Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 753 754 756 757 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1403494 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Uspeo sam naci  Smile Ne razumem se u RAM memoriju, pa ako ti nije problem vidi iz ovih slika sta je dobro da uzmem za nadogradnju  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

slika1.jpg
(54.85 KB, 411x397)
slika2.jpg
(27.38 KB, 332x213)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 4
nemas te memorije sada ... ne znam sta bih ti rekao sem ... probaj sa kingstoneom ... pritom ta memorija ti je slabija ... najbolje bi bilo da uzmes lepo 4gb novih ... jeste veci trosak ... i jos ti ostaju te ... ali sigurno neces imati problema i pritom brza memorija ...

ili uzmi kao sto sam ti rekao u prethodnom postu ... ona ce spustiti brzinu da se poklopi sa tvojom ... vidi da li je sve ok i da li ti odgovara ... ako jeste ... to je to ... ako imas problema uzmes i dokupis jos dve i onda imas 4 nove

http://itsvet.com/proizvod/kingston-1gb-800mhz-ddr2-kvr800d2n5-1g/comp_comp_ram/71/1149

Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Uzecu 4 nova modula od Kingstona. Posto se ne razumem mozes li mi reci koji tacno modul da uzmem da bi odgovarao mojoj konfiguraciji?

Edit: Moze li ovaj modul sto si postavio na linku sa tom frekvencijom, tacnije takva ista cetiri komada  Smile
« Poslednja izmena: 23. Okt 2011, 02:13:28 od Milanno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 4
bas tako ...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Mozda je uopsteno pitanje ali ajde....Sta je najbitnije kod graficke kartice,npr. :ako ih ima 5 koje su 1GB,128bit,DDR 5,ili DDR 3,a razlicite cene,na sta ja kao laik treba da obratim paznju u specifikaciji sto ce me opredeliti za neku da znam zasto je jedna bolja od druge.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 4
jbg moras pratiti oznake proizvodjaca da bi znao koja je u kom rangu ...

u principu trebas videti brzinu (clock, mhz) mada ...
broj procesora ...
kolicinu memorije ... brza naravno bolja

najbitnije od svega ... pogledas benchmarke po netu ... jer jednostavno seacam se kada sam ja uzimao ... atijeve karice su po nazivnoj brzini radile na visim clockovima ... tipa i slabija karta je bila brza od jace nvidia ... ali performanse nisu iste ...

ista prica recimo kao kod c2d serije i athlona ... c2d je na istom clocku bio do 10% efikasniji

mnogo je tu parametara  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
jbg moras pratiti oznake proizvodjaca da bi znao koja je u kom rangu ...

u principu trebas videti brzinu (clock, mhz) mada ...
broj procesora ...
kolicinu memorije ... brza naravno bolja

najbitnije od svega ... pogledas benchmarke po netu ... jer jednostavno seacam se kada sam ja uzimao ... atijeve karice su po nazivnoj brzini radile na visim clockovima ... tipa i slabija karta je bila brza od jace nvidia ... ali performanse nisu iste ...

ista prica recimo kao kod c2d serije i athlona ... c2d je na istom clocku bio do 10% efikasniji

mnogo je tu parametara  Smile
E pa brate sad sam jos vise zbunjen  Smile ,evo 2 primera:
http://www.winwin.rs/vga-pci-e-ati-radeon-vga-amd-radeon-6670-sapphire-1gb-ddr5.66.html?productId=35527 ili
http://www.winwin.rs/vga-pci-e-ati-radeon-vga-amd-radeon-6670-sapphire-ultimate-1gb-ddr5.66.html?productId=35863  ima li neki detalj koji pravi razliku?
« Poslednja izmena: 24. Okt 2011, 23:48:02 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 4
da ... hladjenje Smiley

na jednom je pasivno na jednom je aktivno ... pasivno je tise ... ali aktivno je naravno bolje ...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Mozda je uopsteno pitanje ali ajde....Sta je najbitnije kod graficke kartice,npr. :ako ih ima 5 koje su 1GB,128bit,DDR 5,ili DDR 3,a razlicite cene,na sta ja kao laik treba da obratim paznju u specifikaciji sto ce me opredeliti za neku da znam zasto je jedna bolja od druge.

Uvek postoje bolje i skuplje grafike.
Cena ne moza uvek da odtazava to koja je grafika bolja i zasto, iz prostog razloga sto svaka firma nabavlja po specificnim uslovima robi i spram rabata koji dobija formira cenu, tako da je uvek moguce da odredjene grafike koje su slabije, budu i skuplje...
Zato lutas i trazis na vise mesta, dok ne nadjes ono za sta sam verujes da je best buy.

Elem kod grafike ides uvek obrnutim redosledom, ne gledas koje su jeftine pa da biras spram para koje imas, vec znas koju cifru si spreman da izdvojis pa gledas najskuplju koja se uklapa u taj iznos.

Idealno je da uzmes onu sa sto vise memorije, da je ta memorija po mogucstvu DDR5, sto veci clock i jos ako je 256-bitna...savrsenstvo.

256-bitne grafike mislim da i nemas ispod 100-130 eura.

Koliko bi para izdvojio za grafiku i za sta ti treba?
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1

Uvek postoje bolje i skuplje grafike.
Cena ne moza uvek da odtazava to koja je grafika bolja i zasto, iz prostog razloga sto svaka firma nabavlja po specificnim uslovima robi i spram rabata koji dobija formira cenu, tako da je uvek moguce da odredjene grafike koje su slabije, budu i skuplje...
Zato lutas i trazis na vise mesta, dok ne nadjes ono za sta sam verujes da je best buy.

Elem kod grafike ides uvek obrnutim redosledom, ne gledas koje su jeftine pa da biras spram para koje imas, vec znas koju cifru si spreman da izdvojis pa gledas najskuplju koja se uklapa u taj iznos.

Idealno je da uzmes onu sa sto vise memorije, da je ta memorija po mogucstvu DDR5, sto veci clock i jos ako je 256-bitna...savrsenstvo.

256-bitne grafike mislim da i nemas ispod 100-130 eura.

Koliko bi para izdvojio za grafiku i za sta ti treba?
Trenutno mogu da izdvojim max 90 evra,grafika koju imam sada je nvidia geforce 8500 GT,a treba mi uglavnom za igre PES,FM.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 753 754 756 757 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.