Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Savet  (Pročitano 2631 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Hm... za koju cifru ga imas?
Koliko se secam krece se oko 170e
Telefon nije los, samo ima bug sa memorijom. Dakle nema 1.5 mb memorije, to je samo trip, ima jedva oko 600kb.
Meni je malo antipatican jer me podseca na motorole...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
ja ne razumem zasto mi uvak moramo da ispadnemo neke nezainteresovane glupachice koje dalje od svog sjaja za usne ne vide, a vi uvek ispadnete neki dubokoumni premudri genijalci koji sve znaju i zainteresovani su za sve

Zato sto to u 98% jeste onako kako bh kaze.
Kupuju telefon jer lepo izgleda, sta ima unutra apsolutno nije bitno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Njegova cena se krece negde oko 170 eu.  Tek sam pre neki dan cuo za njega i ne znam nista o njemu pa sam zato pitao. Izgleda da je to neka poboljsanja verzija c100. Mene isto potseca na motorole one tipa c350, c450 i tako dalje, a motorole mrzim, tako da to i meni smeta. Sve u svemu deluje kao manje vise ok telefon za te pare i za korisnike poput moje sestre.

@sarmica

Kao sto SF, kaze moje misljenje steceneo na osnovu iskustva je da osobe zenskog pola ne polazu dovoljno paznju na ono sto se krije "ispod haube", vec im je prvenstveno bitan izgled telefona, velicina i tako dalje. To je neko moje iskustvo i ne kazem da tako razmisljaju sve devojke. Evo jos jedan primer. Sestra me sada juri da joj nadjem negde jeftinije samsung t500, a znas zasto? Zato sto ima neke cirkone po sebi i ogledalo . Kada sam joj rekao sta mislim o tome, odlucila je da odustane od kupovine istog :wink: .
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Imam ja takvih primera na tonu, ali mislim da su najbolesniji da kupuje telefon jer joj se slaze uz torbicu [mislim da je bilo u vreme lova na n400], necu da nosim telefon u grad melodije su mi tako seljacke... ima primeraka koji ne znaju sta je sms, ne znaju da upisu fon u imenik nego nose sa sobom blokce i sl.
to su extremi, slazem se, ali nazalost, nije ih uopste malo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Sestra mi je uzela siemens c62, tako da je odluka definitivno pala. Telefon je onako, nista narocito, mada opet, posmatrajuci konkurenciju u toj cenovnoj klasi je ipak dosta dobar. Prvo sto pada u oci je po meni dosta losa tastatura, koja je nekako jeftino i ne kvalitetno uradjena. Funkcionalni tasteri su manje vise ok, osim navigacionog tastera, koji ima malo problema sa pritiskanjem na gore. Dosta tesko se pritiska, a cesto se desava i da pokusavajuci da pritisnete taster na gore, dolazi do nezeljenog pritiskanja smera za levo ili desno, sto dosta zna da iznervira, narocito ako hocete nesto brzo da uradite. Display je prilicno dobro uradjen. Ima 4096 boja i prilicno lepo izgleda. Sam telefon je prilicno brz, osim prilikom otvaranja slika gde je potrebno sacekati malo duze i zna po malo da nervira, ali sve u svemu nije strasno. Dobro se cuje, dobar mu je signal, mali je, lak. Ima punu podrsku za mms, gprs radi dosta dobro. Software je dobro uradjen, stim sto ima neke propuste, koji su valjda svesno napravljeni, kao sti su recimo da u addresbook-u ne mozete uneti vise od jednog telefonskog broja, dok mozete uneti adresu, e-mail i tako dalje. Ima jos par sitnih lose odradjenih stvari u software-u, ali sve u svemu dosta je solidno uradjen i generalno prilicno solidno radi. Zakljucak, za 140 eu koliko ga je moja sestra platila, po meni definitivno se isplati uzeti ovaj model.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
To za address book je stvarno glupost, pa ima vec 3 godine kako se u sve telefone ubacuje mogucnost vise ulaza...
Verovatno koristi samo karticu za telefone pa zbog toga.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa to stvarno jeste glupo, ali je tako. Cak i cela 45 serija je imala po nekoliko unosa za telefone,a  ovaj nema. Inace kod siemens-a imas addresbook i phonebook. Addresbook je imenik na memoriji telefona i on sadrzi vise unosa i informacija za svaku osobu, a phonebook je imenik sa sim-a i on sadrzi samo jedan broj za jedno ime. Kazem, to su zeznuli, a ostalo je manje vise ok.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
mob
Nokia N70,6303,K610...
S55 je najbolji od ta 3 ponudjena
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ja sam isto mislio da uzme s55, medjutim ipak je 256 boja suvise malo, tako da je ipak uzela c62 i mislim da je mozda i pametnije da je tako uradila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Heh u srecno vreme s25 je bio ZVER sa 4 boje Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.