Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 317 318 320 321 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1417854 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Izvinjavam se,to mi je sa racuna u pdf. Zasto je proc krs nevidjeni? Ipak je to nekakav kvadrokor.Mislim da mi je neisplativo da sad uzimam bilo kakav dualcore,makar i 550 BE,jer su na izdisaju.Sve se igre sad  optimizuju za x4,a ovaj je jaci kako god okrenes.Ostalo je verovatno tacno.Da li ovaj codegen moze da tera ovo.Mislim,ipak bi trebalo da je bolji od Frontiera 500w.  P.S I sta tacno da uzmem umesto ovog,ako je bas kako kazes.
« Poslednja izmena: 08. Avg 2009, 17:27:03 od lale34 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
LG Nexus 4
onda definitinvo necu kupiti lap top ... jos dugo dugo Smile iako sam mozda osetio malu potrebu za njim Smiley

pozz  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Molim da mi preporucite povoljnu,a dobru crossfire plocu.Trebao bi kad dodje vreme u nju da stavim dve ATI 4850.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Zasto je proc krs nevidjeni? Ipak je to nekakav kvadrokor.

Zato sto se radi o Phenom I procesoru na 2,3 GHz koji je daleko sporiji od Phenoma II i C2Q procesora.

Citat
Mislim da mi je neisplativo da sad uzimam bilo kakav dualcore,makar i 550 BE,jer su na izdisaju.

Gresis, DC procesori su daleko od izdisaja.

Citat
Sve se igre sad  optimizuju za x4,a ovaj je jaci kako god okrenes.

Ne mozes biti dalje od istine. Ja jos nisam sreo igru optimizovanu za QC procesore, a igrao sam ih podosta. U igrama bitna je sirova brzina i velicina kesa, barem dok se ne optimizuju za visenitni rad.

Citat
Da li ovaj codegen moze da tera ovo.

Cela konfiguracija u full loadu mogla bi da povuce i do 300 W. Ako napajanje isporucuje 30% vise od toga (ne daklarisana snaga nego realna), onda moze.

Citat
P.S I sta tacno da uzmem umesto ovog,ako je bas kako kazes.

Phenom II X2 550 BE ili Phenom II X3 720 BE bili bi odlican izbor za igracku mid-range konfiguraciju.
« Poslednja izmena: 08. Avg 2009, 20:44:44 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Hvala majstore... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Libra
Pol
Poruke 16
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
SonyEricsson 
Trebalo bi uskoro da kupim laptop, ali me muči nekoliko stvari.    Pošto mi je laptop potreban zbog studija (arhitekture) zanima me:

(1) Zbog izrade gravičkih radova, biće mi potrebnna dobra grafička, pa ne znam koja je od bolja: nVidia ili ATI Radeon?

(2) Isti problem me muči i sa procesorom.   .   .    Intel ili AMD? isto tako i tip procesora: core2duo, core duo, athlon, turion.   .   .  

(3) Da li je istina da se baterija kod laptopova sa 17"-monitorom mnogo troši brže od onih sa 15"-monitorom?

Hvala unapred.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
LG Nexus 4
intel ...
ati ili amd ... svejedno je u principu ... sta god da uzmes ako je kvalitetno neces pogresiti ...

najbolje ostavi budzet koji si spreman da izdvojis ... pa ces dobiti preporuku Wink  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Trebalo bi uskoro da kupim laptop, ali me muči nekoliko stvari.    Pošto mi je laptop potreban zbog studija (arhitekture) zanima me:

(1) Zbog izrade gravičkih radova, biće mi potrebnna dobra grafička, pa ne znam koja je od bolja: nVidia ili ATI Radeon?

Sta ce ti dobra graficka? Za ArhiCAD i slicne programe sigurno ti nece biti potrebna. Neka osnovna Nvidijina je sasvim dovoljna.

Citat
(2) Isti problem me muči i sa procesorom.   .   .    Intel ili AMD? isto tako i tip procesora: core2duo, core duo, athlon, turion.

Intel Core 2 Duo. Manje se greje od AMD-ovih resenja i dosta je brzi.

Citat
(3) Da li je istina da se baterija kod laptopova sa 17"-monitorom mnogo troši brže od onih sa 15"-monitorom?

Delimicno. Za 17-incni monitor potrebno je jace pozadinsko osvetljenje, pa samim tim i baterija je opterecenija. Vise sijalica vise trose, zar ne.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1874
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia 6233
MB Socket AM2 770-UD3 Gigabyte DualBios
CPU AMD Phenom X4 9650+Quad Core(4x 2.3 GHz)
Memorija DIM DDR2 4GB (2x2GB)Dual
HDD SATA2 7200 1TB
DVD+/-RW Dual layer Black
VGA Nvidia GeForce 9800 GT 512MB/256 bit
Kuciste Codegen Briza black

Cena:506 eura

Sta mislite o ovoj konfiguraciji?Da li vredi ovoliko ili da li treba nesto da menjam.Sto se tice mene ja bi samo graficku karticu menjao.
IP sačuvana
social share

[/img]

Our generation will have to repent not only for the words and acts of the Children of Darkness, but also for the fear and apathy of the Children of Light." Dr. Martin Luther King, Jr
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
moze neko da mi kaze koliko kosta ju racunari i komponente pojedinacno u nemackoj posto uskoro treba da idem pa planiram da kupim neki komp????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 317 318 320 321 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.