Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 750 751 753 754 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1402550 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
LG Nexus 4
kazem ti ne svidjaju mi se nikako ove konfiguracije iskren da budem .

ova prva mi je najprivlacnija ... i od svih ovih za sebe bi uzeo nju najverovatnije ... ali bih dodao ako ti pare vec nisu problem dodatno grafiku ... onda bi to bila prava prica ... mada i ovako ce verovatno gurati do odredjene granice ... citao sam samo jedan tekst o liano i zaista su pohvaljeni ... evo mozes videti
ovo sve kazem sa rezervom upravo jer nisam imao prilike da radim na liano ... a nisam ni mnogo citao da vidim iskustva i benchamrkove

ona konfiguracija sa i3 otpada ... nisam lepo video ... ima integrisanu grafiku ... pritom ovo je stariji i3

tako da ... 1 ili 4 ... u 4 je grafika cini mi se najjaca ali je dosta starija ... tako da jbg ... cudna poredjenja skroz Smiley od ponudjenoh to je ot ... pa ti vidi Smiley odluci ili sacekaj jos neko misljenje ... 1 novija arihtektura platforma ... fali graficka posto je ovo sto ima u procesoru ... a 4 dosta starije ali ipak 3core i 9800 gt

Smile

edit:
evo teksta
http://hardware.benchmark.rs/vesti/amd_predstavio_prve_apu_e_iz_a_serije
« Poslednja izmena: 21. Okt 2011, 12:04:58 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
dvoumim se izmedju dve graficke karte gt 430 i gt 440 e sad, stvar je u tome sto sam ogranicen sa parama pa bih dao max 6 soma..gt 430 kosta 5700 din ali je gigabajtova a gt 440 gigabajtova kosta 6900 stom sto je gt 440 msi 6000 din...pa me zanima da li se isplati kupovati ovu msi karticu, opet su gigabajt i asus lideri u proizvodnji tih stvari?A doduse asus i gigabajt me nije nikada izdao do sada (pu pu pu ) dok msi jeste (maticna mi je riknula)
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2511
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
dvoumim se izmedju dve graficke karte gt 430 i gt 440 e sad, stvar je u tome sto sam ogranicen sa parama pa bih dao max 6 soma..gt 430 kosta 5700 din ali je gigabajtova a gt 440 gigabajtova kosta 6900 stom sto je gt 440 msi 6000 din...pa me zanima da li se isplati kupovati ovu msi karticu, opet su gigabajt i asus lideri u proizvodnji tih stvari?A doduse asus i gigabajt me nije nikada izdao do sada (pu pu pu ) dok msi jeste (maticna mi je riknula)
i sta mi mozete reci oko toga?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
LG Nexus 4
sve je to masovna proizvodnja ... mozda si jednostavno uboo los primerak ... jbg

ne mozes svakako reci da je bilo ko asus ... msi ... gigabyte ... los ...

razlika je verovatno tu i u memoriji ... ili kolicini ... pogledaj dobro obe ... hladjenje? ... pazari msi slobodno ...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Ta gt 430 ima DDR3 memoriju.
Ta gt 440 je DDR5

Sve zavisi koje igre igras, ali bi se ja svaako odlucio za grafu sa ddr5 memorijom...

Raspitaj se malo, mozes naci i dobre grafike sa 1gb DDR5 za koji euro vise...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2511
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
nema gt 440 ddr 5 memoriju, isto ima ddr3
http://www.emmi.rs/grafi%C4%8Dke-kartice-%28vga%29-vga-geforce-gt440-msi-1gb-ddr3.11.html?productId=16076
to je msi
http://www.grappologroup.com/oprema-za-racunare-beograd/nvidia/pci-e-gigabyte-gv-n440d3-1gi-gf-gt440-ddr3-1gb-128bit-dvi-vga-hdmi/GRV0196A00000/
a to je gigabajtova
presudna mi je i cena posto ne bih mogao da dam vise od 6 soma jer sam planirao i ram memoriju da dokupim.
http://www.grappologroup.com/oprema-za-racunare-beograd/nvidia/pci-e-gigabyte-gv-n430oc-1gl-gt-430-1gb-ddr3-128bit-dvi-vga-hdmi-with-hdcp-prote/GRV0131A00000/
a ovo je gigabajtova gt 430..mozete li mi reci koliko je 440 bolja od ove..ako bih uzimao uzeo bih msi 440 ili gigabajt 430 e sad da li je dobro da li je bolje da uzmem msi i zasto je msi jeftinija za 1000 dinara?
« Poslednja izmena: 21. Okt 2011, 17:04:32 od vladimir1988 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation
GT440 postoji u varijantama sa ddr3 i ddr5. Ova druga ima brzu memoriju, ostalo je isto.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

GT430vsGT440.PNG
(51.35 KB, 770x463)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2511
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
pa to znaci onda da su gt 430 i gt 440 iste karte samo sto gt 440 ima verziju sa ddr5?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation
Jok   Smile
Pogledaj sliku. Obe 430 i 440 imaju isti gpu, ali 440 ima visi takt i za gpu i za memoriju. Pa zato ima bolje performanse u svakom pogledu. A razlika izmedju 440 ddr3 i 440 ddr5 je samo u tipu memorije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
LG Nexus 4
svakako je 440 bolja i novija ... ali to nije znatna razlika o tome se radi ... bilo kako bilo uzeo bih msi 440 na tvom mestu

http://itsvet.com/proizvod/msi-geforce-gt-440-1gb-gddr3-n440gt-md1gd3-lp/comp_comp_vga/24/2541
http://itsvet.com/proizvod/palit-geforce-gt-440-1gb-gddr5/comp_comp_vga/507/2504
http://itsvet.com/proizvod/msi-geforce-gt-440-1gb-gddr3/comp_comp_vga/24/2667

moj izbor je palit u ovom slucaju ... 1gb ddr5

ako bas zelis ... istegni se za jos 500 din ... zaista nije mnogo ... sacekaj 5-10-15 dana koko treba pa kupi
http://itsvet.com/proizvod/asus-geforce-gt-440-1gb-gddr3-engt440-di-1gd3/comp_comp_vga/20/2716

ili mozda ovako nesto
http://itsvet.com/proizvod/sapphire-radeon-hd-6670-1gb-gddr3-/comp_comp_vga/130/2813
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 750 751 753 754 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.