Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1401486 puta)
Svakodnevni prolaznik

Get rich, or die tryin'

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 364
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Legend
Citat
triple chanel nije sa tri ploce i za to jos nisam chuo ... to bi bio 3x1 kit ili pakovanje sa tri modula ...

a ti si sigurno mislio na dd3 posto je ona potrebna za tu plocu a koliki ces akapcitet uzeti to je tvoje ... mozes i 2 i 3 i 4 Smiley a mozes i 8gb Smile ...

Koliko sam ja procitao, x58 maticne podrzavaju min 3 modula ddr3 memorije (triple channel memory). E sad, na ocz sajtu sam procitao da imaju kitove 3x1 napravljene bas za x58 i core i7 procesore, pa ne znam da li moze 2x2gb, a 3x1 nisam nasao nigde. Ako moze i 2x2 onda ok. Nadam se da razumes sta sam hteo da kazem Smile
IP sačuvana
social share
Bio sam mlad, nista nisam znao, sad sam stariji, opet nista ne znam. Tek sad znam da nista ne znam!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 584
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
@fman: aha....hvala Smiley
a sta znaci taj wink...sorry za neznanje Smile
« Poslednja izmena: 24. Dec 2008, 21:55:20 od nikola_4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 3G 8GB
@ fman

Treba bi najobicniji VGA kabl sa 15 pinova, kao na slici, samo ako postoji neka ''slim'' verzija sa manjom plavom plastikom.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMG_0026.JPG
(384.35 KB, 1200x1600)
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N82
Da li bih na codegen-ovom napajanju od 400w mogao da zakacim: mb gigabyte ga-ep35c-ds3r, cpu q6600, 8600gt, 250hdd i 2 dvd-a naravno kasnije kad budem uzeo neku jacu grafiku uzecu i jace napajanje ali sad ako bih mogao da preguram ovako bilo bi dobro inace za sad mi na tom napajanju radi mb asus m2n e sli i cpu 5000+ i sve radi ok!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
bigmag Smiley ne moras 2 puta istu poruku kad neko bude video odgovorice ti Smiley ... mogao bi ... ali nepreporucujem ... prvo da li ce 4oow izdrzati q6600 sa svim tim ostalim? preracunaj ... a jos plus troseno i codegen ... koliko je to realna snaga .. ja se ne bih zezao ... da ti pukne pa ko zna sta ce sve povuce ... ako imas para obavezno pazari neko brand napajanje i to vidi bar 45ow Smiley radi reda Smile ...

@roksab za ulaz u tv ti treba taj vga takav ko na slici ?  Smile  Smile ... ne znam stvarno Smile ja sam mislio da ce ti ovo raditi posto na tv-ovima ima scart ... a za to tvoje stvarno ne znam Smile a jos plus "slim" ne verujem ... a cek sigurno nije to to sto ti mislis cim ne moze da udje nego treba manje?  Smile sta ti je tu sada prikljuceno? ili blei prazno? jel si imao ranije prikljuceno na staru grafiku?  Smile

@nikola nema na cemu Wink a kakaw wink Smile ?

@u zadnje vreme ne pratim bas inovacije ... nemam vremena tako da jos nisam toliko upoznat oko te platforme ... moguce bas cu uzeti da izguglam sutra ako budem imao vremena ... mada ono ko zna Smiley ... ali znas kako ako je minimum 3gb ... onda ce 2x2gb raditi super ... ipak 4gb ... mada sa druge strane mi je potpuno ne logicno da moraju 3 slota popunjena ... al ae ... a opet sa "trece" strane xaxaa mozes ti kupiti 3 zasebna modula od po 1gb ocz-a koj odgovara ... ddr3 odredjene brzine ... pa upariti ... ne verujem da ce doci do konflikta izmedju iste memorije  Smile ...
« Poslednja izmena: 24. Dec 2008, 23:28:37 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
triple chanel nije sa tri ploce i za to jos nisam chuo ... to bi bio 3x1 kit ili pakovanje sa tri modula ...

a ti si sigurno mislio na dd3 posto je ona potrebna za tu plocu a koliki ces akapcitet uzeti to je tvoje ... mozes i 2 i 3 i 4 Smiley a mozes i 8gb Smile ...

