Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 811 812 814 815 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1410247 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Do sada sam Acer preferirao i nisam se zeznuo.

Fman drugar, ne zameri sto ulecem kao ljiva u blato, ima ovaj od Acera sa I5:
http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/laptop-i-notebook-racunari/acer-Aspire-5742_5463G32Mnkk-11389/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 136
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
A sta mislite o  TOSHIBA Satellite L750-13K silver 460€?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG Nexus 4
dobra je ta toshiba ... s tim da idalje onaj probook smatram boljom kupovinuom ... tebi treba procesor i ram

mada ram uvek mozes nadograditi za 1000, 2000 ... ukoliko smatras da ti je potrebna grafika ... dobar je izbor

@light wow ... po ovoj ceni (za kes) ... izgleda ex ... hm samo prosto mi je to mnogo jeftino ... ono sto mi prvo pada u oci je garancija od 12 meseci ... a zakonska je na 24 i sve je na 24 ... a sad kad sam uzeo cak ima kod gigatrona doplatna 5godina ...
stariji i5 ...

moram da priznam da iako super izgleda ... radije bih se odlucio za i3 model ... npr. ovu tosibu iznad ili model koji sam naveo

raspitao sam se o razlici izmedju i3 i i5 .. kazu da je jako mala ... u mobile varijanti ... ima je svakako ... ali ne toliko velika ... pogotovu ovaj model ima stariji i5 ... dok u desk varijanti i5 je 200% bolji od i3 modela

kada sam uzimao ... bas pored mog stajao cini mi se acer ... 1000 din skuplji ... i5 ... cak i grafika cini mi se... kvalitet izrade jako jako slab ... tako da ne znam koliko opravdana kupovina ... posto sam model vec rezervisao i odlucio ... gledao sam cisto ovako po radnji ... i pricao sa prodavcem koji se setao (koji nije obavio moju kupovinu niti znao da sam rezervisao, na kraju sam tek rekao) ... i rekao mu sta je i kako ... pitao sta misli od ovoga st imaju ... pitao sta misli o ovom sto sam izabrao ne navodeci da sam izarao ( Smiley ) ... pogeldao po celoj radnji i slozio da se u rangu 40-50 k ne moze naci bolji ... ono sto je bilo bolje je 55 pa na vise ... taj model sa i5 je odmah preskocio ... i bas rekao to za performanse ... pritom sam mu naveo da mi treba rad u ps ... i rekao je sto vise memorije i dobar proc ... i gledao gledao konfiguracije ... kaze nista slicno ...

tako da prenosim jos jedno iskustvo ... pored mog misljenja ... ne znam koliko opterecuje to sto ti radis ... ali generalno 6gb rama sigurno dosta .. i3 procesor ... 2 core 4 thread ... za te pare radice bruka
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG Nexus 4
ovo je vec recimo zanimljiv model ... al svakako skuplji .. al recimo ovo mi se cini (skuplji koliko bolji)

http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/laptop-i-notebook-racunari/hp-Pavilion-g6_1225sm-14404/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_content=Mocan%2BLaptop%2B!&utm_campaign=facebook

6gb rama ... i5 novi ... 24garancije ... dobra serija ...

nemam vremena sad da poredim rezultate ... al svakako treba potraziti malo o onom modelu gore ... i kontaktirati ove za garanciju ... ako je isto 24 meseca ... nadjete dobre rezultate procesora ... procitate misljenja ... nigde se ne spominje pregrevanje ... dobra je kupovina ... ako je suprotno ... zaobici

generalno to vai za svaku kupovinu
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 136
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
ovo je vec recimo zanimljiv model ... al svakako skuplji .. al recimo ovo mi se cini (skuplji koliko bolji)

http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/laptop-i-notebook-racunari/hp-Pavilion-g6_1225sm-14404/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_content=Mocan%2BLaptop%2B!&utm_campaign=facebook

6gb rama ... i5 novi ... 24garancije ... dobra serija ...

nemam vremena sad da poredim rezultate ... al svakako treba potraziti malo o onom modelu gore ... i kontaktirati ove za garanciju ... ako je isto 24 meseca ... nadjete dobre rezultate procesora ... procitate misljenja ... nigde se ne spominje pregrevanje ... dobra je kupovina ... ako je suprotno ... zaobici

generalno to vai za svaku kupovinu

Hvala puno na odgovorima.
Ja cu vam izneti jos neke modele, pa ako vam nije problem dajte mi komentar koji je najbolji.
Ipak moj novcanik je toliki da ne mogu preko 450€.

Npr. ovako nesto:
Toshiba Satelite C660-1MP
HP Pavilion g6-1185sm crveni
DELL laptop Inspiron N5010
DELL - Inspiron M5010 D7GXJ-BL-370-3GB BLACK

Dell daje garanciju 3 godine pa mi je nesto upadljiv...Smiley
« Poslednja izmena: 23. Jan 2012, 00:17:09 od dzonibd »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG Nexus 4
garancija uglavnom zavisi od distributera ... iako ne bi bas tako trebalo biti ... zakonska je 2 god ... hmm

ostavi linkove kad kacis modele da bi mogli videti sta i kako bez pretrage
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Samsung Galaxy S3
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 136
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
jeste, ali ja zivim u CG tako da su ti modeli jako skupi....Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Samsung Galaxy S3
http://www.pcberza.rs/laptop/laptopovi-intel-core-i5/1377/

5. na listi.

vrh je Smiley nadam se da nije neka greška u pitanju Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG Nexus 4
 Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 811 812 814 815 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.