Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 745 746 748 749 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1415083 puta)
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6871
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Apple Iphone 13
a ok je ... ili sam ja istripovao ili si stvarno stavio tako kao da sada oces da uymes 8600 ...

opet ... preporuka je da cekas ... mada nisi rekao potrebe ...

posto ja nisam neki zaljubljenik u igrice ali volim da igram CoD,GTA i FM manager onda bi hteo neku koja ce da mi bez nekih seckanja i komplikacija izgura te igrice......naravno za fm nema problema ali ove dve su mi isto bitne kad izadju nove...... Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE7.0
mob
VIP VIBE C
Molio bih preporuku za novu konfiguraciju desktop računara. Ploču bih uzeo Gigabyte, a grafičku NVidia, memorija DD3. Konfiguracija bi trebalo da radi u igraonici: Internet, Counter Strike, WoW (original), Lol. Planirao sam da platim do 30.000,- bez monitora.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
LG Nexus 4
@provokator ... nece seckati ... zavisi sta stavis od detlaja ... st abese ostalo u kompu? cini mi se da je tebi ostatak slabiji ... tako da za gt4 ce biti malo tesno

inace kad je gt4 izasao to je bio opsti haos cini mi se ... podigao je dosta traznju hardwarea cini mi se u odnosu na ostale ... tako da kad izadje gt5 ako opet bude takav bum ... ponovo ce traziti najnovije fazon

@megasoft ok ... itsvet.com ... uklopis u cenu ... nema razloga da trazis savet ako vec sam kazes sta zelis ... posto znas firme ... samo nadjes sta ti se uklapa u budzet ...
nikada mi nece biti jasno zasto ljudi dolaze po savet a kazu ocu to i to ...

a najgore od svega je sto kada ih pitas zasto ... razlozi su eto svidja mi se ... cuo sam to to ... i uglavnom budu neke lovacke price koje kruze pa se vremenom ustalile ...

pritom taj racunar u igraonici znaci treba da zaradi ... tako da onda zaista treba gledati sta treba a ne eto ocu to i to ... pa ajd nek neko drugi vrti po cenovnicima bzvz mene mrzi a znam sta hocu
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Hteo sam da kupim graficku http://www.itsvet.com/proizvod/sapphire-radeon-hd-6950-2gb-gddr5-11188-00-40r/comp_comp_vga/130/2585
ali je nigde nema u prodaji, a kazu da nece ni biti, pa me interesuje koja bi bila adekvatna  a da je ima u prodaji.
Radila bi u konfiguraciji sa I5 2500K procesorom i maticnom asus P8Z68 V-pro.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
LG Nexus 4
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
VIP VIBE C

@megasoft ok ... itsvet.com ... uklopis u cenu ... nema razloga da trazis savet ako vec sam kazes sta zelis ... posto znas firme ... samo nadjes sta ti se uklapa u budzet ...
nikada mi nece biti jasno zasto ljudi dolaze po savet a kazu ocu to i to ...

a najgore od svega je sto kada ih pitas zasto ... razlozi su eto svidja mi se ... cuo sam to to ... i uglavnom budu neke lovacke price koje kruze pa se vremenom ustalile ...

pritom taj racunar u igraonici znaci treba da zaradi ... tako da onda zaista treba gledati sta treba a ne eto ocu to i to ... pa ajd nek neko drugi vrti po cenovnicima bzvz mene mrzi a znam sta hocu

Hvala ti na odgovoru. Ali izvini što moram reći, bolje da nisi ni odgovorio.

Gigabyte ploču hoću jer je proverena firma. Mislim da to nije bezveze razlog. Za ploču staru x-godina bez problema sam na njihovom sajtu našao potrebne drajvere, što nisam baš siguran za druge proizvođače. Malo pravim digresiju ali meni je Vortex sudo mašina stradala posle 2 godina, dok Candijeva veš mašina radi dvadeset godina bez problema.

Stvarno što se tiče grafičke možda je bezveze razlog što bi više voleo NVidia. Nije uslov. Sa ATi-jevom grafičkom karticom sam imao problem sa pokrenem igricu otprilike se zove 18 convoy of America, imao je problem na Gogglu, odem na taj link, a link ne radi. Sa NVidia graifčkom karticom sličnog kvaliteta je radilo bez problema.

Memoriju DDR3 isto sam možda bezveze tražio, pošto imam računar sa DDR1, jedan računarsa DDR2, hteo bih da imam i jedan sa DDR3. Zašto? Pomalo radim servisiranje računara, i ako mi neko donese računar sa DDR-3 memorijom da prostim sistemom zamene komponente mogu utvrditi da li neki kvar do memorije ili ne.

Molio bih harmona ako je još na ovom forumu, ili nekog drugog, da mi ipak predloži neku konfiguraciju, gde će sve komponente biti kompatibilne jedna sa drugom, i koja je davati svoje maksimalne mogućnosti.

Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Ne, nema nista od sapire-a. To na it-svetu uopste nije azurno.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Pozz svima!Imam plocu "asus p5kpl se" zanima me koji je najjaci procesor koji mogu da stavim na nju?Trenutno imam intel e4600.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
LG Nexus 4
@megasoft ... gigabyte imam u svom racunaru ... nije u tome poenta ...

ddr3 se danas podrazumeva ... i jeftiniji je cak od ddr3 ... a uzimati ddr2 za novi komp je kao povratak u proslost i ogranicavanje na dalje update ... tako da je suludo ...

ocigledno si imao ati pre sto god ... a isto tako ne pratis scenu ... tako da na to nemam komentara ...

nije moja poenta bila da necu da ti pomognem ... naprotiv ... vec me jednostavno iznervira kad tako neko trazi a sve sam kaze ... onda to predstavlja trosenje necijeg vremena ...

posto sam sad u frci nmg da pisem ... ali napisacu kada se vratim ... sta i kako

@mrgudin onda nemas problem ... dao sam ti predlog Smiley

@velickov ne mogu sada da gledam ... radi se o s775 socetu ... tako da zaista imas sirok izbor ... tj imao si ... pitanje je sta se sada moze naci ... kada se vratim i budem imao vremena kao i gore ... naci cu ti ...
za sta ti treba ... koliki ti je budzet?

imas i c2q pretpostavljam da podrzava ... mada nisam siguran ... ali e6700 sam video da ima i dalje ... i ne znam sta jos ali svakako jakih procesora

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 33
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.92
Planiram da uzmem novi komp, i ne štedim pare, pa me zanima kakvu konfiguraciju da uzmem. Već sam se odlučio za GTX 590 grafičku, i uzeću 2x4GB RAM-a, i hard disk od 2TB. Zanima me koju matičnu, procesor (da bude intelov), napajanje, kućište (neko crno, treba da bude dovoljno veliko da stane ova grafička), i koliko kulera da uzmem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 745 746 748 749 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.