Koliko sam ja procitao, x58 maticne podrzavaju min 3 modula ddr3 memorije (triple channel memory). E sad, na ocz sajtu sam procitao da imaju kitove 3x1 napravljene bas za x58 i core i7 procesore, pa ne znam da li moze 2x2gb, a 3x1 nisam nasao nigde. Ako moze i 2x2 onda ok. Nadam se da razumes sta sam hteo da kazem Smile
Lose si procitao. Testirao sam X58 plocu sa 2x1GB DDR3-1600 i radila je ko zmaj. Mozes da stavis i jedan modul ako zelis ali samo kada imas tri modula radi triple chanell pristup memoriji.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
eto pouzdanog odgovora  Smile  Smile ...

ja jos gledam nema sanse ... potpuno ne logicno Smiley ... stim sto ... sad sam malo pogledo na it-svetu ... pretraga : x58 izbacilo mi 2 GA ploce ... i max brzina 1333  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Get rich, or die tryin'

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 364
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Legend
Citat
@u zadnje vreme ne pratim bas inovacije ... nemam vremena tako da jos nisam toliko upoznat oko te platforme ... moguce bas cu uzeti da izguglam sutra ako budem imao vremena ... mada ono ko zna Smiley ... ali znas kako ako je minimum 3gb ... onda ce 2x2gb raditi super ... ipak 4gb ... mada sa druge strane mi je potpuno ne logicno da moraju 3 slota popunjena ... al ae ... a opet sa "trece" strane xaxaa mozes ti kupiti 3 zasebna modula od po 1gb ocz-a koj odgovara ... ddr3 odredjene brzine ... pa upariti ... ne verujem da ce doci do konflikta izmedju iste memorije  Smile ...

Citat

Lose si procitao. Testirao sam X58 plocu sa 2x1GB DDR3-1600 i radila je ko zmaj. Mozes da stavis i jedan modul ako zelis ali samo kada imas tri modula radi triple chanell pristup memoriji.

Tako cu najverovatnije da uradim, tri ista modula ako ne nadjem ni jedan kit, ali je jeftinije uzeti kit. Posto komp uzimam krajem januara, valjda ce se pojaviti nesto kod nas, a boga mi i pasti cene Smile
« Poslednja izmena: 24. Dec 2008, 23:36:27 od mightyboban »
IP sačuvana
social share
Bio sam mlad, nista nisam znao, sad sam stariji, opet nista ne znam. Tek sad znam da nista ne znam!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.2
mob
Nokia Neka stara nokia
Ovako...
da li se ovo isplati kupiti...cena racunajte manja za 100$,posto mogu da nadjem popuste svuda,a i imam veze u usa-i...
sve u svemu,otpadose mi oci od 13" monitora,nije mi dobro...
e,sad,ovaj em sto je smekerski,i lep,em sto ja volim epl,em sto nemoram da imam dva stekera,nego ima kabl kojim punim laptop...
bas sam razmisljao ako osvojim 1000€ na onoj guarana nagradnoj igri da ga uzmem...

sta vi mislite?da li se isplati?
i,koja bi bila vasa varijanta...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 3G 8GB
@Fman

Taj plavi sam dobio u monitor, sa njim mogu da povezem TV i graficku i da TV bude monitor.
E sad problem je, sto je TV okacen na zid i i ide ploca ''preko'' svih izlaza, ulaza ....
Potreban mi je manji ili pod ugom od 90 stepeni  Smile kao sto su mi kablovi od komponetnog....

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMG_0027.JPG
(346.36 KB, 1200x1600)
« Poslednja izmena: 25. Dec 2008, 00:07:43 od Roksab »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.17 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.