Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 272 273 275 276 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1406178 puta)
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Trenutno imam Geforce Gigabyte 8600GTS 256mb ddr3,dali se isplati da predjem na Palit 9600GT sa 1GB DDR2 256bit ???

9600GT je znacajno brza od 8600GTS. Definitivno ces primetiti razliku u performansama. Ne isplati se kupovati model sa 1GB RAM-a, nadji neki sa 512MB. Baci oko i na Radeon HD4830.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
realativno Smiley bolja jeste ... ali .. da li ti je potrebno?   Smile
Pa bilo bi pozeljno jer mi gta4 radi na 1024 low...Voleo bih barem na medium da radi...  Smile

A dvoumim se jer je ova 9600gt povoljna ali je DDR2  Smile Moja je kao slabija ali je ddr3...NE razumem se bas u ovo pa zato pitam...
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG Nexus 4
u tom slucaju pazari ... ali uzmi ko sto rece harmon 512 dovoljno ti je ... ali ddr3 Wink  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Pa fora je sto je bas ova 1gb ddr2 povoljna...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG Nexus 4
hehe pa ne znam sta da ti kazem Wink ono sto je povoljno nije uvek najbolji izbor ...

a i te firme kada stavljaju nesto na akciju u 90% slucajeva je to nesto bajato i zaostalo na lageru pa oce da ga se ratosiljaju ... logicno Wink  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Nije firma u pitanju,prodaje je jedan lik iz mog kraja.Ne otpakovana,2 god garancije u fullu,daje je za 6000din...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG Nexus 4
da li se radi o ovoj kartici ?
http://www.itsvet.com/proizvod/palit-geforce-9600gt-super-plus-1gb-ddr2/comp_comp_vga/507/1412

80e=7600 din ...

e sada ... ako je ta karta onda ... izgleda sasvim ok ... koliko vidim i oc je na 700mhz ... standard je 650mhz ... jedino memorija je jebe :S

imas isto za 80e
http://www.itsvet.com/proizvod/palit-geforce-9600gt-super-512mb-gddr3/comp_comp_vga/507/1522
ona ti je sa 512mb ddr3 ...
sta je bolje uzeti hmm ... ja bih licno isao na ovu 2 ... a ukoliko je potrebno bas onda oc sam koliok moze ...
sacekaj jos koj komentar Wink

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Pa pazi,da imam toliko kesa ne bih se uopste dvoumio,dodao bih 20e vise i uzeo tu 2...Ali ovde je rec o 65e a u prodavnici je kao sto si napisao 80e...A onda bih morao moju da prodam i da dodam pare za ovu...

p.s.Nigde nisam nasao graficku na prodaju ovu bas kao moju,da bih znao za koliko bih mogao da je prodam...  Smile
ima raznih 8600gts ali nigde ova gigabyte... Smile
« Poslednja izmena: 27. Maj 2009, 00:17:42 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
realativno Smiley bolja jeste ... ali .. da li ti je potrebno?   Smile
Pa bilo bi pozeljno jer mi gta4 radi na 1024 low...Voleo bih barem na medium da radi...  Smile

A dvoumim se jer je ova 9600gt povoljna ali je DDR2  Smile Moja je kao slabija ali je ddr3...NE razumem se bas u ovo pa zato pitam...

Ako kupujes grafiku zbog gta4 situacija je malo drugacija. Igra zahteva 1GB video rama da bi digao podesavanja iznad medium. Na 9600GT igrao sam je sa medium podesavanjima ali ne svim. Tek kada sam ubacio GTX285 cepala je kako treba. Sta da ti kazem, stravicno je neoptimizovana. Bolje skupi para i kupi GTS250 sa 1GB GDDR3 rama na 2200MHz efektivno. Izbegavaj DDR2 memoriju jer je previse spora.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Hvala na savetima  Smile Najverovatnije cu ostati na ovoj za sada,jer mi sve extra sljaka osim tog gta4...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 272 273 275 276 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.