Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1415758 puta)
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC Touch Pro
iskljuci integrisanu u biosu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
iskljuci integrisanu u biosu
Nema to da se disable napisao sam vec, moze samo ono sto je Harmon26 rekao da se stavi kao primarna pa ce valjda tako da se autoamtski disejbluje integrisana. Videcu sutra kad mi stigne graficka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
pozdrav svima... interesuje me koiko je atijeva kartica 4870 bucna jer sam navikao na nividia kartice koje su poprilicno tihe a ukazala mi se prilika da je uzmem po povoljnoj ceni,,,hvala
« Poslednja izmena: 28. Okt 2008, 01:59:43 od milovan032 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Nexus 4
veoma tiha .... prepostavljam da ne moze biti bucnija od 3850 ... a ona se ne cuje uopste ... tako da ... a i da ...kuler se ubrzava po potrebi tako da i ako budes mogao malo da je cujes to ce biti pri teskom visecasovnom mucenju Smile ... a u normalnom radu neces znati da je tu Smile  Smile svaka cast za odabir
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Pa nije bas necujna, narocito ako se radi o referentnom hladjenju. Problem je u temperaturi koje zna da cesto predje i 100 stepeni pa ventilator zna da se dobro zavrti. Medjutim u zatvorenom kucistu uz ostale ventilatore nece ti praviti previse problema. Slobodno je kupi. Vredi.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Nexus 4
pa ... sada kako gde ... ja kazem necujna jer stvarno tako jete ... kod mene se nista ne cuje pa znaci ni ona ... temp znaju da predju al tesko ako imas imalo bolje kuciste ... znaci kod mene Elite331 koje nije nista ... lepo izduvava ali ono ne moze se porediti sa boljim modelima ... i temp pri h cryisisa oko 8o ... referentni cooler ... najobicniji mogutji Smile xexe na gigabyteovom pcb-u Smile ....
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ti pricas o svojoj 3850, a ja o 4870 koju sam testirao. To je nebo i zemlja kada je u pitanju graficki cip. 4870 se greje ko nenormalan. Naravno stabilnost nikada nije bila ugrozena, ali ja bih ipak uzeo neku sa Zalmanovim hladjenjem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
hvala na pomoci,ali neznam sta da radim jer mi racunar stoji u sobi u kojoj spavam pa mi je bas potrebna tisina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
3850 je necujna. Danas mi je stigla Smiley NFS ProStreet za 2 sata trebam da testiram kad mi drug donese. A uz graficku sam dobio na poklon 2 igrice DiRT i jos jednu lord of the rings nesto online. Za sada sve igrice koje sam probao extra mi rade. A DiRT na Ultra detalje vuce oko 15 fps. Ali zato na High radi savrseno!
Fman hvala ti na preporuci! Da nije tebe sad bi imao sugavu polovnu ati 1950 pro. A ovako imam novu 3850 Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
hvala na pomoci,ali neznam sta da radim jer mi racunar stoji u sobi u kojoj spavam pa mi je bas potrebna tisina...
Drajveri kontrolisu brzinu okretanja ventilatora u zavisnosti od opterecenja, tako da dok spavas ona ne bi trebala da bude bucna, ali ako zahtevas apsolutnu tisinu preporucio bih ti Gigabyte-ovu 9600GT sa pasivnim hladjenjem. ( http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2863 ) Cena ne bi trebalo da predje 110 evra, a koliko ja znam to je jedna od najbrzih fabricki overklokovanih 9600GT kartica. Sporija je od 4870 ali je necujna i ne greje se puno (meni nije presla 75 stepeni).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.