Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 768 769 771 772 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1406181 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
trenutna konfiguracija:
procesor:amd athlon 64 x2 5000+ 2,6ghz
ploca:jw-rx780x-am2+
memorija:ocz 2x1gb ddr2 1066mhz
graficka:ati radeon hd 3870

uzeo bih jaci procesor,ovog su pocele malo godine da gaze...interesuje me koliko moze moja ploca maksimalno da podrzi jacinu procesora?
i imam jos jedno pitanje..trenutno imam samo 2gb rama(ocz)uzeo bih jos 2gb,ali posto se ocz memorija tesko nalazi,interesuje me koja druga memorija bi mogla da se ubaci a da budu kompitibilne?
hvala na odgvoru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
danas bas videh na itsvetu da ima ocz ddr2 msm bas po 2gb kako tebi treba ... na stanju ... pa pogledaj gde ...

moze svaka ... ne bi trebalo da pravi problem a opet moze. .. gledaj da to bude kingstone

a za ovo gore ... ne isplatiti ti se mngo da menjas procesor ... bolje cekaj pa menjaj sve ... jer za ne mnogo para dobices nesto dosta jace od toga ... a ovako promenu gotovo da neces ni osetiti ... taj proc je skroz ok ...

za sta ti treba?

asd videh da am3 procesori mogu na am2+ ... al to moras proveriti za konkretan model koji bi uzeo ... i tu tvoju plocu ... ali naravno gubis na performanasama ... tako da ne ztnam koliko je pametno ulagati u tako nesto ...

ako planiras u skorije vreme nakon toga i novu masinu gde bi taj procesor sluzio kao osnova ... pa da izmenjas maticnu i memoriju ... pa i ok ... ali na duze mislim da se ne isplati ... jer kad dodje vreme taj procesor vise nece predstavljati dobru osnovu ... vrv cak ni ta platforma nece biti aktuelna ... opet ces imati problema kao sada i zacarani krug ...

napisi tacno sta hoces pa jbg ...

u sustini za 40ak eur mozes preci na ahtlona II x2 ili za nesto vise na x4 ... mozda cak i neki phenom ...ali kazem ne znam koliko se isplati  Smile
« Poslednja izmena: 17. Nov 2011, 22:11:58 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia 
Ja se slabo razumem u svu ovu pricu,ali pre nekih  nedelju dana mi je riknula grafika,imao sam GF 8400 gt.Posto nisam bio pri nekim parama kupio sam ATI Radeon HD 5400,pa me interesuje da li je ima neko i kakva su iskustva sa tom karticom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
nemam iskustva ... takav je segment da ti ne treba puno iskustva Smiley jednostavno radice dugo ... heh to je ono najbitnije ... a kako ... onoliko koliko treba ...

znaci nema tu ne znam kog igranja i slicno ... ali to ni 8400 nije mogla naravno .. u odnosu na nju je dosta novija ... mislim da je cak i dosta brza ... ali svakako pretpostavljam da je opremljena sa vise (brze) memorije ... tako da svakako bolja od prosle

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
eXtreme Power RS460-PCAPA3-EU 460W
eXtreme Power Plus RS-500-PCAP-A3 500W

Sto se tiče ovih napajanja nigde u Novom Sadu ih nisam mogao naci.Da li ima jos neka napajanja ajmo reci od 50 do 60 e ... tako oko 500 w...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
da ti ne bi dzabe prepisivao ...

http://itsvet.com/proizvodi/cooler-master/comp_comp_powersupply/producer/54

sa leve strane imas meni ... pa mozes da vidis ... jos chieftec ... seasonic ... termaltake ... recimo ... u istom rangu ... do 500w ... nadji sta ti odgovara ... neces pogresiti  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
Znam da ima tamo sa leve strane samo sto se ne razumem koja su najbolja napajanja,a ne bih da zabrljam.. jer bi mi bilo od koristi da to napajanje sljaka jedno 3 godine pa i vise...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation
http://www.positive.rs/racunari.php?id_tip_komp=123&artikal=16156
Probija ti budzet za 10 evra, ali dobijas ultra-quiet, pouzdano, potpuno modularno napajanje renomiranog proizvodjaca.
Uz to mozes ga kupiti u firmi za koju imam samo reci pohvale, a ja inace imam zamerke na sve zivo  Smile
I ne moras onda da ides kod klovnova kao sto je novosadski win-win  Smile

Izvinjavam se za reklamu i za anti-reklamu, ali nisu clanovi foruma pa mogu da ih vredjam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
Znaci smatras da je taj u positive najbolji.Jesam ga gledao samo nisam tip koji se kapira u tako nesto,pa ajde ako kazes da vredi isprsicu se za jos tih 10 e ...Samo mogu dodati da sam primetio da su po 1000 2000 napajanja skuplja u novom sadu nego u beogradu....
Da jos nesto da li u ovom napajanju koje si preporucio ima taj takozvani stabilizator napona ?
« Poslednja izmena: 18. Nov 2011, 19:02:14 od AutoDr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
bas zbog toga sam gore napisao firme ... izmedju ostalog i thermaltake ... sto bi znacilo da ovo sto ti je @savage dao jedno od tih ...

nema u principu u tom cenovnom rangu bilo koje firme da pogresis ... zato sam rekao da odaberes. .. jednostavno to je izbor od 10ak mozda 15ak ... pa vidis sta ima na stanju ...

ako vec probijas budzet onda bih pogledao ... seasonic ... ne znam zasto ali od napajanja najmanje sam naklonjen thermaltakeu daleko od toga da je los ... npr. njihova kucista su mi super

sto se tice radnje ... tu se malo ne slazem ... jer ako se uzima jedna komponenta ... za kes ... nema nikakvih posebnih uslova ... garancija je ista ... tako da tamo gde je najjeftinije u principu

drugo je to kako su im prodavci usluzni ili slicno ... ili kad treba nesto da se sklapa savetuje i to ... za cistu kes kupovinu ... nije bitno
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 768 769 771 772 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.