Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 815 816 818 819 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1405817 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Imam neke komponente za PC pa me zanima da li bih mogao izvuci koju paru za njih evo ovako
Hard Disk:WD800 80 GB (IDE)
Ram:512MB ddr2
Maticna:Asus PSSD2-X SE
Procesor:Intel Celeron D 2.66Ghz
Graficka:MSI NX6200-TD256E
« Poslednja izmena: 30. Jan 2012, 18:23:40 od Starz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 62
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Sony Miro
slikovito hvala  Smile
IP sačuvana
social share
I sad' me po tebi poznaju...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 136
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Molim za pomoć,

koji od ova dva lap-topa je bolji...prvi je kao što sam rekao 450€ a drugi 475 i da li je vredno davati dodatnih 25€ za ovaj hp i zašto?

http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/8456-toshiba-satellite-l750-13k-psk30e-00q006y4-silver-black

http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/8216-hp-pavilion-g6-1222sm-a1z09ea-butter-gold
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG Nexus 4
u principu hw je genralno isti kao sto sam ti i rekao da ce biti u klasi ... tako da nije neka razlika ...

ali ni jedan od ta 2 modela ne bi bio moj izbor iskreno ... nisi naveo ono sto sam te pitao tako da ne mogu konkretno da ti pomognem ... ovo sam ja pazario pre 10 dana ... prezadovoljan sam ... idalje smatram da je best buy po ovoj ceni ... ali meni ne treba graficka karta ... ova integrusa radi posao vise nego dobro .. 6gb rama ... 2.2 i3 ... perfektno kuciste .. super ekran

http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/hp_probook_4530s_-_core_i3-2330m_-_lw859ea-13928

ako ti vec treba grafika onda bih isao mozda na nesto ovako

http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/acer_aspire_5750g-2336g64mnkk-12847

mada generalno sad sto sam pogledao par modela koji su mi zapali za oko u toj cenovnoj klasi svi su bili bez grafike ...

prelomi za sta ti treba ... ako se ne igras ... nemoj juriti grafiku bzvz ... evo konkretno iz iskustva da ne bude da lupam ... 1080p film ... bez problema ... dvi povezano na 32" TV ... slika perfektno ... nikakvih problema ... za normalne upotrebe inace ne treba grafika ... photoshop se takodje oslanja na cpu i memoriju ...

ne igram igre pa nisam testirao ... ali na ovoj intelovoj integrusi se moze po nesto i odigrati ... tako da why not ...

btw ne znam kakva je ova platforma ... u konrketnom radu ... ali izgleda mi veoma zanimljivo ... verujem da je boli glava kupovina ...ali ne moguda tvrdim

http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/laptop-i-notebook-racunari/asus-A53TA_SX112-14827/
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 136
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
u principu hw je genralno isti kao sto sam ti i rekao da ce biti u klasi ... tako da nije neka razlika ...

ali ni jedan od ta 2 modela ne bi bio moj izbor iskreno ... nisi naveo ono sto sam te pitao tako da ne mogu konkretno da ti pomognem ... ovo sam ja pazario pre 10 dana ... prezadovoljan sam ... idalje smatram da je best buy po ovoj ceni ... ali meni ne treba graficka karta ... ova integrusa radi posao vise nego dobro .. 6gb rama ... 2.2 i3 ... perfektno kuciste .. super ekran

http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/hp_probook_4530s_-_core_i3-2330m_-_lw859ea-13928

ako ti vec treba grafika onda bih isao mozda na nesto ovako

http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/acer_aspire_5750g-2336g64mnkk-12847

mada generalno sad sto sam pogledao par modela koji su mi zapali za oko u toj cenovnoj klasi svi su bili bez grafike ...

prelomi za sta ti treba ... ako se ne igras ... nemoj juriti grafiku bzvz ... evo konkretno iz iskustva da ne bude da lupam ... 1080p film ... bez problema ... dvi povezano na 32" TV ... slika perfektno ... nikakvih problema ... za normalne upotrebe inace ne treba grafika ... photoshop se takodje oslanja na cpu i memoriju ...

ne igram igre pa nisam testirao ... ali na ovoj intelovoj integrusi se moze po nesto i odigrati ... tako da why not ...

btw ne znam kakva je ova platforma ... u konrketnom radu ... ali izgleda mi veoma zanimljivo ... verujem da je boli glava kupovina ...ali ne moguda tvrdim

http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/laptop-i-notebook-racunari/asus-A53TA_SX112-14827/

Najbitnji mi je procesor. Pored njega zelim da imam graficku, za svaki slucaj. Ne igram igrice ali moze se desiti da dobijem ponekad zelju da ih igram.
ja sam iz crne gore tako da nemam bas neki veliki izbor za kupovinu.
Ovaj hp mislim da je idealan za sve funkcije. Za ove pare mislim da ne mogu naći bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG Nexus 4
to je vec druga stvar, ako je trziste u qrcu ... slobodno kupuj taj hp  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 136
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
to je vec druga stvar, ako je trziste u qrcu ... slobodno kupuj taj hp  Smile

Zamisli smecare, ovo su mi odgovorili:
Hvala na interesovanju. Ovom modelu je, nažalost, povećana nabavna cijena, tako da je nova prodajna cijena 569€. Garancija je 12 mjeseci. Cijene operativnih sistema možete naći ovdje: http://www.datalink.me/index.php/Software/Operativni-sistemi.html.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG Nexus 4
hahah neverovatno ... ne znam sta da ti kazem ... poruci normalan laptop u gigatronu ... ili bcgroup ... oni imaju isporuku cini mi se free ... mozes da pokupis u prijepolju cini mi se da je najblize ... ako mozes da se iscimas ... e sad ne znam sako kakva je situacija sa granicom ... tj carinom ... e sad ako se placa ... kod gigatrona imas tax free .. al oko toga moras da se raspitas ...

tako da mozes da kupis dobar laptop ... bolji od tog cak ... a cena transporta tj da odes tamo ce ti uvecati malo jbg ... nznm sta bih ti preporucio ... al stvarno strasno ... 569 haha pa znas sta se ovde moze uzeti za te pare ... odlican i5 laptop sa grafikom ... ili cak i 17" modeli odlicni  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 136
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
hahah neverovatno ... ne znam sta da ti kazem ... poruci normalan laptop u gigatronu ... ili bcgroup ... oni imaju isporuku cini mi se free ... mozes da pokupis u prijepolju cini mi se da je najblize ... ako mozes da se iscimas ... e sad ne znam sako kakva je situacija sa granicom ... tj carinom ... e sad ako se placa ... kod gigatrona imas tax free .. al oko toga moras da se raspitas ...

tako da mozes da kupis dobar laptop ... bolji od tog cak ... a cena transporta tj da odes tamo ce ti uvecati malo jbg ... nznm sta bih ti preporucio ... al stvarno strasno ... 569 haha pa znas sta se ovde moze uzeti za te pare ... odlican i5 laptop sa grafikom ... ili cak i 17" modeli odlicni  Smile

Uzet cu ovaj toshibin, nemam drugog izbora.
Zamisli da se nesto desi, pa da idem opet tamo zbog garancije.
Nema veze. Hvala na pomoci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG Nexus 4
tuga ... jbg sta da ti kazem ... ako si primoran to ti je
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 815 816 818 819 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.