Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 246 247 249 250 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1404966 puta)
Hronicar svakodnevice

IC XC NI KA

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 552
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Motorola ROKR E1
ne mogu sada da proveravam ali evo reci cu ti kako da vidis Wink

idi na site proizvodjaca ... vidi da li podrzava phenom ...

i da li ima pci-e x 16 prikljucak ... ako ima moci ces da uklopis Wink  Smile
ASUS MB - SOCKET AM2 - M3N78 SE
NVIDIA GeForce 720D (MCP78D), FSB HT3 5200/4800, 2xDDR2 (Dual ch., 1066/800/667/533MHz, 8GB Max), 1xATA133, 4xSATA II, Graphics slot PCI-Ex16(2.0), GbitLAN, 3xPCI, 2xPCI-Ex1, 12xUSB2.0, ATX, Audio ALC662 6-CH
Sto znaci da moze? Smiley
« Poslednja izmena: 29. Mar 2009, 12:54:07 od Villain »
IP sačuvana
social share
Рeчe безумник у срцу своме: Нема Бога. Пс.(13;1)
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
LG Nexus 4
da znaci da moze Wink .. ali nisam siguran samo da li ce raditi kako treba ili ce se smanjiti magistrala ... tj radice sporije ... ne mogu sada da nadjem nemam ni vremena Smile uglavnom da ce raditi  ... radice ... a da li ce raditi phenom punom snagom nisam siguran...

ima veze dal podrzava ht2 ili ht3 ... tako nesto ...  Smile  Smile

______________________________ ______________________________ ___

savet za laptop ... do 430e maximalno ... znaci oko 400 ... internet ... office ... cisto listanje slika ... igre ali ne zahtevne ... dete 8god .. da ima kameru ...

ja sam na brzaka ugledao msi ex600 ili 610 tako nesto ... 405 e ... izgleda mi ok ... dajte vase predloge Wink  Smile
« Poslednja izmena: 29. Mar 2009, 19:02:12 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 211
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Cao drugari.Hteo bih da kupim kompletno kuciste za moj komp koji je polako u raspadu.Imam 300e za to,pa predpostavljam da bi mi jeftinije bilo da ja sam sastavim komponente za te pare i odem u prodavnicu sa tim papirom ili sta vec.Komp koristim za rad u par programa i za igrice.Sta moze za te pare da se sastavi? Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

kada ruzno postaje predivno. Animal

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Moze li mi neko preporuciti monitor TFT 17-19 inca do 80e. HVALA!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Cao drugari.Hteo bih da kupim kompletno kuciste za moj komp koji je polako u raspadu.Imam 300e za to,pa predpostavljam da bi mi jeftinije bilo da ja sam sastavim komponente za te pare i odem u prodavnicu sa tim papirom ili sta vec.Komp koristim za rad u par programa i za igrice.Sta moze za te pare da se sastavi? Hvala.

Ovo je najbolje sto sam mogao da skrpim na osnovu komponenti na lageru. Bilo sta jeftinije i morao bi da se oprostis od grafike i igranja. Mozda bi mogao da nadjes negde nesto jeftiniju plocu (desetak evra) i da ustedis 10 evra ako uzmes upola manji hard, ali ovo je po meni dobro izbalansirana konfiguracija za povremeno igranje.

Matična ploča: Gigabyte MA770-UD3                                                    7,100
Procesor: Athlon 64 X2 (dual core) 5200+ Box                                      5,850
Sistemska memorija: 2x1GB DDR2/800MHz Kingston ValueRAM              2,300
Grafička karta: Asus Radeon HD 4670-DI                                              7,700
Čvrsti disk: Western Digital 320GB Caviar SE16/Blue (WD3200AAKS)       4,500
Optički uređaj: Liteon DH-20A4P-21C black                                          1,850
Kućište: LC Power ATX-645B PSU LC Power LC420H                             3,500

Ja sam video svega dva modela monitora koji kostaju ispod 80 evra i zaista ni jedan ne mogu da ti preporucim. Ipak bi trebao da skupis barem 100-120 evra pre nego se odlucis na kupovinu.
« Poslednja izmena: 30. Mar 2009, 10:42:41 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
LG Nexus 4
savet za laptop ... do 430e maximalno ... znaci oko 400 ... internet ... office ... cisto listanje slika ... igre ali ne zahtevne ... dete 8god .. da ima kameru ...

ja sam na brzaka ugledao msi ex600 ili 610 tako nesto ... 405 e ... izgleda mi ok ... dajte vase predloge Wink  Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

kada ruzno postaje predivno. Animal

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.53
mob
Nokia 

Ovo je najbolje sto sam mogao da skrpim na osnovu komponenti na lageru. Bilo sta jeftinije i morao bi da se oprostis od grafike i igranja. Mozda bi mogao da nadjes negde nesto jeftiniju plocu (desetak evra) i da ustedis 10 evra ako uzmes upola manji hard, ali ovo je po meni dobro izbalansirana konfiguracija za povremeno igranje.

Matična ploča: Gigabyte MA770-UD3                                                    7,100
Procesor: Athlon 64 X2 (dual core) 5200+ Box                                      5,850
Sistemska memorija: 2x1GB DDR2/800MHz Kingston ValueRAM              2,300
Grafička karta: Asus Radeon HD 4670-DI                                              7,700
Čvrsti disk: Western Digital 320GB Caviar SE16/Blue (WD3200AAKS)       4,500
Optički uređaj: Liteon DH-20A4P-21C black                                          1,850
Kućište: LC Power ATX-645B PSU LC Power LC420H                             3,500

Ja sam video svega dva modela monitora koji kostaju ispod 80 evra i zaista ni jedan ne mogu da ti preporucim. Ipak bi trebao da skupis barem 100-120 evra pre nego se odlucis na kupovinu.

OK, hvala Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7

Smile Smile

Fujitsu Siemens ESPRIMO Mobile V6535

Procesor: Intel Pentium Dual-Core T3200 2.0GHz
Memorija : 3GB DDR2 RAM (800 MHz)
Hard disk : HDD 160GB SATA II 5400rpm
Grafika : Mobile Intel® GMA 4500MHD 256MB
Ekran : 15.4" TFT WXGA 1280 x 800 glare
Optika : DVD Super Multi (Double Layer)
Ostalo : Wi-Fi®,Bluetooth®,GLan,WebCaM 1.3MPix
Op.Sistem : No OS
Garancija : 1 godina

Cena, 415 evra. Odrediste, Gigatron.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
LG Nexus 4
hmm ... izgleda mi kao vise nego dobra ponuda Smiley
hvala na preporuci Wink  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

'de si mali crnjo, chuknem te u glavu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung 
pomoc oko izbora monitora... odlucio sam se za 24", ali mi je budzet ogranicen na 300 evra... nesto sam cackao i kopao, prelagali su mi da uzmem Samsung 2443BW, ali nekako bih radje full HD tj 16:9 odnos nego 16:10... dobrodosli su svi proizvodjaci, blagu prednost dajem samsungu i lg-u, da nije glossy i obavezno DVI

ako imate jos neke predloge, rado bih ih saslusao...

hvala unapred!!!

p.s.- u slucaju da za te pare ne moze da se nadje nesto zanimljivo tj dobro, moze i 22"
p.s.2- da, zaboravih... i ako je moguce da monitor nema zvucnike... mislim, koj' ce mi Smile
« Poslednja izmena: 31. Mar 2009, 23:11:44 od ptican »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 246 247 249 250 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.