Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 741 742 744 745 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1402140 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
SonyEricsson Xperia mini
Ako moze savjet za kupovinu router-a do nekih 40-50eura. Hitno mi je  Smile
Hvala!

P.s- Neophodan mi je wlan.

Kupio sam TP-Link TL-WR941N / TL-WR941ND. Valja li cemu ovaj router?   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6864
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Apple Iphone 13
jos uvek se nisam odlucio za graficku kartu.....imam nvidiu 8600gt i sluzi me super ali hocu da uzmem neku bolju krajnje je vreme.....ako neko moze da mi da savet do 60e neka best buy??? idelno bi bilo da bude nvidia a ne ati posto su meni nekako vise pri srcu  Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation
Ako bas mora nVidia, ja bih ti preporucio ovu:
http://www.positive.rs/racunari.php?id_tip_komp=8&artikal=17630

Malo je skuplja, ali ima 256-bitnu magistralu. Jedino sto mora za nju da se nabavi dodatni kablic za napajanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
LG Nexus 4
to je vise od trazenog ... moj savet ti je cuvaj pare pa kupi nesto ozbiljnije za 80-120e ... ako ti je grafika bitan element u kompu (igrice) ... inace ovako ne postizes neki efekat spec ... a i skorije ce ti opet trebati nova ... pa i nije bas isplativa investicija ...

btw pusti to sta ti je blize srcu ... treba da ti radi sta joj je posao ... tako da uvek gledaj cost/benefit Wink
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation
Nikako se ne slazem  Smile. Nije nam provokator rekao koja mu je konfiguracija, ali neka obavezno pogleda ovo pre nego sto odresi kesu Wink
Ako mu je grafika overkill, onda je to cist bacen novac, rekao bih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

trt mrt zivot ili smrt?

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1425
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Siemens cx40
Trebal bi mi pomoc oko izbora monitora, 24 inca (moze i ona varijanta 23.5) do 20000, vidim da ih ima dosta koji upadaju u tu cenu, pa me zanima koji bi mi preporucili, blago preferiram samsung jer sam do sada imao dobro iskustvo (razmisljao sam o  S24A350H, mada me malo brine to sto nema DVI, a citam po netu da sa HDMI izlazom moze biti problema), mada i svi drugi proizvodjaci dolaze u obzir

Hvala unapred

Izaberi jedan od ova dva, boljih nema za te pare...

http://goo.gl/vaVLI

http://goo.gl/lb64w

s`tim sto ti ovaj prvi probija malo budzet...

hvala na predlogu, bas sam se zainteresovao za ovaj manji, reci mi samo jel bas primetna ta razlika izmedju TN i IPS panela, meni u sustini treba consumer monitor, na bavim se dizajnom ili nesto slicno...
IP sačuvana
social share
Bug DJ's     trt mrt zivot ili smrt?     Bug DJ's
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation

hvala na predlogu, bas sam se zainteresovao za ovaj manji, reci mi samo jel bas primetna ta razlika izmedju TN i IPS panela, meni u sustini treba consumer monitor, na bavim se dizajnom ili nesto slicno...

Primetna je razlika. Ja imam PVA, sto mu dodje izmedju. Slika je dosta bolja nego na TN, ugao gledanja je 178 stepeni. Ali je zato sporiji odziv. Mozes da gledas filmove i igras igre, ali je ipak bolje uzeti monitor za siroke narodne mase. Daleko je jeftiniji, a ako bas nemas potrebu za time sto nude PVA i IPS, nikako ti se ne isplati da dajes pare za njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava Republika Konjarnik
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Optimus 2X
Trebal bi mi pomoc oko izbora monitora, 24 inca (moze i ona varijanta 23.5) do 20000, vidim da ih ima dosta koji upadaju u tu cenu, pa me zanima koji bi mi preporucili, blago preferiram samsung jer sam do sada imao dobro iskustvo (razmisljao sam o  S24A350H, mada me malo brine to sto nema DVI, a citam po netu da sa HDMI izlazom moze biti problema), mada i svi drugi proizvodjaci dolaze u obzir

Hvala unapred

Razlika je i vise nego primetna, kontras, boje, ostrina, uglovi gledanja, i najbitnije od svega sto mozes u njega da gledas koliko hoces, i da nemas problema sa ocima...
A to za odaziv su sredili, i to je velika prednost IPS panela u odnosu na PVA, znaci bukvalno neces primetiti nikavu razliku u odazivu izmedju IPS i TN panela...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Ima li neko Dell UltraSharp U2412M monitor? Iskustva i mišljenja?
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation
Razlika je i vise nego primetna, kontras, boje, ostrina, uglovi gledanja, i najbitnije od svega sto mozes u njega da gledas koliko hoces, i da nemas problema sa ocima...
A to za odaziv su sredili, i to je velika prednost IPS panela u odnosu na PVA, znaci bukvalno neces primetiti nikavu razliku u odazivu izmedju IPS i TN panela...

Ovi su deklarisani na 8 ms g2g. Moj PVA je 6 ms, ali to su sitnice. Ono sta je zaista bitna razlika je to sto sam ja svoju 19-icu platio 400€, a ovaj manji od dva je ispod 200€, sto je extra cena. Nisam znao da su tako pojeftinili. Hvala za info  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 741 742 744 745 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.