Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 332 333 335 336 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1404961 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Da sve u jednom i obavezno color! Reci koliko jos treba da spremim za dobar model.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 715
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung d900i
poz ekipa....treba da kupim mp4 i dvoumim se izmedju ova dva

Sandisk sansa fuze 4 gb http://www.itsvet.com/proizvod/sandisk-sansa-fuze-4gb/comp_tehn_mp3/67/754
i Xwave s90c http://www.itsvet.com/proizvod/xwave-s-90c-4gb/comp_tehn_mp3/103/870

prevashodno ja zelim da imam dobar kvalitet zvuka,znaci muzika mi bitna..a xwave ima mnogo veći ekran tako da bi tu mogao gledati iole neki video dok na sansi ne..i bitna mi je baterija.....autonomija....pls help
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13

Deluje ok. ali kad sam procitao komentare, nisam bas zadovoljan. On ima problem sa punjenjem ketridza i zbog toga mi uopste ne odgovara. Vidim da se ljudi zale na njega, mada sve ostalo deluje extra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Dajte neku pomoc oko kupovine graficke kartice.. Tri graficke su u pitanju i ne znam koju da izaberem, ako neko zna koja je najbolja i zasto neka pomaze! Wink

MSI ATI R4830                Cena: 9.710 din.
MSI N9600GT                  Cena: 10.299 din.
XFX GF NVIDIA 8800GT     Cena: 8.699 din.
Znaci razlika u cenama i nije neka, ali me zanima da li ovako ima nekih bitnijih razlika i kojoj dajete prednost. Hvala.

Ja bih pazario ovo: XFX GF NVIDIA 8800GT.

Neki poseban razlog, ili samo simpatije prema GeForce-u i nVidia-i? Jer bas ta ima 256mb memorije, a ove 512 i 1gb..

Razlog je brzi procesor nego na druge dve. E sad, sto se memorije tice, preporucio bih ti da nadjes neku sa 512 MB jer je GPU dovoljno brz da moze da iskoristi sav kapacitet. Razlike izmedju 512 MB i 1 GB bas i nema.

Slozio bih se sa Harmonom... Vise volim Nvidia-u, a 9600 je prakticno 8600... Smile

Pa bas i nije. Imam obe i 9600 GT je skoro duplo brza. Cip na 9600 GT je oslabljeni G92 sa 8800 GT, zato je ona i nesto brza od 9600 GT sto mozda i ne izgleda mnogo u sintetici, ali u praksi se i te kako primecuje.

poz ekipa....treba da kupim mp4 i dvoumim se izmedju ova dva

Sandisk sansa fuze 4 gb http://www.itsvet.com/proizvod/sandisk-sansa-fuze-4gb/comp_tehn_mp3/67/754
i Xwave s90c http://www.itsvet.com/proizvod/xwave-s-90c-4gb/comp_tehn_mp3/103/870

prevashodno ja zelim da imam dobar kvalitet zvuka,znaci muzika mi bitna..a xwave ima mnogo veći ekran tako da bi tu mogao gledati iole neki video dok na sansi ne..i bitna mi je baterija.....autonomija....pls help

Ako hoces dobar kvalitet zvuka reci koliko bi para potrosio pa da te uputim sta da uzmes.
« Poslednja izmena: 24. Avg 2009, 21:56:47 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne diraj me, krele! ;)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Dajte neku pomoc oko kupovine graficke kartice.. Tri graficke su u pitanju i ne znam koju da izaberem, ako neko zna koja je najbolja i zasto neka pomaze! Wink

MSI ATI R4830                Cena: 9.710 din.
MSI N9600GT                  Cena: 10.299 din.
XFX GF NVIDIA 8800GT     Cena: 8.699 din.
Znaci razlika u cenama i nije neka, ali me zanima da li ovako ima nekih bitnijih razlika i kojoj dajete prednost. Hvala.

Ja bih pazario ovo: XFX GF NVIDIA 8800GT.

Neki poseban razlog, ili samo simpatije prema GeForce-u i nVidia-i? Jer bas ta ima 256mb memorije, a ove 512 i 1gb..

Razlog je brzi procesor nego na druge dve. E sad, sto se memorije tice, preporucio bih ti da nadjes neku sa 512 MB jer je GPU dovoljno brz da moze da iskoristi sav kapacitet. Razlike izmedju 512 MB i 1 GB bas i nema.

Slozio bih se sa Harmonom... Vise volim Nvidia-u, a 9600 je prakticno 8600... Smile

Pa bas i nije. Imam obe i 9600 GT je skoro duplo brza. Cip na 9600 GT je oslabljeni G92 sa 8800 GT, zato je ona i nesto brza od 9600 GT sto mozda i ne izgleda mnogo u sintetici, ali u praksi se i te kako primecuje.

A sto se tice DirectX-a, svuda je isti, ili i tu neka ima prednost? Jedan lik mi je rekao da je ova 8800 GT malo stariji model..? Uf.... :\
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Citat
Ja sam pogresio, hteo sam da uporedim 9600GT i 8800GT ( a ne 8600GT)... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Citat
A sto se tice DirectX-a, svuda je isti, ili i tu neka ima prednost? Jedan lik mi je rekao da je ova 8800 GT malo stariji model..? Uf.... :\

Noviji model za manje od 200 evra nemas, tako da... 8800GT je DirectX 10 kompatibilna, tako da nema razlike u odnosu na Radeon. Neki Radeoni podrzavaju DirectX 10.1 ali to trenutno i nije neka prednost, narocito ako imamo u vidu da DirectX 11 uskoro izlazi.

Citat
Ja sam pogresio, hteo sam da uporedim 9600GT i 8800GT ( a ne 8600GT)... Wink

Pretpostavio sam, no rekoh da napomenem.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Caos, koliko vredi ova konfiguracija i da li vredi ulagati u nju:

MB: MSI kt4av
HDD: maxtor 40 bg ata
RAM: 1 gb ddr1
VGA: nVidia GeForce MX 440 AGP8X 64mb
Sony Cd/DVD combo
LG 52x max CD-R
Smile Smile Smile Smile Smile
ta konfiguracija je dovoljna da pokrenes Tetris bez problema.
a sto se tice vrednosti-mozes je prodas,u najboljem slucaju,za kilo bureka.
ne zezam se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.39
Sta mislite kakav bi laptop mogao da uzmem za 600E u bg?
Hocu da kopim komp al mi treba neki savet jer ne znam kako se krecu cene
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 332 333 335 336 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.