Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Savet  (Pročitano 2625 puta)
21. Jan 2004, 12:47:50
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Treba sestri da uzmem telefon. Najuzi izbor je pao na tri siemens-a, c62,mc60 i s55. Sta mislite sta bi bilo dobro uzeti. Njoj na telefonu treba samo mms, gprs, dobre melodije i tako to, znaci nisu joj vazne neke hi-tech funkcije. Ja sam joj rekao da bi najbolje bilo da uzme s55, pa onda mc60 i na kraju c62, mada su svi manje vise isti, odnosno i jedni i drugi imaju i prednosti i mane. S55 mislim da je najbolji jer je prvo s klasa, ima bt, ic, mms, gprs i tako dalje, sve u svemu nekako mi je najozbiljniji. Mana mu je naravno zbog koga se i dvoumim da li da joj predlozim da njega uzme display od 256 boja. Mc60 opet ima 4096 boja, ali je niza klasa, nekako mi je jeftino izradjen, od neke jeftine plastike, sve us vemu deluje mi nekvalitetno. Opet on ima i gprs i mms kao i integrisanu kameru koja znam da nije nesto, ali ipak je kamera, a kada smo vec kod nje moze li neko da mi kaze koja je njena rezolucija, mislim da je nesto 320x nesto. C62 se mojoj sestri najvise svidja, ima display pd 4096 boja, nema kameru, isto izgleda jeftino i nekvalitetno, a glavna prednost po meni mu je nesto nisa cena, koja je oko 150 dok su ostala dva oko 170 i vise eu.

Sta vi mislite? Sta mislite rpe svega na sta bi licile slicice poslate mms-om na display-u s55-ice? Da li bi razlika bila bas ogromna u odnosu na c62 ili mc60? Zezao sam se sa s55 ali nisam video slike kako izgledaju.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Kad ja tamo, a ono, medjutim.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1733
Zastava u kuci
MRZIM SIEMENS ! Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in
waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the
frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses
and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed
ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Dobro, to je tvoja stvar. Molim konsktruktivne predloge.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Kad ja tamo, a ono, medjutim.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1733
Zastava u kuci
Probaj na www.crogsm.com , daju solidne recenzije
IP sačuvana
social share
Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in
waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the
frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses
and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed
ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ma ne trebaju meni recenzije. Znam sve o ovim telefonima. Zanima me misljenje ljudi koji su koristili ili koriste ove telefone.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
s55 bi ja uzeo... mada to sto si rekao ne ispunjava uopste to sto ti trazis ...
Bolje skupite jos malo para pa uzmete 3650 ili 7250i recimo
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Sto mislis da ne ispunjava to sto trazim? Njoj ne treba neki hi-tech telefon, jer je zensko i ne zanimaju je te stvari preterano. Htela bi samo da bude, mali, lep, odnosno da se njoj svidja, posto se meni recimo c62 bas i ne svidja i da moze da salje i prima mms. E sada kada smo kod mms-a, da li neko mozda moze ali sa sigurnoscu da mi potvrdi ili demantuje to da valjda c60 ili c62, ne moze da salje mms, vec samo da ga prima? Ovo mi malo nelogicno deluje, ali moram da znam pre nego sto uzme sestra telefon. S55 sam joj i ja preporucio, medjutim ne znam na sta bi licilie slike na njemu sa 256 boja? 3650 ne dolazi u obzir jer je i skuplja, ali i ogromna, ona hoe neki zenski, manji telefon. 7250i kosta bar 250 eu, a to je skoro 100 eu vise od pocetne cifre.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Simens ima vrlo lose polifone melodije, displey-i su uvek bili relativno losi a ni igre nisu za pohvalu
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Da li je neko imao kontakta sa samsungom x100? Ne znam nista o njemu, a deluje da bi mogao biti ok, za te pare koliko kosta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
Citat: Bad Habbit
Sto mislis da ne ispunjava to sto trazim? Njoj ne treba neki hi-tech telefon, jer je zensko

ja ne razumem zasto mi uvak moramo da ispadnemo neke nezainteresovane glupachice koje dalje od svog sjaja za usne ne vide, a vi uvek ispadnete neki dubokoumni premudri genijalci koji sve znaju i zainteresovani su za sve.

sorry zbog offtopica ali morala sam, jer kad o sestri ovako mislis, onda sta li je sa ostalim zenskim svetom

back on topic, i sorry jos jednom.
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.