Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 784 785 787 788 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1411657 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
@bogdan ne mozes osetiti razliku izmedju kvr i khx ... sem ako neces da klokujes il sta znam ... ista brzina isto sve ... u radu razlike nema ...

@rurke .. stize za pola sata ... a mozes pogledati 2 stranice ispred ... nesto slicno tome
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.59
mob
Motorola 
Jesu li još nekom tražili "kaparu par´iljada" na proc ( < 120 evra) koga bih platio kešom i još došao u radnju da ga pokupim ? Njihov bi posao bio da ga dopreme od svoje centrale u Bgd do svoje radnje u Zemunu.   Smile
Ozbiljna kompanija...
« Poslednja izmena: 08. Dec 2011, 15:15:52 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation
Jesu li još nekom tražili "kaparu par´iljada" na proc ( < 120 evra) koga bih platio kešom i još došao u radnju da ga pokupim ? Njihov bi posao bio da ga dopreme od svoje centrale u Bgd do svoje radnje u Zemunu.   Smile
Ozbiljna kompanija...

Hahahaha  Smile Smile
Imenuj ih, odmah  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.59
mob
Motorola 
Pomenuste ih koji post ranije ("Fail-Fail"). Smile
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
mnogi su pomenuti ... svakako fail Smile

@rurke iskren da budem nisam siguran smao po pitanju grafike ... koliko jaka treba ... ali koliko sam citao i na samom sajtu 3ds maxa recimo i auto cada ... kod ovog prvog se pominje 1gb ili vise memorije za grafiku ... za drugo nista ... tako da cenim da bi ovo ispod trebalo biti ok

jbg za to trebaju zaista ozbiljne masine ... bolje od ovoga za te pare tesko da se naci ... a mislim da ne bi trebao da gledas masinu i jos monitor za te pare ... jer njemu treba i velik i dobar monitor u principu ... nije obavezno ali to su stvari za sta se monitori i uzimaju ... a takodje i nesto bolji mis ... sto se tice perifrenija ...

1. bluberry kuciste (napajanje) ... 560w ... (uvek sam pre za brend ... ali jednostavno ako gigatron, comtrade i svi ostali u svoje racunare stavljaju ova ili lc ili nesto tog tipa ... zasto ne ... ipak oni garantuju ... i to po 10god)  ... 3.000
http://www.comtradeshop.com/midi_tower/blueberry_bc-m41-560_560w-12667

2. Maticna gigabyte  ... z68 chipset ... 9.029
http://www.comtradeshop.com/maticne_ploce/gigabyte_mb_-_socket_1155_-_ga-z68p-ds3-11314

3. Intel core i5 2320 3.0 ghz ... 15.999
http://www.comtradeshop.com/procesori/intel_core_i5-2320_3.0ghz_box-12827

4. 8gb (2x4gb ... kasnije ako bude potrebe moze da doda jos ... zato moduli 2x4) kingstone memorije na 1600 mhz ... ~5.000
http://itsvet.com/proizvod/kingston-8gb-%282x4gb%29-1600mhz-ddr-hyper-t1-khx1600c9d3t1k2-8gx/comp_comp_ram/71/1625

5. Hard disk ... 1tb sata III ... mnogo vise nego dovoljno ... 6.799
http://www.comtradeshop.com/hard_diskovi/wd_1tb_sata_iii_32mb_3.5_7200rpm_caviar_blue_-_wd10ealx-8092

6. HD6850 kartica ... 12.879 (mozda neki nVidia ekvivalent)
http://www.comtradeshop.com/graficke_karte/powercolor_radeon_hd6850_1gb_gddr5_-_ax6850_1gbd5-dh-11394
total: 52700

e sad ... jbg ne znam sta bih ti rekao ... da uzimas nesto jaci i5 procesor ... nece ti mnogo znaciti ...
a za ovaj
http://itsvet.com/proizvod/kingston-8gb-%282x4gb%29-1600mhz-ddr-hyper-t1-khx1600c9d3t1k2-8gx/comp_comp_ram/71/1625

komp bi izasao 61.000

... ako konfiguracija ostane onakva kao gore ... mogao bi se uglaviti ssd ... sto je takodje dobra kombinacija ... e sad posto kazem ne poznajem te programe toliko ...
za procesor znam da ce ga koristit ... kad tad ce mu znaciti kad bude radio jake projekte ...
a ssd i te kako moze doprineti ... pa jbg sad ... msm da bi prema tome trebalo odluciti

da biram za sebe ... uglavio bi i7 u ovu masinu ... a kasnije lako moze da se doda ssd i jso rama ... a osnova je perfektna ... dok ako se stavi ovo sada ... kasnije je mnogo vea investicija menjati osnovu ...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 10.54
mob
HTC 
ako uzmem bilo koju,necu pogresiti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
tako je ... po meni uzmi ono sto jeftinije nadjes ... a to ce u svakom slucaju biti kvr ... samo pitanje gde ces naci sta i koliko ,)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC 
Danas sam bio u jednom winwin-u kod mene i kazu da to sto ima na sajtu,da mora da ima i u nekoj radnji.
posto oni nisu imali ram memorije,rekli mi da odem u drugu radnju,nisam stigao

cisto sam svratio da vidim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation
Danas sam bio u jednom winwin-u kod mene i kazu da to sto ima na sajtu,da mora da ima i u nekoj radnji.
posto oni nisu imali ram memorije,rekli mi da odem u drugu radnju,nisam stigao

Pa najbolje da te posalju po Srbiji da ides, da obilazis radnje. Tour de Srbija  Smile Smile
Ooo, jesu li seljacine... To bi trebalo lepo oni da trebuju i ti dodjes sutra-prekosutra i kupis.
Balkane moj...  Smile
Kada takvi rastu i bogate se, a manji dobri moraju da zatvore, onda stvarno ne vredi covek da se bavi ovom strukom.
« Poslednja izmena: 08. Dec 2011, 19:57:50 od savage »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 57
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia n82
Hvala Vam mnogo drugari. Poslao sam mu ovo, pa nek im je sa srecom. Mi smo "nas" deo posla uradili.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 784 785 787 788 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.