Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1405487 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Sensation
Imam sad ja pitanje  Smile

Kupio bih neke zvucnike sad oko Nove godine, pa se razmisljam nesto oko ovog modela http://www.itsvet.com/proizvod/altec-lansing-mx5021/comp_tehn_speakers/97/113...
Misljenje?
dobri su ti ti svucnici,ako nisi ljubitelj 5+1 ja sam uzeo jos davnih dana ove http://www.itsvet.com/proizvod/neo-sw-x55/comp_tehn_speakers/61/310 ali ubedljivo najbolji su mi ovi http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-z-5500-digital-970115-0914/comp_tehn_speakers/31/22 ali nisam mogao da dodam jos 100e za to zadovoljstvo,a nisam mogao da cekam
a i mislio sam i ove ali mi se vise svidjao 5+1 http://www.itsvet.com/proizvod/altec-lansing-fx6021/comp_tehn_speakers/97/115
« Poslednja izmena: 22. Dec 2008, 19:28:47 od M-Soul »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1,
mob
Alcatel One Touch Idol X
Hvala svima na odgovorima  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
ove z5500 jedu malo decu Smiley ... a i svi logitech Smiley bas je neverovatno dobar ... trese ti se pola kuce sa ovakvim zvucnicima a cuju te daleko Smile .... ako imas pare svakako pazari to Smiley
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Ljudi, sta mislite o notebook-u Toshiba A300? Kosta malo vise od onoga sto sam planirala da dam za laptop, ali mi se mLoooogo svidja dizajn  Smile Ima dosta varijacija na temu sto se tice  konfiguracije, ali pored memorije najznacajnija je ona vezana za graficku karticu, u neke je ugradjena Intel® GMA X3100, a u neke ATI Mobility Radeon™ HD 3470. Koja je bolja? I, koji jos Toshibin racunar preporucujete za neku cenu od oko 500 eura?
« Poslednja izmena: 22. Dec 2008, 21:11:30 od Conundrum »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
radeon je bolji Wink ... uh ne znam bas za toshibu ... a za sta ti treba? mislim za sta ce se koristiit... kolik ekran? sta ti je najbitnije pa da nadjemo nesto Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Najbitniji mi je dizajn (ipak sam ja devojcica) Smile , mekana tastatura, kvalitetan ekran u koji moze da se bullji do mile volje...Ma, nisam zahtevan korisnik, realno, mogao bi da mi posluzi i mnogo jeftiniji racunar...neg sam se zalepila za ovu Toshibu, pa, ono, kad vec dajem tolke pare onda bar da bude i lepo i pametno tj kvalitetno Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia E71
Kupio bih All-in-one Lexmark X5660 za kucnu upotrebu.
Jer moze neko da mi kaze kakav je, koje su alternative ili mozda koji su bolji u tom cenovnom rangu(do 7000 dinara)? Smile
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Najbitniji mi je dizajn (ipak sam ja devojcica) Smile , mekana tastatura, kvalitetan ekran u koji moze da se bullji do mile volje...Ma, nisam zahtevan korisnik, realno, mogao bi da mi posluzi i mnogo jeftiniji racunar...neg sam se zalepila za ovu Toshibu, pa, ono, kad vec dajem tolke pare onda bar da bude i lepo i pametno tj kvalitetno Smiley
500 evra i nisu neke pare, narocito ako hoces sve to kod laptopa. Ali, evo par predloga. U Gigatronu mozes pogledati Dell Inspiron modele koji se prave sa roze i crvenim poklopcem. Dellovi su poznati po dobrim ekranima i odlicnim tastaturama pa ne mozes da pogresis. Zatim imas i Fujitsu-Siemens modele iz Amilo Pa i Pi serije prelepe crno/bele kombinacije. Uzivo izgledaju jos bolje, imaju odlican ekran i vrlo dobru tastaturu. Imas i jako puno Acerovih modela za te pare ali ja bi ipak dao prednost prethodno navedenim. Toshibe su mi uvek bile ruznjikave sa onom sljastecom plastikom, a i kvalitet im nije tako dobar na jeftinijim modelima. Tek skuplji zasluzuju epitet kvalitetnih, narocito Portege serija. U princupu odaberi seriju koja ti se dopada i kazi maksimalan novac koji bi potrosila i reci cu ti sta da kupis.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
H., Hvala puno na odgovoru! Smile Pogledacu po radnjama to sto si spomenuo, a maximalna cena do koje bih isla je oko 55000...
« Poslednja izmena: 23. Dec 2008, 07:24:44 od Conundrum »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
ASUS MB M2A-MX
ASUS VGA ATI 3650 512MB
AMD Athlon™ 64 X2 4200+
MEMORIJA DDR2  3GB  PC-800
HDD 250GB 7200RPM SATA II
NEC/LG/Lite On DVD-RW
MODEM Ambient/Agere 56K PCI
KUCISTE ATX 420W
MONITOR BENQ 22" TFT FULL HD
5.1 Ch. Sound Blaster OnBoard

sta mislite o ovome? sve to skupa kosta 400e
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.