Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 135 136 138 139 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1401602 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
za šta su ovi priključci na grafičkoj kartici,i dali je moguće preko njih da se nekako priključi TV sa kompom?
Kakve ima to veze sa ovom temom? Link...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

kome radi GTA IV neka mi se ne javlja

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.36
mob
SonyEricsson K510i
za šta su ovi priključci na grafičkoj kartici,i dali je moguće preko njih da se nekako priključi TV sa kompom?

Naravno da mozes. Moj ujak u Beogradu je to uradio. Imas na grafickoj TV out i preko toga moras da povezes, samo kupi kabl sa odredjenom duzinom ili jos pametnije neka te neko posavetuje ko zna, mislim na ljude sto rade u prodavnicama za kompove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Leeeeeroy Jeeeenkins!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 837
Zastava Lazarevac
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.2.1
mob
Motorola Motoluxe XT615
@ Uketa -- mislim da ti je trenutno kod nas najbolja agp graficka karta AGP XFX NVIDIA® 7950GT 512MB DDR3 256-bit i košta oko 10.000 dinara.međutim mislim da to nije isplativo.bolje skupi jos malo para i pređi na pci-express.mada sta ti ja pricam kad ja jos "teram" Gainward 7600 gt ali na novijim igrama nemože ni trejler da pokrene Smiley , iako imam 2gb ram i intel pentium 2,4ghz.dakle batali graficku i stekaj pare za novi komp.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
@neznamkosry ... za hdd ... hitachi sam cuo ranije da je dobar ... nemam pojma ovako ... isto bih znaci ... ili Segate ili WD ... wd sam imao ranije ... Pata ... crko mi brzo  Smile mada ... los primerak Wink ... sada imam segate na 2 kompa .. sljakaju perfektno ... ne cuju se ... sve odlicno radi Wink ki podmazano xexee ... tako da ono Wink tvoja odluka ... mozes da biras po ceni ... i da ... ako uzimas segate uzmi 5oogb ... a ako se odlucis za wd ... uzmi 640 ili 320 Wink   Smile

sto se tice grafickih ... po meni je uzasno glupo davati i ulagati u agp i uopste budziti komp (stare platforme) ... vec za 3ooe mozete naci novi koji ce zameniti taj i raditi mnogo bolje a taj stari ko zna koliko ste platili Smile Wink al jbg ... vreme gazi Smile  Smile
« Poslednja izmena: 21. Dec 2008, 23:28:45 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.36
mob
SonyEricsson K510i
Al si ti prso bate...xaaxaxxa salim se ...hvala Smile
« Poslednja izmena: 21. Dec 2008, 23:58:37 od Uketa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.36
mob
SonyEricsson K510i
@ Uketa -- mislim da ti je trenutno kod nas najbolja agp graficka karta AGP XFX NVIDIA® 7950GT 512MB DDR3 256-bit i košta oko 10.000 dinara.međutim mislim da to nije isplativo.bolje skupi jos malo para i pređi na pci-express.mada sta ti ja pricam kad ja jos "teram" Gainward 7600 gt ali na novijim igrama nemože ni trejler da pokrene Smiley , iako imam 2gb ram i intel pentium 2,4ghz.dakle batali graficku i stekaj pare za novi komp.

Nerviram se zato sto nemam 300e za komp ceo, a nema para ni za neku dobru AGP graficku. Jer mi brat ide sledece godine na fakultet i tek tad dobijam nov komp a do tada da se susim joooooj. Isao sam logikom zasto ove graficke kao 8500GT (PC-I) i ostale kostaju 50e, a da stara graficka bude skuplja i zato sam polagao nade na neku 7600GT kad sad djavola ona kosta 80e, SKUPLJA OD BOLJE GRAFICKE!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
Imas za 200e sledecu konfiguraciju na akciji u jednom vecem marketu kod nas

amd athlon X2 4200+,2gb ddr2 800mhz,250gb hdd,ploca neka sa nforce4,i ima integrisanu geforce 6100 256mb,ali ima i slot za pci-expres...Tako da na sve ovo dodas jos tih 50eura i dokupis jos samo graficku i za 250e uzmes masinu koja moze da pokrene gta4 sasvim solidno...  Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2008, 00:07:11 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
to moze da pokrene gta4 sasvim slolidno Smile u kojim snovima Smile xexexe najjace konfe vuku do 25fps kako sam cuo ... a treba ti proc mnogo dobar i barem 3850 grafa ... ovaj proc se raspada Smile a grafu ni nema  Smile realnost je surova ...

@uketa Smile jesam brate Smile ... btw ne pisi postove za redom Smile pravila bureka Smiley ....tako ti je to u it svetu Smile ... uvek je starije skuplje ... zaostalo na lageru a ne isplati se dati ispod nabavne cene pa tako blei Smiley Smile ... sta da se radi ... pa ono ja bi pre stavio tih 5oe u stek susio se jos koliko treba pa cak i 6 meseci Smile i kupio dobru konfu + jos 5oe i odlicna konfa Wink
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
Fman-Za graficku ok,mora da dokupi drugu,ali ja je igram na obicnom 3800+...Tako da je taj proc dovoljan  Smile

p.s.Koliko para mogu da trazim za maxtor 80gb ata?
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
20e Smile ... ko ce to jos da kupi kad ima nove bolje za te ili malo vece pare ... jos + maxtor shit Smile ...

pa ne znam kako ti igras i koje detalje ... ali ja imam totalno druge informacije Wink Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 135 136 138 139 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.714 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.