Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 521 522 524 525 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1415401 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
A jbt malo sam kratak sa parama,najvise sto bih mogao da uzmem je 9600gt,gts250 i 4850.Dvoumim se izmedeju te 3 kartice,9600gt mi je poslednje sto kupujem,interesuje me je li bolja  gts 250 ili 4850? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
molim vas za pomoc i savjet. posedujem racunar cije su komponente: maticna ploca ESC HT-2000 , procesor AMD Athlon X2 5000+ 2. 6 Ghz, imam 2 Gb RAM-a ,napajanje MSI 400W , problem je graficka kartica : nvidia geforce 7200 256 mb i planiram da je zamenim necim jacim .  molim vas da mi preporucite neku karticu do 60 eura na kojoj bi mogle da se igraju novije igre ( crysys warhead , gta 4 . . . ) , ne trazim da mora da se igra sve na high detaljima vec na srednjem kvalitetu.  uz preporuku kartice molim navedite i da li je ovo napajanje od 400 w dovoljno za nju .  pozdrav i puno hvala unaprijed
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
molim vas za pomoc i savjet. posedujem racunar cije su komponente: maticna ploca ESC HT-2000 , procesor AMD Athlon X2 5000+ 2. 6 Ghz, imam 2 Gb RAM-a ,napajanje MSI 400W , problem je graficka kartica : nvidia geforce 7200 256 mb i planiram da je zamenim necim jacim .  molim vas da mi preporucite neku karticu do 60 eura na kojoj bi mogle da se igraju novije igre ( crysys warhead , gta 4 . . . ) , ne trazim da mora da se igra sve na high detaljima vec na srednjem kvalitetu.  uz preporuku kartice molim navedite i da li je ovo napajanje od 400 w dovoljno za nju .  pozdrav i puno hvala unaprijed
Na max neces moci da ih teras ni sa grafom od 100+e.Ja sam imao ati radeon 4650 1gb kosta 50e i nebih ti je preporucio.Uzmi makar ati radeon 4670 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
a dali bi bila dovoljna geforce 9500 1gb 128 bit , koja je oko 55 eura , i dali je ovo napajanje dovoljno za nju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Drugari, treba mi najgluplji moguci stampac, za stampanje dokumenata, znaci cak ni u boji ne treba da bude, recite mi neki model, i koliko bi para to bilo, naravno naglasak treba da bude na niskoj ceni Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
a dali bi bila dovoljna geforce 9500 1gb 128 bit , koja je oko 55 eura , i dali je ovo napajanje dovoljno za nju
Brzi ti je onda 4650 a kosta oko 45e,ali dodaj jos 5 eventualno 10 e i kupi 4670 koja je 50%brza od 9500gt.Ja sam imao i 4650 i 9400gt i fino rade na 400w,a sad cu da testiram 9600gt na 400w. Smile Poslusaj moj savjet,neces se pokajati,uzmi 4670 ili eventualno ako vise volis  nvidiu gt240 gddr3ili gddr5 zavisi kolko kosta,ili 9600gt Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Drugari, treba mi najgluplji moguci stampac, za stampanje dokumenata, znaci cak ni u boji ne treba da bude, recite mi neki model, i koliko bi para to bilo, naravno naglasak treba da bude na niskoj ceni Smiley

http://www.itsvet.com/proizvod/konica-minolta-1350w/comp_comp_printer/229/609
http://www.itsvet.com/proizvod/lexmark-e120n/comp_comp_printer/51/231
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC Sensation
Brzi ti je onda 4650 a kosta oko 45e,ali dodaj jos 5 eventualno 10 e i kupi 4670 koja je 50%brza od 9500gt.Ja sam imao i 4650 i 9400gt i fino rade na 400w,a sad cu da testiram 9600gt na 400w. Smile Poslusaj moj savjet,neces se pokajati,uzmi 4670 ili eventualno ako vise volis  nvidiu gt240 gddr3ili gddr5 zavisi kolko kosta,ili 9600gt Smile
ja imam 9600gt i radi na 400W  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ccccc

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1034
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 6234
Koliko realno vredi ovo AMD 2800 plus sempron,64 bit,Asus K8N,nForce 3,AGP,2 sata raid,lan,512 MB DDR 400,ATI radeon 9250SE 128 mb ddr tv DVI 64bit,Maxtor 80 gb 7200rpm 2mb,DVD/RW pioneer,atx midi 350 w P4,usb,mis,zvucnici,tastatura,kamera nekoriscena,monitor lcd Acer 16 flat jos pod garancijom,sve sa kompijuterskim stolom.Sa papirima.Prodajem.0641329579
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 521 522 524 525 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.