Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 433 434 436 437 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1400456 puta)
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia C5-00
hvala svima na pomoci, posto to nije taj nacin placanja, koji sam ja mislio, ne mogu da uzmem komp odmah, moracu da sacekam 20ak dana ... Smile

kada sam rekao memorija, mislio sam na  magistralu na intelu, koja je 1066 Mhz, i to cu moci da iskoristim na ovoj ploci, dok na onoj za amd necu,  ploca je svakako bolja ova koju bih  uzeo za intel...
kad sam rekao dosta bolja grafika, mislio sam na frekvenciju memorije na samoj grafici jer na 9500 je 1600Mhz DDR3, na 9400 koju bih ja uzeo je 800Mhz DDR2, a to sto ova druga ima 1GB memorije, pa je skuplja, to me ne zanima.....pricam o te dve, posto njih imaju u ponudi Wink
sto se tice samog  rama, ovo je bolja ploca na intelu, pa uvek mogu  da ga zamenim sa istom kolicinom, samo brzim ramom....

znam ja da je bolje uzeti bolju plocu, recimo da podrzava i quad core, da podrzava DDR3 na 1600Mhz... ali takve ploce su duplo skuplje od ovih, onda tu ide ram, za koji cu platiti ne ovih 7.800, vec skoro 11.000, znam koliko znaci magistrala na ploci... i znam da bi to bukvalno letelo u toj situaciji... ali meni je sad magistrala 466Mhz... idem u  nesto skoro duplo jace za ove pare, skacem sa cpu ciji je radni takt 1.85Ghz, na dual core na 2.8GHz, o l2 keshu, i magistrali procesora necu ni da pricam... o grafici bolje da ne pricam, glupo je porediti 512MB gde ta memorija radi na 1600Mhz i 256MB gde ta memorija radi na 600Mhz, ram sa 2GB na 4, kolicina nije bitna za brzinu, bar ta razlika, jer ako ne predjem 2GB usage, onda kolicina ne znaci.. ali ona 2GB na 466Mhz, ovih 4 na 800Mhz..., uostalom uzimam 4GB da bih skroz disejblovao page file, pa da vidim kako ce njega da koristi, kad meni recimo ide 500mb rama u tom trenutku na winu, ili 3Gb, kad popalim sve sto hocu, i opteretim maximalno...
Da li ocekujem da sve radi dosta brze Da. virtuelna memorija nece postojati, ja cu se pobrinuti za to...
Da li je to opravdano? Mislim da jeste

posto  kupujem za 20ak dana, svakako ce biti to, sad samo ne znam , mozda  nesto pojeftini, pa uzmem malo skuplje/bolje... u svakom slucaju, I will keep you up-to-date, imaju druge, nize cene od sutra, pa do 10 januara, al ja verovatno necu moci da kupim u tom periodu, videcu  cene, pa ako mi je dosta povoljnije, onda cu se potruditi.., jer ako za te pare mogu  da uzmem Core 2 duo na 3Ghz...
tipa ovog :
http://itsvet.com/proizvod/intel-core-2-duo-e7600-3.0ghz-1066mhz-3mb/comp_comp_cpu/46/346
onda cu banku da opljackam...  Smile
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Ajmo Ajde

Zodijak Aries
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Verovali ili ne odlepih trazeci TFT monitor standardnih dimenzija 4:3 a ne 16:9. Ne znamzasto, al svi u gradu prodaju samo WIDE. Verovatno je jeftiniji pa svi navalili na njega. Zna li iko gde mogu da kupim nov 4:3 pristojnog odziva i za neke pristojne pare (oko 10.000). Pojavio mi se na sajtu jedan polovan al ne znam da li ga kupovati. Kaze lik da je 80 Eur i da je extra, al svaki cigo svoga konja hvali. Zna li neko nesto vise o ovome tj da ga je imao pa da prenese neka iskustva

http://www.oglasisrbija.com/oglas/racunari_komponente.php?id=8fc96626-3639-102d-beb8-0015176a12d0
IP sačuvana
social share
Money, money, money,
must be funny

Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
« Poslednja izmena: 24. Dec 2009, 19:02:40 od PaXon »
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Verovali ili ne odlepih trazeci TFT monitor standardnih dimenzija 4:3 a ne 16:9. Ne znamzasto, al svi u gradu prodaju samo WIDE. Verovatno je jeftiniji pa svi navalili na njega. Zna li iko gde mogu da kupim nov 4:3 pristojnog odziva i za neke pristojne pare (oko 10.000). Pojavio mi se na sajtu jedan polovan al ne znam da li ga kupovati. Kaze lik da je 80 Eur i da je extra, al svaki cigo svoga konja hvali. Zna li neko nesto vise o ovome tj da ga je imao pa da prenese neka iskustva

http://www.oglasisrbija.com/oglas/racunari_komponente.php?id=8fc96626-3639-102d-beb8-0015176a12d0

Uh, ne kupuj tu krsinu. Ne samo sto je bajata vec je i debelo precenjena. Ti Dellovi su kancelarijski monitori koji se koriste po bankama na zapadu a zatim prodaju kod nas. TFT monitori imaju ogranicen vek trajanja, narocito stariji modeli. Novi modeli mogu da se nadju. Moraces da uzmes oglase u sake i zoves.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Koлико оријентационо вреди овај лаптоп?

HP PAVILLION ZV5208EA

15.4" TFT  1280 x 800 ( WXGA )
Intel Celeron 2.8 GHz L2 128 Kb
ATI Mobility Radeon 9000 IGP 400 MHz
256 MB / 2 GB (maximum) DDR SDRAM - 333 MHz
Sound Blaster Pro
IDE 60 GB
DVD резач
IEEE 802.11b
VGA - HD D-Sub (HD-15)
3 x Hi-Speed USB...

Батеријa лоша, све друго ради.
« Poslednja izmena: 25. Dec 2009, 10:41:02 od NennadS »
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia N73
Pozdrav ljudi...Imam par pitanja...

Imam gigabyte ga-m56s-s3 plocu.Planiram da kupim procesor phenom II x4 955 3.2 GHz.Interesuje me da li ce on da radi na ovoj ploci ili moram i nju da uzimam? I neke preporuke koju bolju graficku za igrice da uzmem,do nekih 10 hiljada dinara?

Hvala puno na odgovorima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Koji bi mi lap top preporucili za oko 50000, potreban mi je za igranje igrica(treba mi graficka 128bit),gledanje filmova,surf.Video sam ova dva modela pa koji mislite da je bolji i ako ima jos neki preporucite,hvala
ASUS K61IC-JX112D
FUJITSU AMILO PI 3560 T4300
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC Sensation

Imam gigabyte ga-m56s-s3 plocu.Planiram da kupim procesor phenom II x4 955 3.2 GHz.Interesuje me da li ce on da radi na ovoj ploci ili moram i nju da uzimam? I neke preporuke koju bolju graficku za igrice da uzmem,do nekih 10 hiljada dinara?

koliko sam ja skontao na njihovom sajtu da nemozes sad neznam,kaze ako pise N/A-not support
http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2607#anchor_os

a za graficku,hm ja imam nVidia 9600gt OC sad kosta nekih 8000din,a za 10000din mozes naci dosta bolju tako da ti nebi mogao reci u vezi graficke nista,nisam nesto u toku Smile
« Poslednja izmena: 25. Dec 2009, 16:00:47 od M-Soul »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Zanima me koliko bi mogla da se proda ova machina

AMD Athlon 2,8GHz X 2 2 mb cache
Gigabyte MA770-US3
2 Gb ram 800 mhz kingstom hyperx
500 Gb + 40 Gb HDD
Palit Geforce 8800 GT OC version 512 Mb ddr3 1,9 Ghz 256 bit
napojna 435 W
dvd-rw
miš+tast+slušalice
LCD 19 incha AOC 917 Sw

Pa volio bih da date svoje misljenje
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6

Taj ne mozes ali slabije modele 945 i 925 mozes, samo treba da flashujes BIOS na verziju F6C. Sto se grafike tice do 10000 imas GTS 250. Evo pa biraj: http://www.pcberza.rs/komponente/graficke-kartice-pci-e-nvidia-gts-250/1232/ Ako si voljan da izdvojis jos 1000-2000 dinara mozes uzeti i Radeon HD5750. Evo ti ponuda: http://www.pcberza.rs/komponente/graficke-kartice-pci-e-ati-hd-5750/1339/
« Poslednja izmena: 25. Dec 2009, 20:38:08 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 433 434 436 437 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.343 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.