ta grafika raditi, čini mi se, samo preko hdmi-a, i iskreno, takvo rešenje bih preskočio.
Nemoj se zaletati tek tako na i3, nije ništa specijalno jak procesor...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
LG Nexus 4
kao sto rekoh nista spec jak Smiley ali verujem da 90% ljudi ne treba jace ... a kome treba neka se isprsi Smile

ne znam citao sam vezano za ove amd, rekoh vise puta da nisam imao prilike da koristim ... ali nigde nisam naisao da ih stavljaju ispred i3 ... a verujem da se dosta vise greje ... pa me to odbija...

btw @velja da li znas mozda koliko mac probook treba da se podgine (hladan start) u potpuno radno stanje?

sad sam bas se setio da izmerim za onaj moj ... 40 sec treba da ga upali i udje u win 7 do dela za izbor usera, i kad izaberem usera dok ukucam sifru, ajd da oduzemmo 2-3 sec, jos nekih 20-30 sec da bude potpuno slobodan za rad ... mislim da je to jedna od najvecih prednosti mac-a ... mada verujem da bi i ovaj mogao da se nasvira da to bude bolje (home premium ... plus pogasiti neke gluposti)

sta mislis?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
SonyEricsson C702
Pa ovu Toshibu mi je dao naj povoljnije čak je oborio njenu cijenu (kao za mene) na 350e. Pa sada i ja najviše razmišljam o njoj. Ali bi volio čuti  vaše mišljenje o njoj. Stim što mi je taj popust dao ne na ovu gore navedenu nego na TOSHIBA SATELLITE L750D- 16N
evo joj stranice:
http://bl.computers.toshiba-europe.com/innovation/hr/product/Satellite-L750D-16N/1116292/toshibaShop/false/
po meni ova ima malo jaču grafiku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung Galaxy S3
Ne znam odakle ljudima predrasude da se amd greje previše ?

jutros sam palio jednog meka, ne znam tačno šta je, i ne treba mu nešto preterano vremena...ne opterećuj se tim glupostima, i skini šifru sa windowsa, jer se previše lako skida, nije nikakva zaštita, samo gubljenje vremena Wink

a ova druga tošiba ima jaču grafiku Wink

Ne znam na koju fintu dobijaš ovu mašinu za 350e, hoću i ja Smile

edit : fman, ako ti treba brzina, isprsi se pa stavi ssd Smile, a sve što je preko home premium, u kućnoj uoptrebi, je nepotrebno. Jedino za čega ti pro verzija, i jače mogu poslužiti, i u čemu je najbitnija razlika, jeste što pro i jače mogu da se učlane u domen, a home premium ne može.
« Poslednja izmena: 22. Feb 2012, 12:13:06 od Velja_Slash »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
SonyEricsson C702

ahahahaha tošibu dobijem na tu cijenu jer je kupujem u Dubrovniku a ja sam državljanin BiH (Republike Srpske), tako da ne plaćam carinu 9% i PDV 25%. a na našoj granici ništa ne prijavljujem. Čista računica Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG Nexus 4
@velja ma ssd i cao Smile

sto se amd tice, nisam rekao preterano, vec vise.

Ne opterecujem se, al generalno to me je uvek smaralo i na desku, pa reko ubrzati Smiley ne mogu da nadjem home premium nikako, jos od kako su ugasili sve otale rapid radi ocajno :s

sto se pw tice, ma nije za neku zastitu, na useru je, cisto posto ne koristim sam, a uzasno me nervira kad mi zatvore nesto sto ne bi trebalo Smile

@yt Smile e pa to je vec druga stvar Smile ne provervaju?

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung Galaxy S3

ahahahaha tošibu dobijem na tu cijenu jer je kupujem u Dubrovniku a ja sam državljanin BiH (Republike Srpske), tako da ne plaćam carinu 9% i PDV 25%. a na našoj granici ništa ne prijavljujem. Čista računica Smile

Pitam, pošto je u bg oko 450e Wink

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 822 823 825 826 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.337 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.