Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 212 213 215 216 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1419505 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Lijep Pozdrav Svima

Molim vas treba mi jedan iskren savjet samo kratko i jasn da ne duzim..koji procesor mi preporucujete Q8200 ili E8400.

Hvala Unaprijed!
IP sačuvana
social share
Intel Q8200 2,33Ghz,Asus P5E3 PRO,Gigabyte HD 4850,Apacer 2x2048 MB 1333Mhz PC10066,WD Caviar 1Tb 64Mb,Thermaltake RubyOrb,Asus DVD-RW 20B1LT, Thermaltake Armor MX+,Fortron SagaPlus 450W Up to 500,Technisar Skystar2,Samsung Syncmaster P2370,Logitech G9 laser,Logitech Media 600,Logitech G51,Razer Goliathus Control.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
heheheh bezicni covek Smile aj pa javi utiske kako  to sljaka Smiley

@bg posot ti vec znas kako ide to sve bezicno sto se tice baterija moze li se paziti ili je nepredvidivo Smiley mislim da ne bi drzao uvek neki krs mis pored stola Smile ? i kako to sve radi ima li laga? stocisto sumnjam Smile ipak je to logitech jace serije Smiley  Smile
Na tastaturi imas indikator baterije - lampica se pali kad je baterija pri kraju pa je promenis na vreme.
Na misu nemam takvu opciju ali ne vidim problem. Kad prestane da "mrda" promenicu mu bateriju i kraj.
Dobio sam obicne baterije uz set  tastatura-mis, i one bi trebalo da traju oko mesec dana. Odmah sam ih izvadio i ubacio  punjive koje imaju dosta veci kapacitet pa ce da potraju  par meseci  ( mis  "posrce" baterije brze).
Kad budu iscedjene, zamenicu ih obicnim na dan, taman dok se napune punjive i opet sve u redu.

Ne vidim  problem u eventualnom iznenadnom prestanku rada ( i da nema indikatora). Ne radim u nuklernoj elektrani pa da me brine  tih pola minuta-minut dok zamenim baKterije  Smile
Inace nikakvog laga nema, a tastatura je pravila prob u pocetku jer su tasteri plitki,  kao na lap topu pa je trebalo malo vremena...
Uzeo sam skoro najjeftiniju varijantu. I mis i tastatura zajedno ( Gigabyte) su me izasli  20e a ne bih se vratio na "zicu" nikad vise.
Nije dzabe izmisljena bezzicna varijanta, bas kao sto u pocetku daljinci za tv bili sa kablom a danas ih niko ne bi uzeo.
Osecaj je mnogo bolji, cist sto, nema kablova, sloboda pokreta a  ako te to cini srecnim - mozes da kucas i iz kuhinje na "slepo"  Smile

Skuplje varijante su sigurno mnogo bolje, Microsoft ima odlicne modele ali jedan koji mi je osim ove Gigabyte zapao za oko je isao iskljucivo u kompletu sa Vistom - cena sitnica, oko 150e koliko se secam.

Ps-nisam siguran da li je pitanje bilo upuceno meni, ali u svakom slucaju svi posetioci su pametniji za jedan dobar post Smiley
« Poslednja izmena: 20. Feb 2009, 21:12:58 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla SeaMonkey 1.1.9
Ext. tv kartica, preporuke ?(1920 x 1080 ) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Nexus 4
@bg au gde ja zivim Smile ...

@highlender bg ... belgrade posto mi je konkrento on odgovarao ali kao sto si reko svaki post nesto vise znanja... kad god pitam nekog ili kontkreno ili ne uvek volim da cujem misljenje svih koji ga imaju Smiley

@daria za sta koristis komp?

Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ma otkud znam nemam pojma

Asus P5Q Deluxe
2X2GB ocz platinum 800mhz
Gigabyte radeon HD4850
Fortron saga plus 450w
Thermaltake Wink RS 101
LG DVD RW
Samsung 2032BW 20#
2Xseagate baracuda 500gb 32mb
technisat skystar2

od prilike masina samo mi nedostaje proceso pa se dvoumim treba mi pomoc.
IP sačuvana
social share
Intel Q8200 2,33Ghz,Asus P5E3 PRO,Gigabyte HD 4850,Apacer 2x2048 MB 1333Mhz PC10066,WD Caviar 1Tb 64Mb,Thermaltake RubyOrb,Asus DVD-RW 20B1LT, Thermaltake Armor MX+,Fortron SagaPlus 450W Up to 500,Technisar Skystar2,Samsung Syncmaster P2370,Logitech G9 laser,Logitech Media 600,Logitech G51,Razer Goliathus Control.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Nexus 4
da me pitas sta bih sebi uzeo?Smiley uzeo bih q8200...

ali idalje nisi rekla potrebe ... od toga zavisi koji ces procesor ubaciti u ovou savrsenu konfiguraciju Smiley ... ali i da li tebi sve ovo zaista treba ... ovakve konfe su za jake gejmere... za graficku obradu i slicne poslove ... za koje treba sirova snaga Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung S4
jos malo o MX misu...  Smile
mnogo mi se svidja software koji ide uz njega, uz gomilu nekih opcija ima i pokazatelj koliko ce jos dana da mu drzi baterija. Trenutno, za ovaj moj kaze 114 dana!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ccccc

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1034
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6234
Gde mogu da zamenim ove moje dve kutije(u dobrom stanju monitori)jedna 15ica a druga 19ica,uz neku doplatu za neki ravan ekran recimo 17?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson k510i
Da li bi neko mogao da mi pomogne, naime crkava mi racunar pa bih hteo posle 7 godina da uzmem novi, ali je problem sto moram u nekih 300 eura da sklopim konfiguraciju... Da li bi mogao neko da mi preporuci game konfiguraciju koja kosta oko 300 eura???
IP sačuvana
social share

Ti si nasa prva ljubav....
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ccccc

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1034
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6234
Jel ima neko da mi pomogne za monitore?Iznad sam postavio pitanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 212 213 215 216 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.