Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 249 250 252 253 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1402419 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung e250,Nokia N73
Pozdrav svima !
Da li moze neko da mi kaze, ko se bolje razume, kolika je realna vrednost polovnog Sony Vaio FX501 laptopa, jer ja nemam mnogo iskustava sa njima...

Konfiguracija:

Description: Model ID PCG-FX501.G4 / Sony VAIO FX501 - Duron 1 GHz - RAM 256 MB - HDD 20 GB - DVD - RAGE Mobility M1 - Win XP Home - 14.1" TFT 1024 x 768

Sony Vaio FX501 ... XGA ) / An ideal combination of form, functionality, connectivity and service, these notebooks unify Sony's expertise in digital AV and IT products. Moreover, this mold-breaking range of mobile PCs is equipped to transport you into a world where freedom and work are synonymous, where fun and functionality go hand in hand, and where technical support and service are as close as the nearest phone line.

You want the best. And you won't settle for less. Giving in to your desire can lead to better things, especially when it's the FX500 series you're succumbing to.

http://www.dooyoo.co.uk/laptops/sony-vaio-pcg-fx501/

Hvala unapred !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.1b3
Zanima me mišljenje o ovoj grafičkoj kartici cijena je 60 €, kakve su joj gamerske performanse itd... i da li postoji neka sa istom cijenom a da je bolja???

nVidia EVGA 8800 GS
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

kada ruzno postaje predivno. Animal

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.53
mob
Nokia 
Jel moze neko da mi sastavi neku konfu za igrice do 260e bez monitora, harda, dvd roma...hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Treba mi savet, sta da pazarim od ova dva.... U slicnom su cenovnom rangu

Samsung 2343BW ili Prestigio P7240WD?

Samsung je 23'' i ima 16:9 odnos stranica, sto me raduje, ali istovremeno i plasi... Ipak ne nameravam samo da gledam filmove... Stavise, retko odgledam vise od 2 filma nedeljno... Ono sto mi se svidja je velika rezolucija 2048x1152 sto bi mi bas znacilo jer cesto visim u Adobe programim...

Prestigio mi se svidja zbog vece dijagonale sto je pri 16:10 odnosu stranica dosta vece od Samsunga. Rezolucija je za nijansu manja (1920x1080), ali je kontrast veci u odnosu na Samsunga (5000:1, dok je kod S.-a 1000:1).

Igre ne igram, bavim se videom, grafickim dizajnom i pripremom za stampu (za proveru boja imam drugi CRT monitor, tako da mi je to nebitna stavka) i dosta visim na Internetu.

Vise me vuce Prestigio zbog velicine (jesam megaloman, priznajem) i prirodnijeg odnosa strana, ali Samsung je Samsung... valjda.... a i neki trendovi se okrecu sa 16:10 na 16:9....

...ili na kraju mozda neko trece resenje slicne cene?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
SonyEricsson w810i
Da li neko zna gde moigu da nabavim kabal za napajanje za skener hp 2400?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Pozdrav svima !
Da li moze neko da mi kaze, ko se bolje razume, kolika je realna vrednost polovnog Sony Vaio FX501 laptopa, jer ja nemam mnogo iskustava sa njima...

Konfiguracija:

Description: Model ID PCG-FX501.G4 / Sony VAIO FX501 - Duron 1 GHz - RAM 256 MB - HDD 20 GB - DVD - RAGE Mobility M1 - Win XP Home - 14.1" TFT 1024 x 768

Sony Vaio FX501 ... XGA ) / An ideal combination of form, functionality, connectivity and service, these notebooks unify Sony's expertise in digital AV and IT products. Moreover, this mold-breaking range of mobile PCs is equipped to transport you into a world where freedom and work are synonymous, where fun and functionality go hand in hand, and where technical support and service are as close as the nearest phone line.

You want the best. And you won't settle for less. Giving in to your desire can lead to better things, especially when it's the FX500 series you're succumbing to.

http://www.dooyoo.co.uk/laptops/sony-vaio-pcg-fx501/

Hvala unapred !

Tesko je reci. Sve zavisi koliko novca imas. Ako mozes kupi neki laptop za 350-400 evra, sigurno ce biti bolji od tog. Ako ne mozes da izdvojis toliko, onda i nemas bas mnogo izbora. Ja za njega ne bi dao vise od 150 evra i to samo ako je zaista ocuvan.

