Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 480 481 483 484 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1415839 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Pa posto vidim da ne pratis testove za graficke,mogu ti kazem da je 5750 slabiji od 5770,koji je za neki  % slabiji od 4870.Jednostavno 4870 je jedna mocna graficka,ali mnogo se greje i trazi dosta ampera na napajanju,e sada koja ti je rezolucija monitora? Jer 5750 je odlican do 1680 x 1050 piksela .I da li si ono hardcore gamer da mora sve na high i ostalo? Ako ti nije bitno da li se greje i trazis samo perfomanse uzmi 4870 neces se pokajati,a ako te zanima koliko trazi ampera grafa,i koliko se greje i da li ce ti to predstavljati problem onda razmisli jos,nisi rekao da li ti je hitno toliko?

hitno mi nije ali sam nestrpljiv da kompletiram unapredjenje masine posto sam vec ulozio dosta love i vreme je da pocnem da uzivam.

rezolucija: 2048x1152 (23 inca monitor)
napajanje:
http://www.itsvet.com/proizvod/chieftec-gps-550ab-a-550w/comp_comp_powersupply/48/75
550W, ne vidim koliko ampera

Nisam neki hardcore gamer ali ako vec dajem toliko para (memorija, napajanje i sad graficka) logicno je da hocu sto bolje performanse

Koliko sam ja gledao za palitovu 4870 temperatura joj nije problem. Sad je izgleda pitanje da li nju ili mozda ovu ASUS 5770 ali ne znam vredi li dodatnih dvadesetak evra

edit: za ovu palitovu 4870 sam nasao dosta pohvalnih review-a ali mi se ne svidja sto su mahom sa kraja 2008. Zato pocinjem da razmisljam o 5770. Ali ako je po performansama 4870 jos uvek jaca od 5770 onda mi je lupo da placam jos 20 evra vise za losiju(ako je) kartu.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 00:14:53 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Moci ce napajanje,valjda Smile
Koji ti je to monitor sa tom rezolucijom  Smile Pa za tu rezoluciju ti treba dosta jaca grafa od ovih kao i ostatak masine da ti bude jak  Smile Mislim za igranje ti sve to treba,a ovako  u svakodnevnom radu nece biti problema.IPa naravno da su krajem 08,jer je 4800 serija iz leta '08.Pa nekih 5-10% je brza od 5770.
Evo testa jednog
http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-5770-review-test/25
Ali ta rezolucija je mnogo za ove grafe  Smile
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Monitor:

http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-2343nw/comp_comp_monitor/1/1246

Ako prevelika rezolucija bude problem uvek mogu da je smanjim, to je valjda najmanji problem.

Znaci ti kazes da je 4800 serija bolja od 5770? Koliko vidim ona palitova je najbolja iz te serije

http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=226&Itemid=72

edit:

Koliko ovde vidim 4870 zaista sije 5750 i 5770 a jeftinija je i od jedne i od druge:
http://www.techspot.com/review/209-ati-radeon-hd-5770/page3.html
« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 00:35:26 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 81
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Drugar mi nudi lap top Dell iz serije n500,celeron 2ghz,1gbramas, inegrisana grafika,110gb hard , polovan za 200e
Da li je to mnogo ili je povoljno,pozdrav i hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pa evo iz ovog testa ako pogledas rezoluciju izmedju 1920 i 2560 videces da se ponasaju indenticno obe karte,tako da ti se ne isplati 20e da dajes a neces videti razlike,barem ja tako mislim,nek me neko ispravi ako gresim.
A nije ni bitno toliko danas od kog proizvodjaca ti je kartica jer uglavnom se PCB pravi jedna fabrika  a ovi lepe etikete.Jedino ako promene cooler,ili bas razviju svoj neki PCB,ali to su ti overclockovane grafe i skuplje su uvek malo nego standardne verzije.Tako da posto je tebi tolika rezolucija uzmi 4870 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Pa evo iz ovog testa ako pogledas rezoluciju izmedju 1920 i 2560 videces da se ponasaju indenticno obe karte,tako da ti se ne isplati 20e da dajes a neces videti razlike,barem ja tako mislim,nek me neko ispravi ako gresim.
A nije ni bitno toliko danas od kog proizvodjaca ti je kartica jer uglavnom se PCB pravi jedna fabrika  a ovi lepe etikete.Jedino ako promene cooler,ili bas razviju svoj neki PCB,ali to su ti overclockovane grafe i skuplje su uvek malo nego standardne verzije.Tako da posto je tebi tolika rezolucija uzmi 4870 Smile

Ova je overkloklovana i to valjda cak duplo (ima jos i neki turbo mod)

ako te zanima:

http://www.youtube.com/watch?v=IrFwPEulOxY

Izgleda da se ova 4870 bas izdvaja od konkurentskih 4870 tako da sam sad skoro siguran da cu nju.

veliko hvala za savete.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
O da vidim,ima i bolje hladjenje,tako da nece biti rerna Smile (znaju sa default coolerom da idu oko 80 stepeni Smile).Zovi sutra odma i pitaj da li jos imaju  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Drugar mi nudi lap top Dell iz serije n500,celeron 2ghz,1gbramas, inegrisana grafika,110gb hard , polovan za 200e
Da li je to mnogo ili je povoljno,pozdrav i hvala

Mnogo je.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 530
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 5130 XpressMusic
Занима ме на каквом је гласу марка IG-max

Да будем прецизнији њихова напајања  Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 12:35:29 od Djuicbresrbija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ja nikad cuo za njih, ali to ne mora nista da znaci jer isto tako nisam nikad cuo za Q-tec a ispostavilo se da njihovo napajanje od 650 W tera Radeon HD 5970 i C2Q 9400 @ 3.6 bez problema.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 13:51:45 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 480 481 483 484 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.