Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1418776 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
240gb hdd???

9250 sa 712 rama?????

si siguran ti u to sto su ti rekli? Smiley
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol
Poruke 820
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC One X
samo da vas pitam....
zelim da pojacam neke delove i sutra mi komp ide na dodavanje nekih delova...
pa bih da se raspitam o tim delovima....
uzecu 1 GB RAM-a
240Gb hard disk i graficku ASUS A9250 od 712 mb
zelim da saznam kakvi su delovi ako su losi da ih ne uzimam....
pozdrav Smile

Swe zawisi za shta koristish komp....
Ako ne igrash igre, i ne bawish se nekom profesionalnom obradom widea, 3d animacije, itd wec koristish za npr. kancelarijske poslowe, ili za samo surf, to ce biti dowoljno.....
Ako ocesh da ti kazemo jesu li dobre te komponente, morash biti malo detaljniji...
npr za RAM memoriju proizwodjac, wrsta (mada pretpostawljam da je DDR1)
za HDD proizwodjach i model ( i wjerowatno 250Gb a ne 240gb)
za grafichku, mora da si se zeznuo, jer nemoguce da 9250 ima 712mb, wec wjerowatno ima 128mb.....U sushtini, grafichka nije losha, samo shto je weoma starog datuma, i nijednu nowiju igru necesh moci pokrenuti sa njom....
IP sačuvana
social share
BU!
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
interesuje me vasa preporuka za neki lap-top do 250 eura.
U ponudi sam sledece modele pa bih voleo da mi kazete koji je od ovih dole navedenih najbolji ?? :

laptop asus a6r; intel celeron M 1,7ghz; 1gb ddr; x200m ati graphics; 60gb hdd; 15,4 wxga; dvd rw; 4 usb; infrared; 802,11 b/g; LAN; citac kartica 4-1; baterija odlica; garancija do 28.12.2008; odlicno ocuvan-koriscen samo u sobnim uslovima; original torba + mis

Cena: 250 EUR
MSI notebook kao nov jos godinu i sest meseci garancije Performanse:2GB Ram-a,1,8 Ghz Procesor,80 GB HD,DWD rezac wlan,4xusb 2.0,network lan ,smart card reader ,15,4 TFT,tv out Grafika 256MB Intel chipset

Fujicu Siemens Amilo D7830    
Intel Pentium 4 2.66 GHz, CD-RW / DVD-ROM combo 24x (CD) / 8x (DVD), Graphics Processor / Vendor: ATI Mobility Radeon 9000 AGP 4x Video Memory: 64 MB.. u odlicnom stanjuPo zelji saljem i fotografije pomenutog lap-top-a

Dell Inspiron 1150    
Dell Inspiron 1150 notebook u odlicnom stanju15" XGA Display2.4GHz Intel Celeron80 GB HDD1 GB DDR memoryDVD-Rom56k, LAN, W-LAN (Wi-Fi)...Poklon torba, saljem pouzecem.

laptop LG GS 550    
LAPTOP LG GS 550, 1,4 GHZ, RAM 256MB DDR, DVD REZAC, CITAC KARTICA, 40 GB HDD, BATERIJA DO 2h,3 USB PRIKLJUCKA, CASH MEMRIJA 1 MB,15" TFT LCD, NEOGREBAN

LAPTOP ASUS
Laptop ASUS PENTIUM M 1.5gh 80gb,DVD-RW,Camera, 256mb

lap top fujitsu siemens
procesor 2500 amd,40g hard,ram 256,dvd kombo,modem,15 incha display

LAPTOP PENTIUM 4, IBM R40 . 2000MHZ, 512 DDR, 40 HDD, COMBO, IC, MODEM, WIRELES, TV IZLAZ, 14'' , BATERIJA OKO SAT VREMENA. U ODLICNOM STANJU. CENA FIXNO 250 EVRA.

Compaq presario 1500
lap-top Compaq Presario 1500,intel 2.4GH,256mb ram+512mb,15.0" tft ekran,hdd 30gb,Combo cd/rw/dvd,modem, graficka ati mobility radeon 7500,orig. punjac, baterija oko 1.5h pri max opterecenju.

FSC Amilo M7400
laptop Fujitsu-Siemens Amilo M7400 - Pentium Centrino 1,66MHz, WiFi, 512GB RAM, 60GB HDD, 15", Combo, Citac kartica, Win XP, baterija ispravna ...