Zanima me mišljenje o ovoj grafičkoj kartici cijena je 60 €, kakve su joj gamerske performanse itd... i da li postoji neka sa istom cijenom a da je bolja???

nVidia EVGA 8800 GS

Brzinski gledano, ova karta je najslicnija modelu 9600GT. Za 60 evra isplati se kupiti je.

Jel moze neko da mi sastavi neku konfu za igrice do 260e bez monitora, harda, dvd roma...hvala

Na primer nesto ovako:

Maticna ploca: Gigabyte MA770-UD3                                        7,100
Procesor: AMD Athlon 64 X2 7750+ Black Edition (bez kulera)     6,350
RAM: 2x1GB DDR2/800MHz Kingston ValueRAM                         2,300
Graficka: Palit GeForce 9600GT                                               9,500
Ukupno:                                                                            25,250

Treba mi savet, sta da pazarim od ova dva.... U slicnom su cenovnom rangu

Samsung 2343BW ili Prestigio P7240WD?

Samsung je 23'' i ima 16:9 odnos stranica, sto me raduje, ali istovremeno i plasi... Ipak ne nameravam samo da gledam filmove... Stavise, retko odgledam vise od 2 filma nedeljno... Ono sto mi se svidja je velika rezolucija 2048x1152 sto bi mi bas znacilo jer cesto visim u Adobe programim...

Prestigio mi se svidja zbog vece dijagonale sto je pri 16:10 odnosu stranica dosta vece od Samsunga. Rezolucija je za nijansu manja (1920x1080), ali je kontrast veci u odnosu na Samsunga (5000:1, dok je kod S.-a 1000:1).

Igre ne igram, bavim se videom, grafickim dizajnom i pripremom za stampu (za proveru boja imam drugi CRT monitor, tako da mi je to nebitna stavka) i dosta visim na Internetu.

Vise me vuce Prestigio zbog velicine (jesam megaloman, priznajem) i prirodnijeg odnosa strana, ali Samsung je Samsung... valjda.... a i neki trendovi se okrecu sa 16:10 na 16:9....

...ili na kraju mozda neko trece resenje slicne cene?

Tvoja dilema se tice tvojih licnih afiniteta. Nije na nama da odlucujemo sta ti se vise svidja. Ja mogu samo da ti kazem da za graficki dizajn i pripremu za stampu ni jedan od ova dva monitora ne zadovoljava standarde kvaliteta prikazane slike, bilo boja, kontrasta ili osvetljenja. Ako planiras novi monitor za profesionalnu upotrebu a nisi pri parama odaberi nesto iz Samsungove T serije, dok je jos ima, jer ce uskoro biti ugasena.

Da li neko zna gde moigu da nabavim kabal za napajanje za skener hp 2400?

Tesko da ces naci odgovarajuci adapter zasebno u prodaji, iako se radi o standardnom proizvodu. Kontaktiraj neki od HP-ovih ovlascenih servisa i vidi sa njima da li mogu da ti nabave potreban deo i po kojoj ceni.
« Poslednja izmena: 11. Apr 2009, 02:25:47 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zvezda je zivot ostalo su sitnice!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 646
Zastava nis
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung s3
Jel moze mala pomoc planiram da uskoro kupim jedan lap top ali nemam bas neka iskustva treba mi neka preporuka!! narvno do 450e
IP sačuvana
social share
Smrt je sigurna! Zivot nije!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Da ne bi bilo da favorizujem odredjenog proizvodjaca, evo par predloga pa biraj:

• HP 550 - FU411EA

"Procesor: Intel® Core2Duo T5470 1.6GHz
    ?ipset: Mobile™ Intel® GME965
    Memorija : 2 GB DDR2
    Hard disk : 250 GB SATA II
    Grafika : Intel® GMA X3100 UpTo 384MB
    Ekran : 15.4"" WXGA LCD BriteView
    Optika : SuperMulti DVD reza?
    Ostalo : WLan,Lan,Bluetooth
    Op.Sistem : Free DOS
    Garancija : 1 godina TORBA GRATIS "
    Cena: 41500

