Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1416981 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Sony Xperia Neo L
e ljudi da se izvinem ono za procesor.  Smile
to je jel tako dva puta 2.7 ghz ukupno 5.4ghz
samo to pitanje vise ne  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Kupio bih laptop, raspon cene od 400 do 550e.  Tražio sam, gledao ali nigde kombinacija dobre grafike (od 256 do 358mb) sa 2gb ram-a i pristojnim hardom od 250gb.  imate li neki predlog preporuku.  bazirao sam se na hp i deel,uglavnom hp.  nisu na odmet i ostali.  Cenim predlog, vaš :-k
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
Kakva je GeForce 9400 512mb ?Imam ponudu da moju dam(8500gt 256) i doplatim 20e.Dali se isplati menjati i dali je mnogo dati jos 20e sobzirom da je ta graficka nova i ima 3 god garancije?Pozz
« Poslednja izmena: 22. Okt 2008, 17:12:48 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Nexus 4
@oooooooo nije ... radi se o procesorima sa vise jezgara ... u tvom slucaju 2 ...e u tome i jeste stvar ... tebi ce retko kada ili nikad oba jezgra raditi punim tempom ... a i oni izmedju sebe dele "procese" sto znaci jedan radi jedno drugi drugo .. i u tome jeste poenta ... i upravo zbog toga ne mozes racunati 2.7x2=5.4 ... jos plus ako uzimas intel ... on ima C1E i EIST ... sto znaci ... kada ti se proc "ladi" tj "blei" uglavnom ... neradi nista pametno ili samo nesto lagano ... frek ce mu biti oborena ... tj mnozilac ... a ako te interesuje sta je to ... izguglaj malo ... fsb ... mnozilac ... u svakom slucaju ... 2.7 je velika brzina i sigruno ti nece biti potrebno vise ... i kao sto je mnooogo puta receno ... nije sve u brzini ....

@juga ne pratim puno laptopove ali ja bih na tvom mestu sacekao i dodao jos 5oe ...i pazario .... MSI GX610PX-013EU Turion64 X2 1.8GHz 2048MB 250GB DVD SuperMulti 15.4'' WXGA

@vostezmaj ... mislim da neces imati velike razlike ... ja ne bih ulagao u to ... sigurno je dobra ... ali ne verujem da je mnogo bolja .... poboljsanja sigurno ima ... noviji cip ... ali ... sa druge str ... ona bi trebala da prestavlja noviju generaciju 8400.... tako da ono ... dobro razlisli ali mislim da neces primetiti razliku u praxi u testovima mozda mada ne verujem ni tu ... a 2oe ... potrosi na pitje Smiley ... ili nesto pametnije Smiley  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
Uh,sad si me bas zbunio....Ja bih najvise uzeo ovu graf jer je nova i ima 3 god garancije.E sad dali to znaci da je bolja ili ista kao ova???I dali za ovu doplatu od 20e mogu naci neku bolju graf u zameni???
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Nexus 4
za 2oe doplate tesko da ces ista naci bolje ... da je stvarno dosta bolje ... eventualno ... da doplatis ... al nznm gde i kako ti to doplacujes. .. pa da doplatis ... 3o eventualno 4o ... za 3850 ... nznm koliko ce ti traziti ... ili .. 4670 ....

kazem ti ... po meni se ovo ne isplati ... ti ces biti happy Smile ... i sve kao nova grafa ... ali realno gledano ... neces primetiti razliku ... i da li dati tih 2oe ... samo zbog happy osecaja koj ce te drzati 7 dana ... Smiley ...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
Ok hvala,mislim da si u pravu sto se tog osecaja tice...  Smile

Nista,pitao sam decka dali oce zamenu uz manju doplatu(tipa 10ak eura) ako pristane,tih 10e bi preziveo,ako ne pristane onda mi je olaksao i pomogao da odlucim  Smile

p.s.Neznam dali uopste da trazim neku radeon,jer se sve tripujem da mi vise lezi geforce zato sto vec imam neku integrisanu graf na ploc(geforce)i...Tripujem se da bi se klao radeon sa plocom  Smile  Smile  Smile ploca mi je asus m2n-mx.
« Poslednja izmena: 22. Okt 2008, 20:01:53 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Nexus 4
sto se klanja tice nznm ... sto se tice boljeg rada ... tu vec mozda ima nesto ... ali slabo ...  Smile

u svakom slucaju ... za 1oe ti sve jedno .... to je vec dobro Smiley  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
Hvala ti puno...nista sad cekam da vidim dali ce covek pristati...

Ajd kad vec pitam,da pitam jos par stvari.

Kako vam se cini dvd rezac pioneer 215?I zanima me koji hdd (sata) je najbolji sto se tice odnosa cene i kvaliteta?Drugar je kupio neki od 640gb za nepunih 50e ali nov,ne bih sad da reklamiram gde,ali mislim da znate za radnju u kumodraskoj pored starka...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Sony Xperia Neo L
@Fman hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.