Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 442 443 445 446 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1415843 puta)
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Cek ti oces da inst vistu? pa ako ti je podeljen hard na particije,inst je na particiju gde ej xp,usput ce da formatira nju i time obrisati xp  Smile (bolje 7 inst nego vistu).A za RAM,pa vec imas 2x1GB,sto bi kupovao 2x2GB? Jednostavno dokupis jos 2x1GB.A xp ne moze da adresira vise od 3GB,tako da 4GB na njega nisu ti potrebna(mada nisu ti ni potrebna ni ovako,osim ako en koristis neke programe koje jedu RAM)Tako da kupi Cpu,inst 7 a za napajanje moras preciznije da kazes proizvodjaca i oznaku.
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Pozdrav svima,
Nameravam da kupim laptop i najvise se dvoumim oko toga koji procesor da trazim.Cuo sam da je Intel core 2 duo mnogo bolji od AMD Turiona,ali skoro se pojavio AMD Turion II M500, pa ako neko mozda zna kako se ovaj procesor odnosi prema intelovom...Da li je i dalje intel u prednosti ili ne?
Hvala unapred...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
Mislim da je napajanje ovo: http://www.itsvet.com/proizvod/chieftec-chp-400a-400w/comp_comp_powersupply/48/362
Meni dobro sluzi drzi klokovanog celeron-a i klokovanu ati radeon hd 4650 1 gb
a nemogu da stavim jos 2x1gb jer ploca ima samo 2 dimm modula ili kako se vec zove.Obadva su zauzeta.Sta mislis da meknem 1gb jer imam 2x1gb i uzmem 2gb u jednoj memoriji i onda imam 3gb
« Poslednja izmena: 09. Jan 2010, 14:56:52 od Lazar@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Treba mi neka TV/FM kartica sa daljinskim i teletekstom do 2000din...Vidjao sam nekih ok ali ih nema po radnjama.Ako moze neko na privatnu poruku da mi pusti lokaciju neke radnje u BG-u gde se moze kupiti...
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1348
Zastava Сурдук
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Nokia N97 Mini
Koju bi ste mi preporucili tv kartu (nista posebno) da mogu da gledam nase stanice?
I neke programe za snimanje filmova  (koji se pustaju na tv-u.
Hvala u napred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
LG Nexus 4
za koliko najjefitinje moze da se nadje neka usb tastatura ... 300-400 din? Smile 500? moze li ? znaci samo da radi nista vise ... al bitno da je usb

______________________________ _______

naso sam nesto 4-5 e po it-svetu smao se nadam da ima i u radnjama ... aj kad se trazi neka glupost najjeftinija i nije problem ... nego mi sad treba vasa pomoc za ozbiljniju stvar ....

neka NECUJNA tastatura ... ali bukvalno ... pa dajte savet ... naravno opcije nisu bitne ... opet znaci sto obicnija i sto jeftinija samo da se ne cuje uopste Smiley  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jan 2010, 15:58:44 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
SonyEricsson k750i
hteo bih da promeniim procesor na racunaru,tj da stavim jaci.trnutno koristim intel 1.6 ghz,a maticna ploca je asus p5gc-mx.koji procesori dolaze u obzir?Smiley)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Narode koji je bolji procesor za Notebook racunar, AMD Athlon 64 X2 dual-core QL-65 ili Intel Pentium Dual Core T4300 (2.1GHz, FSB 800MHz, 1MB L2)  ....a takodje i da vas pitam za graifku.... ATI Radeon HD 3200  ,  ATI Mobility Radeon HD 4330 (512MB GDDR2 VRAM, DirectX 10.1, HDMI)  , ili ipak GeForce 9300M  ....Kupujem laptop za nekoliko dana pa ne mogu da se odlucim sta da uzmem Smile....inace treba mi za kafultet a voleo bi da me dobro sluzi za gledanje filmova i da poigram neku igru sto da ne Smile

Intelov procesor i Radeon HD 4330.

Pozdrav svima,
Nameravam da kupim laptop i najvise se dvoumim oko toga koji procesor da trazim.Cuo sam da je Intel core 2 duo mnogo bolji od AMD Turiona,ali skoro se pojavio AMD Turion II M500, pa ako neko mozda zna kako se ovaj procesor odnosi prema intelovom...Da li je i dalje intel u prednosti ili ne?
Hvala unapred...

Intel je i dalje u velikoj prednosti.

Koju bi ste mi preporucili tv kartu (nista posebno) da mogu da gledam nase stanice?
I neke programe za snimanje filmova  (koji se pustaju na tv-u.
Hvala u napred

Leadtekove TV karte su se dosta dobro pokazale.

http://www.pcberza.rs/komponente/tv-dvb-tjuneri-tv-dvb-tjuneri-interni/208-115-0-0/

hteo bih da promeniim procesor na racunaru,tj da stavim jaci.trnutno koristim intel 1.6 ghz,a maticna ploca je asus p5gc-mx.koji procesori dolaze u obzir?Smiley)

Evo spiska procesora koji su podrzani pa ti biraj (ja bih ti preporucio Core 2 Duo E7300):

http://asus.com/product.aspx?P_ID=vddABl4wQXZXLyQY (klikni na dugme SPU support list)
« Poslednja izmena: 10. Jan 2010, 16:22:41 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Where's my bitches?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 7210
Pitali ste za tv kartice. . najjeftinije su kworld tv kartice koshtaju oko 2000din. .  i jedino za njih imaju drajveri za win 7  :wave:
IP sačuvana
social share
Life is a bitch!
So what can we do?
Rape the bitch!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson k750i
hvala na predhodnom odgovoru,ali imam jos jedan problem.imam lap top acer aspire 5710,problem je u tome sto se stalno gasi u toku rada,pre neki dan sam skinuo program za merenje temperature i onpokazuje da su temperature jezgara 65 c a kad se ugasi pokazuje temp 92 c.neznam kako resim problem.pomoc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 442 443 445 446 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.