Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 515 516 518 519 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1410386 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
Da al slusaj,nadogradjujem prethodnu konfu,sto manje para to bolje.Amd procesori su jeftini,ali zato moram i maticnu da mijenjam.Mislio sam da uzmem 9600gt 1gb zalman,e7400,i josh 2gb rama.A kad bih uzimao amd bilo bi to jedno 80e vishe.
Naravno odustao sam od crysisa 2 na max Smile I ovo sto sad pravim je za medium i jedva high gaming.

a ja kad sam video da me zez na antiliansing poludeo sam. A tek Gta...ne pitaj! E pa sad da vidim sa novim kompom hoće li da zeza  Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
A jel moze neko da mi kaze dali e7400 moze na asus p5n mx Smile.
Da al slusaj,nadogradjujem prethodnu konfu,sto manje para to bolje.Amd procesori su jeftini,ali zato moram i maticnu da mijenjam.Mislio sam da uzmem 9600gt 1gb zalman,e7400,i josh 2gb rama.A kad bih uzimao amd bilo bi to jedno 80e vishe.
Naravno odustao sam od crysisa 2 na max Smile I ovo sto sad pravim je za medium i jedva high gaming.

a ja kad sam video da me zez na antiliansing poludeo sam. A tek Gta...ne pitaj! E pa sad da vidim sa novim kompom hoće li da zeza  Smile Smile
Jesi li vec sastavio komp? Smile  Ono sto sam naveo gore nije za high gaming nego jedva na medium,ali sta ces crysis Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Sony xperia
Jurite li jurite za kompovima sto mocnijim samo zbog igara ? Dobro vasa stvar, samo zaboravljate na neke stvari oko toga. Jedna je i sama optimizovanost igara. Pa kako su uskladjene komponente, ... da ne duzim, mogu Taksu reci da moj klinac sa procem intelovim Q6600 i grafickom Saphire ATI 4850, cepao GTA4 na ful bez ikakvih problema. Niti je seckalo, cimalo ...Tako da razmisli za sta i koliko ces para baciti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
Jurite li jurite za kompovima sto mocnijim samo zbog igara ? Dobro vasa stvar, samo zaboravljate na neke stvari oko toga. Jedna je i sama optimizovanost igara. Pa kako su uskladjene komponente, ... da ne duzim, mogu Taksu reci da moj klinac sa procem intelovim Q6600 i grafickom Saphire ATI 4850, cepao GTA4 na ful bez ikakvih problema. Niti je seckalo, cimalo ...Tako da razmisli za sta i koliko ces para baciti.  Smile
Ja sam imao q6600,dobar proc u ......Moj drug ima Intel core 2 duo E7400 i 2gb rama 1600mhz, 9600gt 512 mb.Svaka igrica mu radi u full u osim gta 4 i crysis(zahtjevaju makar 1gb memorije Smile )  E sad ja sastavljam slicnu konfu(skoro identicnu sem maticne i rama) pa me interesuje oce li mi svetati to sto je ram 800mhz?(hoce li mi kociti ostale komponente)Ili da ga klokujem na 1066mhz,probao sam ranije i moze 1066mhz,ali ako stavim na 1100mhz odma nestabilno radi Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
pozdrav...
može li predlog za laptop, do 45000?
Za neku "normalnu" upotrebu, znači - ništa igrice i ostala zamajavanja...
Kumu treba za firmu, dakle bitne stavke su:
- autonomija baterije
- garancija
- po mogućstvu da nije onaj sjajni nego matirani(firma je građevinska, puno prašine na radnom mestu  Smile )
- ako ima instaliran bilo koji originalni Win bilo bi super, ako nema improvizovaćemo

Hvala.
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
Ja imam HP Compaq 610 crni matirani(bash matirani) ali ne vrijedi.Svaki moguci otivak prsta se vidi.Ovome batirija normalni traje 3 sata,a u power saver moze i do 5 sati.Sad uz svaki imas originalni win7(e sad nzn sve zavisi dodje li starter edition,buisnis,ultimate, ja licno dobio windows 7 ultimate  Smile....),,ali imash naravno da kupis i bez windowsa da ispane malo jeftiniji.

Pretpostavljam da lap top treba za microsoft ofice i slicno....

