Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 843 844 846 847 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1418302 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Sony xperia
Da, Segate ih je kupio.

Ma to stoji sto kazes. Da ne pricamo o drugim stvarima.

Secam se jednog dogadjaja, kojeg nikada necu zaboraviti. Pre 7-8 god komsija kupi komp. Ali uzme ono u delovima, da ne bi bilo lepe papirce pozadi pa ako hoce, mora ceo da nosi da bi ubacio neku karticu. Sklopimo, kad' on nece da instalira. Majku mu sta je sad'. Ispade hdd ne valja. Zove on tamo, onaj poceo da palamudi gazda radnje.
Pa jel' ce palamudis? Taksi, pa u radnju. Poce on, eto zato mi to radimo ... misli na ono papirce ... dojadi i Bogu s time. Kao srafovi ljudima ispadnu, srafcigerom naprave kratak spoj ... sto stoji. Ali opet vecina pozove nekog ko se razume u te rabote.

Tupi on i  dok mi ne puce film. Ajd' aman jel' ces da menjas ili da pricamo do jutra. Verovao ili ne, decko koji radi u radnji je 3 hdd-a promenio, tek je 4-i proradio. Sve upakovani, novi.

Gazda se za glavu hvata. Poce on opet za srafove. Gotovo, sta sa bilmezom pricati. Uljudnost  i rekoh mu, slepcu bre, pa jel' i ovome ispadali srafovi, dalekovodi smercovali po kutiji, corav li si debilcino naduvana? Okrenem se i odem.

Posle rekao komsiji, ali ja sam samo hteo da objasnim. Da ni nama nije lako.

I naravno rec je o Maxtorima Smiley

Ajd' da ne rasplinjavam temu. Ziv bio.  Smile
« Poslednja izmena: 25. Apr 2012, 03:25:23 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung Galaxy S3
hmmmm...moram da se uključiti Smiley
ispljuvaste amd-a kao da je jugo...većini korisnika računara neke stvari koje intel nudi su u standardnom radu neprimetne...
a što se tiče maxtora, i dan danas imam maxtora od 40 gb, slim verzija, radi kao sat Smiley i pre tri godine diamond max seagateov od 500, isto kao blesav...
a znam da su serije od 80/120/160 gb pata crkavale na svakom koraku...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 4
e bas taj od 80 Smiley davnih dana, mater mu hehe

btw sto se tice amd, skapirao sma kad sam postovao juce da sam se slozio sa tim da amd nije ni za sta, a definitinvo ne mislim tako, al me uzasno mrzelo da menjam hehe ocekivao sam odgovor Smiley

Jedno vreme sam cak preferirao amd jer Intel za te pare nije imao sta da ponudi cak, gore sam mislio na one kojima komp zaista treba, rade milion stvari na njemu, i guraju procese do maximuma

U drugom kompu, koji sestra koristi, stoji dual core Celeron, mislim da je 1200 ili tako nesto, brzina je valjda 1.6, 1gb rama ... apsolutno sve sto treba komp je odradio, cak je svojevremeno testiran i NFS neki, radio je bez zapucavanja, grafika 8400 ... to sve placeno pre 3 god 250e, a tek sada za te pare ... tako da realno svaka prica pada u vodu... i opet se iznerivrah na pomisao ljudi koji bacaju pare, a nemaju ih, a posle ne znaju ni sta su uzeli, ni kako da iskoriste  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Fman i Velja-Slash
Hvala na savetima i sugestijama. Nesto sam vise saznao, pa cu jos razmisliti i kombinovati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Samsung Galaxy S3
Fman i Velja-Slash
 Hvala na savetima i sugestijama. Nesto sam vise saznao, pa cu jos razmisliti i kombinovati.

Služimo narodu Smiley

Fman, opusti se, svako preporuči ono što misli da je najbolje, samo ja imam da kažem neku prednost jer sam za sve ove godine ukapirao kakav je prosečni korisnik...pogotovo od ekspanzije adsl-a.... znači, samo da radi yt i fb, sve ostalo je maltene nebitno ! Tako da u toj celoj priči, trka između amd-a i intel-a gubi svaki smisao, jer i jedni i drugi bez ikakvih problema mogu za iste pare da zadovolje prosečnog srpskog korisnika.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Sony xperia
Ma naravno slazem se. Za najosnovnije trnde mrnde, ok. Samo ljudima porastu zahtevi pa onda kuku lele sto nece ovo ili ne moze ono ... Hteli bi da kupe ficu a da ima perfomanse bmv-a. Ko zna koliko sam puta dolazio u tkvim situacijama.

Sta se sinoc desilo. Nas ovdasnji clan, inace poznatiji, da ne kazem bas koji. Smiley Covek imao problem oko konverzije. Skinuo koncert u 1080 rezoluciju i da to smanji sa 6 ili 8 giga na dvd disk. Predlozim mu kao u donjoj temu, Avidemux, kad' njemu nekoliko puta zapuca.
Pitam ga koji pros, kaze AMD X2 5200 i 2 giga rama. Kazem da ocisti nekim programcetom, cudno mi da ne moze da odradi. Kaze cist kao suza.

Padne meni na pamet da odradim eksperiment. Uzmem lap top sa i3 procom, ubacim sve potrebno i jedno filmce. Odradi ga samo tako.

Sada, da li je sistem cist kao suza ili nesto trece ... jbg.

Ali da ne duzimo pricu, svakako ljudima treba dati ono sta zele. Samo da se ne izdosecuju kasnije pa ovo bih pa ono bih. Traze jedno posle porastu zahtevi. Ili precute oko igrica ili sta vec, ili racunaju ako ide neka prostija ici ce i neka sa direkt x 11.

A babe i zabe pomesati, sto bi oni hteli, ne moze. pa koliko god da hoce.

Smile
« Poslednja izmena: 27. Apr 2012, 19:57:07 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung Galaxy S3

Pitam ga koji pros, kaze AMD X2 5200 i 2 giga rama. Kazem da ocisti nekim programcetom, cudno mi da ne moze da odradi. Kaze cist kao suza.

Padne meni na pamet da odradim eksperiment. Uzmem lap top sa i3 procom, ubacim sve potrebno i jedno filmce. Odradi ga samo tako.

Smile

A i ti si poredio babe i žabe....athlon star barem tri godine, ddr2 ram, i novi i3....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 313
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson k800i
koja je bolja gravika za peglanje pesa???

nVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB GDDR3 SDRAM

ili

Sapphire RADEON HD 4650    1024 MBytes of DDR2 SDRAM
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 4
za peglanje pesa je svaka dobra Smile 4650 je novija, mada mislim da je slabija posto je 9600 bila negde u rangu sa 3850, koja je opet starija, ali jaca od 4650 ... ovo je cisto neko na pamet poredjenje, proveri, ali opet kazem svejedno ti je ... uzmi 4650 novija je i ati je Smiley mozda ima brzu memoriju, zavisi sta nadjes
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Sony xperia
A i ti si poredio babe i žabe....athlon star barem tri godine, ddr2 ram, i novi i3....
Smile
A sta ces drugar. Pop kad' nije imao sta da radi on i jarice krstio. Smiley

« Poslednja izmena: 28. Apr 2012, 19:21:46 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 843 844 846 847 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.