PRODAJEM LG GS 550 15'' XGA
Cena: 240 EUR
LG GS 550,15"XGA TFT LCD INTELCELERON M 1,43GHZ, RAM MEMORIJA 256 DDR, HDD 40GB, CASH MEMORIJA 1 MB, DVD REZAC, 3 USB PRIKLJUCKA,BATERIJA OKO 2h, PERFEKTNO OCUVAN, NIJE MNOGO KORISCEN

Notebook
Cena: 23000 DIN
Lap top Benq 1,73GHz,1GB RAM,80GB HDD,DVD-RW,wi-fi,modem,lan,15.4" TFT,Ati Xpress 200M VGA,NOV! kupljen za poklon pre 10 dana,garancija 2 godine i godinu na bateriju,racun na 27000 Din,garancija. Link http://www.benq.com.my/products/joybook/?product=1061

Prodajem Laptop
Cena: 230 EUR
Laptop Toshiba L100-194. Procesor: celeron M390 na 1.7GHz. Grafika ATI X200, 40Gb HDD. RAM 768Mb. WiFI, ekstra ocuvan, legalan Winodows Xp HE.
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 529
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple 6s
planirao sam kupiti lap top Acer Aspire 5520, dolazi bez OS-a.Sad sam tek vidio da na sajtu proizvodjaca nemaju drivere za XP nego samo za Vistu.Vista mi se ne svidja, sta da radim?
IP sačuvana
social share
Sake
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Probaj da pozajmis drajvere za XP od nekog slicnog Acerovog racunara koji imaj iste komponente ili slicne ali istog proizvodjaca. Naravno ne garantujem ti da ce sve raditi kako treba. Ako ti se ne svidja Vista zbor njenog izgleda, imas Win2000 look, pa koristi njega. Nije Vista losa koliko svi pricaju. Jednostavno nije donela unapredjenja, u odnosu na XP, koja su svi ocekivali. Stabilnost je unapredjena, a funkcionalnost nije narusena u vecoj meri.

@elstrong:
Citat
samo da vas pitam....
zelim da pojacam neke delove i sutra mi komp ide na dodavanje nekih delova...
pa bih da se raspitam o tim delovima....
uzecu 1 GB RAM-a
240Gb hard disk i graficku ASUS A9250 od 712 mb
zelim da saznam kakvi su delovi ako su losi da ih ne uzimam....
pozdrav
Kakav ti je to komp ako ces sa ovime da ga pojacavas? 1GB RAM-a, ok, ali ovaj hard, ili si ti pogresio u pisanju ili neko hoce da te zesce zezne. Graficka karta je uzas, a koliko ja znam i ne postoji model sa tom kolicinom RAM-a. Pretpostavimo da su svi ovi delovi novi (hard od 250), cena ne bi smela da predje 65-70 evra.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2008, 09:49:37 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 529
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple 6s
thx na odgovoru, ja sam trazio drivere na acer europe a nasao sam ih na acer pan america.pozdrav
IP sačuvana
social share
Sake
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
imam sledecu konfiguraciju
Upitanju je DEll computers
Motherboard: OptiPlex GX270
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40GHz
RAM 768 RAM DDR
Hard Disk: IC35L060AVV207-0 (37GB)
Video Card: Intel(R) 82865G Graphics Controller

Sta mislite o ovoj konfiguraciji i koja bi mi graficka karta odgovarala,da li bih mogao neke komponente da kombinujem da ostalim konfiguracijama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6300
Citat
240gb hdd???

9250 sa 712 rama?????

si siguran ti u to sto su ti rekli? Smiley

Citat
Swe zawisi za shta koristish komp....
Ako ne igrash igre, i ne bawish se nekom profesionalnom obradom widea, 3d animacije, itd wec koristish za npr. kancelarijske poslowe, ili za samo surf, to ce biti dowoljno.....
Ako ocesh da ti kazemo jesu li dobre te komponente, morash biti malo detaljniji...
npr za RAM memoriju proizwodjac, wrsta (mada pretpostawljam da je DDR1)
za HDD proizwodjach i model ( i wjerowatno 250Gb a ne 240gb)
za grafichku, mora da si se zeznuo, jer nemoguce da 9250 ima 712mb, wec wjerowatno ima 128mb.....U sushtini, grafichka nije losha, samo shto je weoma starog datuma, i nijednu nowiju igru necesh moci pokrenuti sa njom....
pa koristim komp ovako za igre i net i za neke druge stvarcice sa neta
@belgrade
siguran 1000%
sad sam uzeo samo RAM od 1gb
hdd nije mogao....
a graficka nemoze da se zameni jer je povezana(neznam tacno kako se kaze)sa procesorom....
tako da cu mozda kupiti nov komp....
 :wave:i tnx Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Pozdrav svima!!!
Imam stari komp i vec mu je vreme da ga menjam ali nisam uopste u toku sa novim delovima pa bih vas zamolio ako neko hoce da mi sklopi konfiguraciju do 400 evra! znaci samo kuciste!
Hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Nexus 4
definitivno ne vidim potrebu za ovim off-om kada ova tema i jeste za to ...ccc svasta

uglavnom ... ne mogu sada ... ali za te pare verovatno bih uzimao nekog amd-a ... recimo ovako nesto

cene ne znam na pamet ali mislim da su ovako nesto. .. proveri ako imas vremena ... na it svetu
GA-790x-ds4 maticna  ...  70e
X2 5200+ procesor ... 60e
2gb 800mhz KVR 30e
320gb wd 50e
pioneer 215d 20e
Asus HD 3850 256 85e
cm elite 331 420w 60e

ako je sve ovako kako sam rekao 375e ... i imas 15e za pitje i pljeskavicu xaxa Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.371 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.