Evo ga moj  Smile  http://www.itsvet.com/proizvod/hewlett-packard-compaq-610-nx550ea-intel-core2-duo-2.0ghz-2048mb-320gb-dvdrw-15.6''-led-hd-freedos/comp_comp_laptop/15/662

Inace ja sam ukrao desktop pa matorci koriste ovaj lap top kao glavni komp za multimediu,ofice,internet i veoma dobro radi ,al ja probao 3d mark 06(stress program) i cpu mu je vrhunski i dere moj cpu za 20fps al se zato grije Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 19:46:16 od Lazar@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
HTC Sensation
heh najveci fazon je grafika,i drug je mogao da igra igrice na full ali grafika je bila losija u odnosu na moju,75e i 150 za graficku nije isto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
Light,ja ću sada da kupim sve i nema do daljnjeg  Smile Smile

Menjam sad na I7 ploču i procesor i naravno da će biti druga priča. Imao sam dual core a crysis i gta 4 traže quad...  Polako...Ovih dana sastavljam makinu pa javljam kako ide  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 117
Zastava Velika Plana
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6233
pozdrav...
može li predlog za laptop, do 45000?
Za neku "normalnu" upotrebu, znači - ništa igrice i ostala zamajavanja...
Kumu treba za firmu, dakle bitne stavke su:
- autonomija baterije
- garancija
- po mogućstvu da nije onaj sjajni nego matirani(firma je građevinska, puno prašine na radnom mestu  Smile )
- ako ima instaliran bilo koji originalni Win bilo bi super, ako nema improvizovaćemo

Hvala.

Ja ti predlazem FS Amilo PA 3515.Ja sam ga uzeo pre nekih nedelju-dve i sasvim sam zadovoljan.
Baterija traje 4h u normal i negde oko 6h u power save-u.
Konfiguracija je sledeca:
Naziv      
Proizvođač : Fujitsu
Model : Amilo Pa3515 AMD Athlon64 X2 2.0GHz 2048MB 320GB DVDRW 15.4'' WXGA FreeDOS
Osnova      
Tip : PC

Procesor : AMD Athlon 64 X2
Takt procesora : 2.0GHz
Dijagonala ekrana : 15.4 "
Rezolucija ekrana : 1280×800 px
Graficka:ATI HD 3200
RAM memorija : 2GB
Kapacitet hard diska : 2x160 GB
Brzina rotacije hard diska : 5400 obrt./min.
Optički uređaj : DVD±R/RW
Baterija : 8-smo celijska Li-ion
Ostalo      
Komunikacija :LAN, WLAN 802.11b, WLAN 802.11g,
Portovi : DVI out, RJ-45, RJ-11, ExpressCard/54,
USB 2.0 portova : 3 kom.
Unos : Qwerty tastatura, Touchpad,
Čitač kartica : MiniSD, MS, MS Pro, MS Duo, MS Duo Pro, MS Magicgate, MMC, SD, Smart Media, xD,
Dodatne funkcije : Kamera,

Jedino sto ces morati da uzmes Vistu ili Win 7,posto za XP nema oficijelnih drivera.
 poz  Smile
« Poslednja izmena: 25. Mar 2010, 15:54:42 od wulee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Sony xperia
Jurite li jurite za kompovima sto mocnijim samo zbog igara ? Dobro vasa stvar, samo zaboravljate na neke stvari oko toga. Jedna je i sama optimizovanost igara. Pa kako su uskladjene komponente, ... da ne duzim, mogu Taksu reci da moj klinac sa procem intelovim Q6600 i grafickom Saphire ATI 4850, cepao GTA4 na ful bez ikakvih problema. Niti je seckalo, cimalo ...Tako da razmisli za sta i koliko ces para baciti.  Smile
heh najveci fazon je grafika,i drug je mogao da igra igrice na full ali grafika je bila losija u odnosu na moju,75e i 150 za graficku nije isto
Jasno je to meni. Pod grafikom ne podrazumevam samo karticu, vec i sam prikaz slike. Ne mora znaciti ako je nesto skuplje da je i bolje. Umnogome zavisi od optimizovanosti i uskladjenosti komponenti. Ako nisam napisao u kojoj rezoluciji je igrao, ne znaci da je na nekoj niskoj. Po difoltu je rezoluvija 1280x1024, da li je smanjivao uopste na 1024x768 nisam siguran. Mislim da nije. Ali znam da je slika bila beprekorna.  Smile

@taxtex
Drugar, sta si naumio, to i uradi.  Smile

Nego da ne zatrpavam temu ...  Smile  Smile

Edit:
@wulee
Nesto sa linkom nije u redu.
« Poslednja izmena: 25. Mar 2010, 15:50:21 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 515 516 518 519 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.