Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 218 219 221 222 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1416301 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Nexus 4
kako za koga ... svako gleda iz nekog svog ugla ... po meni je to taman eventualno 250 ... da tera kako valja to sto treba da tera ... i da istera to za duze vreme ... a da pritom u slucaju da zatreba nesto malo jace ne mora da se hvata za glaavu  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia Neka stara nokia
Poz ljudi
treba mi pomoc,ne radi mi komp...Ali znam kako da ga popravim,samo moram da kupim neke kablove...
Treba mi kabl sa usb (2.0) na obe strane...Isao sam u comtrade da kupim,al kazali mi 2 puta da se to ne prodaje...Tj da nema nigde...
Imam firewird400 kabl,ali niko nema fw slot...I odoh da ih pitam dal imaju nesto sto menja fw u usb,al rekose mi jok...
Zato vas pitam da li negde ima (u bgd) da se kupi bilo koji od gore navedenih?

(ps - jel se promenio nesto forum? Pisem sa mobilnog,pa ne vidim lepo)
hvala
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
HTC Touch Pro
haha
ima takav kabl po srbiji pisano je u sk
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Nexus 4
aj i meni jedan savet Smiley ...

stampac ... sta bi ste preporucili do 50e plafon ...

ono sto je bitno je ... izgled ... pomogucstvu crni ... sjajna plastika Smiley ... ne mngoo velik ...
brzina ne toliko bitna ... bitno da sljaka kako treba uvek .... da ne pravi "sranja" Smile da ne mora se cackam sa njim ... da ima dobre drivere ili sta vec ... deskjet 3650 mi dosta pravio problema pogotovu u mrezi iako znam da je mreza bila lepo konfigurisana i ruter da radi kako valja ... a i na samo jednom kompu je nesto zezao ... mislim da je bio problem do software-a a sve je bilo lepo instalirano nema tu velike filozofije ...

takodje pomogucstvu ekonomican Smiley ... i interesuje me usput da li je bitno ono ko sto pricaju da se odstampa bar nesto jednom dnevno .. kako se ne bi zapusili ketridzi kod ink-jeta ... kao onda vise trosi posle duzeg vremena i slicno?

dajte preporuku i za neki laser stampac sa kolor stampom... cisto da vidim ... jel su visoke cene za njih? dajte nesto srednje ... i interesuje me ukratko da ne lutam po netu ... kako oni rade ... tj dal se nekad "istrose"... cuo sam da crkava neka laserska glava? pa se to menja ili sta i koliko je to skupo ... koja je isplativija varijanta ...

ink jet .. pa stalno ketridzi ... ili color laser? ... potrosnja ... pa kucna varijanta nista specijalno mnogo ...

usput ... cena kolor photo papira? da li zna neko mozda isto da ne lutam po net-u Smiley?

eto pitao sam ja mislim sve sto me je interesovalo pa neko ako zna nek odg Smiley ... mogao sam i sam pogledati na it svetu .. ali sada me interesuju iskustva i nesto provereno Smiley  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6280
Pogledaj Samsung ML-2010PR!

Svi ga hvale!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

xxx

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1764
Zastava Kikinda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson xperia arcS
ovu konfiguraciju su mi ponudili
sta mislite dali vredi i kakve su vam sugestije

gigabyte amd mb ga-n52l-s3 am2.....4750.00
amd 5200+ dual core box...............5800.00
transcend ddr2 800mhz 2x1gb........2200.00
wd caviar 250gb...........................4350.00
gigabyte ati rx4670.......................7700.00
frontier vita 400w.........................1650.00
asus vw 193d-b 5ms......................9500.00
                                                .................
                                               37200.00
budzet je vec probijen pa bih moyda stavio jeftiniju graficku malo bilji monitor bas nesto i neigram igrice ali dosta koristim photoshop i corel
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Nije lose. Samo ako vec planiras da radis u Photoshop-u i Corel-u, na tvom mestu pored ove konfiguracije, uzeo bih jos ram memorije i neki jeftiniji monitor od 22" (preporucujem Samsung 2232BW, kupio sam ga letos, tada je kostao 300e, sada kosta oko 200e i radi savrseno).
« Poslednja izmena: 26. Feb 2009, 21:41:13 od mimago »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Nexus 4
MSI RX3850-T2D256E-OC 256MB DDR3 ~65-70e
ili jos bolje GAINWARD HD3850-512-HDMI-DVI-D2 512MB DDR3 70-75e ... pa preracunaj Smiley manje od 7700
a karte su bolje ... jer je na 4670 memorijska magistrala 128bit ...

plocu mozda bolje GIGABYTE GA-MA69G-S3H ... amd-ov chipset ... cena ista ... mada kada bi ikako mogao da se isprsis jos 2k ... za ma770 bilo bi extra Smiley  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Pogledaj Samsung ML-2010PR!
Svi ga hvale!

Slazem se sa ovim izborom pogotovu zbog zadate cene.

Pljuckavac treba zaobici na kilometar. Nerentabilni su i svaki cas neki problem sa njima  ( cak i sa hp) . Laserski je mnogo isplativiji i jeftiniji po odstampanoj strani mada, nema jeftinih stampaca za kolornu stapu.

Pre godinu dana sam izabrao hp 1020 a u igri je bio neki Canon (delio isti toner sa HP)  i ovaj Samsung.
Eliminisao sam Samsunga jer mi tada  nije ulivao poverenje ( previse "svastare")  a i tada je dopuna tonera bila jako skupa za Samsnug pa je bio neisplativ. Inace ako se dobro secam treba da ima i opciju "economo mode" na tasteru na gornjoj strani kucista, koja stedi toner poprilicno. Ima to i hp ali softverski odradjeno.

Proveri samo koliko mu traje  famozni valjak. Pozovi neki servis za recikliranje pa ih pitaj jer ukoliko je kratkotrajan to ce  ti uticati na cenu dopune tonera.
Mada, dok potrosis prvi ( fabricki) toner, dobrim delom ce isplatiti sam sebe  u poredjenju sa bilo kojom ink jet varijantom.

PS- radi ustede tonera, ako osim "economo mode" tastera imas i softversku kontrolu, slobodno mu sve setingse podesi skoro na minimum ( odokativno proceni) . Razliku ces golim okom tesko primetiti a primeti se tek nakon skeniranja/kopiranje tako odstampane strane. Ne gubis nista a dobijas mnogo na toneru.

IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Nexus 4
zanimljivo ...ali meni treba boja ... zbog toga bih isao na ink jet ...

dajte preporuku za neki laserski u boji i da vidim koliko je to parica Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 218 219 221 222 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.