Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 760 761 763 764 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1405816 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 4
nije novija ... nego jaca ... ili ti ova druga je slabija ... prvi ima 6 jezgara ... ali i5 je i5 ...

steta sto nije sata 600 ... a sto se memorije tice ... 6gb je skroz dovoljno ... al ono ... na cemu su oni stedeli ... str

kad vec uzimas takav komp ... ja bih pre sam birao komponente ... rekoh ti imas na predhodnoj stranici pa vidi ... kad si vec na toj cifri ... par hiljada gore dole nije strasno ...
sve su to dobri kompovi ... da se razumemo ... al ono zasto ne uzeti intela i sve fino kad mozes
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 15
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Ericsson u20i
http://www.gigatronshop.com/graficke_karte/gigabyte_nvidia_geforce_210_1gb_64bit_-_gv-n210tc-1gi-7148 Da li neko moze da mi kaze da li ovo valja posto mi je nest mala cena za 1gb graficke..? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
http://www.gigatronshop.com/graficke_karte/gigabyte_nvidia_geforce_210_1gb_64bit_-_gv-n210tc-1gi-7148 Da li neko moze da mi kaze da li ovo valja posto mi je nest mala cena za 1gb graficke..? Smile
Nisam neki ekspert ali odmah mogu da ti kazem da je cena ovakva zato sto ima 64 bita,a trebala bi da bude bar 128 bita pa da bude solidna graficka.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 986
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
mob
Alcatel Idol 2
Drug hoće laptop, i dvoumi se između dva komada.
http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/hp_g72-b30sm_core_i3_350_-_xf070ea-7155
http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/hp_pavilion_g7-1201em_-_amd_fusion_dual_core_a4-3300m_-_qh972ea-12959
Ne radi ništa preterano zahtevno, AutoCAD i Footbal manager. Tako da meni druga opcija deluje bolje.
« Poslednja izmena: 02. Nov 2011, 14:06:53 od maCvele »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21

Za sta ti treba grafika?
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 4
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
HTC one s
Narucih danas intel kombinaciju sto je kolega Chelavi preporucio, osim sto je graficka i maticna asusova. izaslo me oko 550e. morao sam novo napajanje i kuler za proc uzeti, tako mi rekose u prodavnici, valjda me nisu zajebali. Ako sam ih dobro razumeo taj proc moze i preko 3,1Gherca da se potera  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 4
ne secam se koji je ... ali svakako moze ... ako imas potrebe naravno ... ako ne nema razloga Smiley ...

kolko se secam ne znam dal smo tebi to rekli ... al ocekivano je iblo da ti treba napajanje novo ... kuler verovatno nisi morao ali svakako je bolje! tj morao si ako uz ovaj ne dolazi box  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
« Poslednja izmena: 07. Nov 2011, 09:31:03 od enaB »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 95
Zastava Despotovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 500
Koji kabl mi treba da prikljucim komp na tv? Tv je stariji, ima samo ulaz za skart, a graficka je gigabayte ati radeon 5550.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 760 761 763 764 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.