Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 160 161 163 164 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1406806 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
vec su otishle gore Smile....a bice josh gore Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E71
zna li mi ko rec neki dobar servis u bg posto sam prosli put ostavio laptop kod nekih debila nisu ga ni sastavili kako treba
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
najbolje je da odneses u ovlasceni servis za tu marku koju imas ?  Smile

zovi prvo radnju gde si kupio ... sve sto je ovlasceno i legalno u mom dosadasnjem iskustvu je definitivno najbolje ... manji servisi i "serviseri" mozda odlicno znaju posao ordadice sebi super ali uvek im nesto promakne ili nesto zeznu ... sa starim kompom koj sam nosio tako kod coveka stalno je nesto zezao vise bio kod njega nego kod mene ... novi u garanciji ... ja nesto zezno mislio da ne radi odneo ... em sto je radio em sto mi ga istestirali ... flesovali bios ... sredili i komp kada su mi doneli radio jos bolje ... isto monitor... cela ploca nova ovlascen samsungov servis radi perfekton vec duze vreme ...

znaci samo ganjaj prave ljude za tvoju stvar Wink  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E71
problem je sto je laptop uzet u holandiju...packard bell,a da znam ovamo nemaju servis
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Sta je najbolje od ovih kartica, ulozeno-dobijeno?

XFX GF NVIDIA 9600GT 680MHz 512Mb DDR3 'XT edition' za 9.190 din.
http://www.pakom.com/katalogproizvoda/OpisProizvoda.aspx?sifra=9010830

ili

GAINWARD BP9600GT-512-TV-DVI 512MB DDR3  za ~100e
http://www.itsvet.com/proizvod/gainward-bp9600gt-512-tv-dvi-512mb-ddr3/comp_comp_vga/245/1116

ili ovo sto sam nasao u oglasima

GRAFIČKE kartice, 2 kom Asus EN9600GT, 1GB DDR3,
256 bita i Asus EN8600GT, 512MB DDR3, 60 EUR.

IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
ovo trece je najbolje pa samo da ti daju prvu karticu xexexexe ... ali ko zna kakve su to kombinacije kada je 60 e te dve ... ja bi to odma otpisao ...

izmedju ovde dve gore ... drugu ... barem po meni ... prva je skuplja samo zato sto je "oc" verzija ... takt gpu-a je 30Mhz visi .. i podloznija je oc-u ... ja bih pre uzeo ovu drugu ... mada kad bolje pogledas ipak sada i tih 100e izadje 8800 din ili cak vise posto sam cuo da ce evro jos skociti ... sledecih par dana ... tako da mozda uzmes i ovu drugu koja je nesto jaca ... mada ces to osetiti samo ako ti oc-ujes ... ovako razliku verovatno neces osetiti uopste .... sta god da uzmes neces pogresiti Wink  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Imam msi ati radeon 3850 OC verziju.Posto je u pravljenju klokovana zanima me ima li smisla klokovati je jos vise,i koliko to moze biti stetno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 3G 8GB
ovo trece je najbolje pa samo da ti daju prvu karticu xexexexe ... ali ko zna kakve su to kombinacije kada je 60 e te dve ... ja bi to odma otpisao ...

izmedju ovde dve gore ... drugu ... barem po meni ... prva je skuplja samo zato sto je "oc" verzija ... takt gpu-a je 30Mhz visi .. i podloznija je oc-u ... ja bih pre uzeo ovu drugu ... mada kad bolje pogledas ipak sada i tih 100e izadje 8800 din ili cak vise posto sam cuo da ce evro jos skociti ... sledecih par dana ... tako da mozda uzmes i ovu drugu koja je nesto jaca ... mada ces to osetiti samo ako ti oc-ujes ... ovako razliku verovatno neces osetiti uopste .... sta god da uzmes neces pogresiti Wink  Smile

Asus EN8600GT, 512MB DDR3, je 60 EUR. A za prvu izgleda nema cene.
E sad moze da se nadje i nova ali sa DDR2.
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
@lale nije stetno ... i pogodno je ako znas mada ti ne treba neko znanje samo obrati paznju na temperaturu ... a to sto je fabriciki klokovana to je jako mala i neprimetna razlika ... mozes klokovati svoju kartu do 800Mhz za gpu sigurno ... da radi ok ... trebalo bi .. .zavisi do primerka  Smile

@roksab ma de da dajes 60e za to ... mozes da uzmes 3850 ...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.36
Ljudi terba da kupim graficku ATI Radeon 3650 512mb/ddr2 AGP a nisam siguran da li me koci moj procesor AMD Sempron 2800+ (2. 0GHz)  oko ovih novijih igrica (cod4, cred, GTA IV, undercover, crysis. . . ).  Nisam sada u situaciji da kupujem nov komp nego samo malo da skrpim ovaj stari.  Molim vas recite mi da li ce da mi rade navedene igrice (ne mora na high) da znam da li da uopste i dajem pare na novu graficku.  Samo se bojim procesora tako da posavetujte me malo.  HVALA!!! :wave:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 160 161 163 164 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.