Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1406451 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 110
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Panasonic G3
alo ljudi ! mogu dobiti 150 evra zvuchnike ? hvala ..

Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
HTC Sensation
koji stistem?2+1 ili 5+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
nikako da kaze Smile

Uostalom, evo ti dva najbolja za te pare pa ti biraj: Logitech G51 i Altec Lansing FX6021.
« Poslednja izmena: 30. Dec 2008, 10:14:41 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
HTC Sensation
Kod:
http://www.itsvet.com/proizvod/altec-lansing-fx6021/comp_tehn_speakers/97/115
dodas jos 20e
2+1 altec lancing
1 od komentara
Imam ih deset dana.Pa da javim utiske.Sistem sadrži:2 satelita,vufer(long throw woofer),mali infrared daljinac,kontroler i gomilu kablova. ___1)Sateliti su 36cm visoki i 6cm široki (u prevodu-VELIKI).Mogu stajati na stoli ili okačeni na zid.Postolja su teška aluminijumska i kvalitetno urađena.Svaki satelit ima po 6 mini drajvera od po jedan inč(2,5cm)i tri pojacala na svaka dva drajvera-ukupno 6.Drajveri su sa niodimiumom(ako se ne varam to je vrlo jak prirodni magnet),svi su identični i ima ih 12. Pojačala treba da obezbede poboljšan kvalitet zvuka (kontrolom dinamike izlaznih frkvencija ili tako nešto).To je valjda deo te "InConcert" tehnologije.Kvalitet zvuka na satelitima je interesantan.Ovi zvučnici imaju nekakvo direkciono usmeravanje zvuka(samo levo,desno i napred).Ovo smanjuje refleksiju od poda i plafona i čini da se zvuk doživi subjektivno"čistijim".Ovo u poređenju sa atp3,koje sam ranije imao,stvarno pravi razliku,jer se zvuk čisto čuje dve prostorije dalje...Visoki tonovi su jezivi.Oni su verovatno i najjači argument ovog modela.Ne posustaju."Treble" preko trojke iritira koliko je rezak.Srednji tonovi su solidni ali nemaju "ono nešto"-ne kidaju vazduh kao što sam očekivao(ovo je možda zbog loše integrisane muzičke karte koju trenutno imam u kompu).Zvučnici su jako glasni.Na kecu su razgovetni.Na dvojci su već glasni.Na trojci nije da sedite pored njih,a preko četvorke nisam ni pojačavao... Dizajn satelita je izuzetan(bar po mom ukusu).Suptilno i vrlo elegantno izgledaju. _____2)vufer-"long throw" bi trebao da daje bolje efekte i pokrivenost od onih "down-firing" vufera. Deo spektra midrange tonova ide na vufer.Ovo se čuje kad se isključe sateliti.Bass im je slaba tačka.Mada,meni bas nikad nije bio preterano bitan.Stvar ukusa.Nije slab bas,da se razumemo,ali jednostavno nije ista klasa sa reprodukcijom visokih i niskih tonova na ovom fx6021.Kućište je lepo dizajnirano,ali deluje nekako lošijeg kvaliteta od satelita.Iz vufera se čuje tih "humm" ali vrlo je tih i ne vidim šta je tu dramatično._____3)Kontroler je jednom reču-ružan. Video sam isti na još nekoliko modela (mx5021,pt6021).Ne uklapa se u dizajn zvučnika, ali ni malo.Jedino što su ga ofarbali u istu boju(dobro da su i toliko)...Ima neke ljubičasto-plavičaste diode (indikatori jačine i ima ih 5)...Neko je smarao kako mu jako sijaju noću.Izjava decenije.Diode su lepe,kontroler je gadan. Mali daljinac je već druga priča. Jako je simpatično odrađen i jednostavnim dizajnom komplimentira satelitima. Koristi onu litijumsku dugme bateriju.Radi preko infrared-a ali da bi radio, mora bar malo "videti" infrared port na onom gadnom main kontroleru. _____4)Gomila kablova. Kablovi su kvalitetni,oko 4 puta deblji od onih na atp3 modelu.Svaki satelit ima oko metar i po(čak možda i 2m) kabla,a na to u kutiji se dobiju i dva produžna,tako da sateliti mogu da se okače na drugi sprat cirka... _____Da zaključimo: Zvučnici su možda i precenjeni, ali pošto su slični kao i precenjena dobra ženska (kojoj je teško odoleti), valjda nam se prašta. Ljudi smo. Kako ona voditeljka kaže: "Sve Za LJubav".