• FS Amilo Pa 3515 Athlon Dual Core white QL-62

Athlon DualCore QL-62 (2.0 GHz), white Chipset AMD 780G + SB700 15.4” TFT WXGA BrilliantView, 2x1GB DDR2, 250GB SATA, DVD RW, Graphics ATI Radeon HD 3200 64 MB dedicated, Up to 1984 MB shared memory 10/100Mbps LAN, WLAN, VGA webcam 1x eSATA combined with USB 2.0, 2x USB 2.0 1x ExpressCard slot (54 / 34 mm) 1x 15-in-1 card reader 1x DVI-I (incl. HDCP) 6 cell battery, No OS Garancija 2 godine COLLECT & RETURN
    Cena: 37.721

• FS Amilo Pi 3525 Core2 Duo P7350

"Procesor: Intel Core2Duo P7350 2.0GHz 3MB
    ?ipset: Intel GM45 + ICH9M
    Memorija : 2 GB DDR2
    Hard disk : 250 GB SATA II
    Grafika : Mobile Intel GMA 4500MHD 256MB
    Ekran : 15.4"" TFT WXGA BrilliantView 1280 x 800
    Optika : SuperMulti DL DVD rezac
    Ostalo : 15-u-1 ?ita? kartica,WLan,
    WebCam AutoFocus
    Op.Sistem : No OS
    Garancija : 2 godine Collect&Return "
    Cena: 41.900

• DELL VOSTRO A860 - R778K/2GB

"Naziv:
    Proizvo?a? : Dell
    Model : Vostro A860 Intel-CoreDuo 2.0GHz 2048MB 120GB DVDRW 15.4\'\' WXGA+ Linux
    Osnova:
    Tip : PC
    Masa : 2.7 kg
    Operativni sistem : Linux
    ?ipset : Intel 965GM
    Procesor : Intel Core Duo
    Takt procesora : 2.0GHz
    Dijagonala ekrana : 15.4 \"\"
    Rezolucija ekrana : 1366x768 px
    Grafi?ka karta : Intel GMA X3100
    RAM memorija : 2GB
    Kapacitet hard diska : 120 GB
    Brzina rotacije hard diska : 5400 obrt./min.
    Opti?ki ure?aj : DVD±R/RW
    Baterija : Li-Ion 4 cells
    Ostalo:
    Portovi : Firewire , RJ-45 , RJ-11 ,
    Broj USB portova : 2 kom.
    Unos : Qwerty tastatura , Touchpad ,
    ?ita? kartica : MS , MMC , SD ,\"
    Cena: 38.750

• ASUS X51L-AP187

"Procesor : Intel Core2Duo T5750
    Memorija : RAM 2GB DDRII 800
    Hard disk : 250GB SATAII 5400rpm
    Grafika : Intel® GMA X3100 VGA
    Ekran : 15.4"" WXGA (1280 x 800)
    Optika : DVD Super Multi
    Ostalo : Lan,Wlan,4-in-1 card reader
    Operativni sistem : No OS
    Garancija : 2 godine + POKLON USB FLASH 4GB"
    Cena:
    41.900

Moj licni izbor je FS Amilo Pi 3525 Core2 Duo P7350.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zvezda je zivot ostalo su sitnice!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 646
Zastava nis
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung s3
hvala Smile Smile
IP sačuvana
social share
Smrt je sigurna! Zivot nije!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.1b3
Ovako,imam sledecu konfiguraciju:
CPU: DualCore AMD Athlon 64 X2, 3000 MHz (15 x 200) 6000+
MoBo: Gigabyte GA-M56S-S3/NF560/S-AM
RAM: KINGSTON/2GB/Hyperx/DDR2 800CL
VGA: Gigabyte Radeon HD 3870
MON: Samsung SyncMaster 795DF
HDD: WDC WD800BB-00DKA0 80GB
OPT: PIONEER DVD-RW DVR-116D

Da li bi ova konfiguracija mogla da podrzi sledeci HDD koji planiram da kupim i da li je taj HDD dobar?
Western Digital 1TB WD1001FALS S-ATA II, 32MB, 7200, Caviar Black
« Poslednja izmena: 12. Apr 2009, 12:20:08 od extreemee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 249 250 252 253 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.