Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 789 790 792 793 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1406975 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 371
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC 
 :wave:Hvala na savetima mnogo ste mi pomogli
.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
Burekdžije, ako može pomoć oko kupovine grafičke za kompjuter sledećih karakteristika:

Intel pentium E2200 Dual CPU 2.20GHz
Matična ploča Intel P5KPL-AM
Memorija Kingston DDR2 2GB, 300GB hard disk
dosadašnja grafička je integrisana intel g33 g31 express chipset family

a ne bi bilo ni za goreg da mi predložite mogu li ovaj traktorčić za neke pristojne novce da poboljšam još nekim komponentama pored te grafičke, jer mislim da mi matična nije toliko loša.  Smile

Hvala unapred ljudovi i pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
staro ... mogo bi da menjas al ti se realno ne isplati ... kompoentnu po komponetu msm ti se ne isplati u odnosu na novu ...

mozda da ganjas cele platforme polovne ... pa bolje da prodjes ... vidajo sam razne kombinacije za do 150e zaista mozes da osetis poboljsanje inace ovako ...

ne znam ... za 50e mozes da uzmes polovnu ... dok nista ne mozes ozbiljno novo ...

nisi rekao potrebe ... niti budzet

IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 371
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia 
Naravno ima tu puno mesta Smile

Ljubomoran sam zbog tvog kompa Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
staro ... mogo bi da menjas al ti se realno ne isplati ... kompoentnu po komponetu msm ti se ne isplati u odnosu na novu ...

mozda da ganjas cele platforme polovne ... pa bolje da prodjes ... vidajo sam razne kombinacije za do 150e zaista mozes da osetis poboljsanje inace ovako ...

ne znam ... za 50e mozes da uzmes polovnu ... dok nista ne mozes ozbiljno novo ...

Imao sam neku nadu da može da se uradi nešto za sitne pare (50 - 100 evra), ali ipak bolje da se uzme totalno novo sokoćalo. Hvala na odgovoru, pa se javljam ako uspem da nađem neku konfiguraciju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
Samsung Galaxy S3

Imao sam neku nadu da može da se uradi nešto za sitne pare (50 - 100 evra), ali ipak bolje da se uzme totalno novo sokoćalo. Hvala na odgovoru, pa se javljam ako uspem da nađem neku konfiguraciju...

Pazi, za 100e mozes da dodas 2gb rama i stavis recimo 6670 grafiku, i koristis komp joa dve godine minimum...ako ti je integrisana grafika radila posao do sad,ovo ce ti doci ko kec na 11:D

Mozes da uzmes novu masinu za recimo 300e,i da bude malo brza od sadasnje sa gore navedenim poboljsanjima Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
Ako uzmem u obzir da se sa tih 300 evra neka nova mašina ne bi pokazala mnogo bolja od ove sadašnje, osim te grafičke i još ram-a, onda ako ne uložim više od recimo 500 evra ne mogu da dobijem mnogo bolju mašinu od sadašnje, tek sa 500+ se vidi veća razlika!? To sa 100 evra ulaganja mi je opcija koja je skroz u igri, hteo bih bar da peglam neke igrice od recimo 2007 do ove godine...

I još jendo pitanje, koliko je bolja ta grafička od nvidia 9500 gt? Nju ima zet i može lepo da se peglaju i novije igrice na nju, a nema ništa bolje ostale komponente od mene.
« Poslednja izmena: 20. Dec 2011, 23:43:26 od Vasa134 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
Samsung Galaxy S3
Ako uzmem u obzir da se sa tih 300 evra neka nova mašina ne bi pokazala mnogo bolja od ove sadašnje, osim te grafičke i još ram-a, onda ako ne uložim više od recimo 500 evra ne mogu da dobijem mnogo bolju mašinu od sadašnje, tek sa 500+ se vidi veća razlika!? To sa 100 evra ulaganja mi je opcija koja je skroz u igri, hteo bih bar da peglam neke igrice od recimo 2007 do ove godine...

I još jendo pitanje, koliko je bolja ta grafička od nvidia 9500 gt? Nju ima zet i može lepo da se peglaju i novije igrice na nju, a nema ništa bolje ostale komponente od mene.

Pazi, osetio bi razliku u sledecem : ne bi mogao da igras pes 2012 na full detaljima u full hd rezoluciji, nego na nekoj manjoj rezoluciji sa manje detalja. A sto se tice tih starih igrica, ovo sto sam ti  gore preporucio, odradice ti posao vrhunski. Ustvari, mozda bi i mogao...imama slicnu masinu, sa 4 giga rama, i 5770 grafikom , i non stop se peglaju igrice na max detaljima na 1920*1080 rezoluciji bez ikakvih problema, tako da mislim da apsloutno nemas potrebe da pucas sad neku cifru od 300e da bi dobio 10 ili 20 posto bolje performanse, pogotovo ako ih neces iskoristiti. bas mi javi sta si uradio i da li si zadovoljan.

ova je 2 generacije ispred nje, gledaj kada budes uzimao da bude 1giga ddr5 memorije na 6670 grafici Wink
« Poslednja izmena: 20. Dec 2011, 23:52:09 od Velja_Slash »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
Matori sad sam se bacio na sajt ITsvet-a, i jbt tamo ima pun džak asus radeon 6670 1gb ddr5, ne znam na koju tačno misliš, a da bude kompatibilna sa mojim napajanjem i ostlaim zajebancijama? Uzimam to 100%, pa ću ti javiti kako sam prošao. I samo mi reci ima li neka caka još kod uzimanja ram-a, da bude uklopiv sa mojom matičnom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 789 790 792 793 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.