Kod:
http://www.itsvet.com/proizvod/neo-sw-x55/comp_tehn_speakers/61/310
5+1 Neo
komentar
Ja ih imam vec 3 godine i zadovoljan sam skroz,kod mene skroz valjaju,sad na tom sajtu sam video komentare da im bruji vufer sto kod mene nije slucaj,ko zna sta su radili sa zvucnicim.dobijes uz to 2 super postolja za zvucnike tako da pozes da ih stavis negde iza sebe a ova 3 na sto i super i dobijes 5 kom da mozes da zakacis na zid.kabla bobijes da neznas sta ces sa njima 20m ja mislim.problem je samo kod toga ako imas stariji kompjuter kao sto sam ja imao pre 2 nedelje da nece da ti radi 5 zvucnik i to SL ali to opet zavisi od muzicke kartice koja je na ploci,ali meni nije smetalo Smile
eto pa sad ti vidi
« Poslednja izmena: 30. Dec 2008, 10:25:35 od M-Soul »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

zivi i pusti druge da zive

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung D500
Ti programi ce ti raditi na bilo kom dvojezgarnom procesoru i bar 2GB RAM-a, a to zadovoljava skoro svaki laptop. Medjutim, vidim da zelis 17 incni ekran, a i za 3D max nije lose imati profesionalnu grafiku. Po meni jako dobar izbor za profesionalni laptop je HP 8710p - HP81271103. Na zalost cena mu je 1050 evra, ali ima prilicno brz Intelov dvojezgarni procesor, 2GB rama i sto je najvaznije Nvidijinu Quadro grafiku. Naravno ekran je 17", a kvalitet izrade je vrhunski.

a koji bi uzeo izmedju ona dva koja sam predlozila
IP sačuvana
social share
Smile because what's the use of crying..

Boriti se za mir zvuci kao j*bati se za nevinost
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Molim za pomoc.U Tempu ima neka akcija,komp tj samo kuciste bez monitora kosta 18 000 a za to dobijas i broj 066 sa 10 000 din kredita,mislim da se isplati jer dobijes komp za 10 jura ali me zanima da li valja ova konfiguracija?

Com Trade racunar

Dual Core 64 bit
Amd Athlon X2 4200 + AM2

Plocha : nVidia nForce 4 PCI Express x 16

Graficka : GeForce 61000 256 mb

Memorija : 2GB DDR2 - 800mhz

HD : 250GB
Optika Dual Layer DVVD R/20X

Kuciste : Minitower 400W

Garancija 2 god   + gratis tast. i mish  Logitech

Unapred hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Nije losa za te pare, kasnije mozes sam da dodas neku bolju grafiku... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ti programi ce ti raditi na bilo kom dvojezgarnom procesoru i bar 2GB RAM-a, a to zadovoljava skoro svaki laptop. Medjutim, vidim da zelis 17 incni ekran, a i za 3D max nije lose imati profesionalnu grafiku. Po meni jako dobar izbor za profesionalni laptop je HP 8710p - HP81271103. Na zalost cena mu je 1050 evra, ali ima prilicno brz Intelov dvojezgarni procesor, 2GB rama i sto je najvaznije Nvidijinu Quadro grafiku. Naravno ekran je 17", a kvalitet izrade je vrhunski.

a koji bi uzeo izmedju ona dva koja sam predlozila
Pa ni jedan. Koliko sam video na netu imaju slicne procesore, pa ako bas mora jedan od ta dva onda uzmi Toshibu, cini mi se da je ostatak konfiguracije nesto jaci.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Pozdrav ljudi.   Hteo bih da kupim graficku kartu do 100e.   Ploca mi je GA-945GCM-S2L, sadrzi PCI-Ex16.   Molim za savet.   Hvala.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
9600GT ... ako zelis da prodjes jeftinije ... ispod nje juris 3850 ...  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.