Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 16:39:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saturnovi tranziti  (Pročitano 81389 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ jupiter monika
saturn kroz sedmu kucu-period kada treba da definises,razumes i iskristalises bitne veze sa drugima..akcenat je na kvalitetu partnerstava (poslovnih,ljubavnih,prijateljskih),a ne na kvantitetu..svi oni odnosi koji ne prodju test ce vremenom biti prekinuti.period preispitivanja i teskoca u odnosima koji se zavrsava na tvoje zadovoljstvo.mozes se osecati usamljeno i ako imas partnera..veze su vidjene ozbiljno i realno.period kad mozes ocekivati nagrade za ulozen trud i rad u proteklih 7-14 godina..drugi naprasno mogu postati ljubomorni na tvoj uspeh... Smile eto uopsteno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 2100
sta ja da radim sa mojim Saturnom??? Mislim... nikako da me ostavi na miru. A i pre godinu dana sam imala veoma lose iskustvo koje me je kostalo puno zivaca. Ne mogu vise keve mi ovako...  Smile
IP sačuvana
social share
Covek je posle svakog razocarenja pametniji...ali nikada dovoljno pametan da se ne bi.... opet razocarao....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e mene nagrdi ova moja opozicija tranzitnog Saturna iz chetvrte kuce  sa natalnim Suncem iz 10-te kuce .. Smile..Zadnjih 2 mjeseca se non stop 'koljem' sa ocem..e i nece mi se s' mushkima..Jedva chekam da prekine sa svojom 'retrogradnoschu' i da pochinem malo...Vrijeme bi bilo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson 
e mene nagrdi ova moja opozicija tranzitnog Saturna iz chetvrte kuce sa natalnim Suncem iz 10-te kuce .. Smile..Zadnjih 2 mjeseca se non stop 'koljem' sa ocem..

Ja  imam u natalu opozicija Sunce-Saturn imala sam tezinu sa ocem....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja se izvinjavam unapred za pitanje koje cu postaviti, da li neko moze da pogleda koje kuce tranzitira Saturn ovim dvema osobama Smile
24.12.1968 BGD 8:48
25.08.1967 Sarajevo 20:17

n'umem da izracunam Smile

Prvoj osobi tranzitira kroz 7 polje,a drugoj kroz 5 polje

Svetlost , hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni se  Saturn R trenutno nalazi u 7. kuci, u opoziciji sa Mesecom, Suncem i Neptunom i pravi kvadrat sa MC, zna li neko sta to znaci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Molim vas za pomoć. Tranzitni Saturn u 4 kući u kvadratu je s natalnim Kironom u 12. I to još par mjeseci. Molim za neko objašnjenje, što to znači, što mogu očekivati?  Smile

Suprugu je tran. Uran u kvadratu sa nat. Saturnom u prvoj jš duuugo vremena.  Smile

Help.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Saturnov tranzit 4. kućom jeste vreme za spuštanje na temelje sigurnosti i preživljavanja, za usklađivanje s temeljnim potrebama, za osećajima pripadnosti i smirenosti. Pojedinac stremi za time da ozbiljnije potraži svoje mesto u zajednici i često u domaćem okružju pokuša utemeljiti smisao za postojanost i poredak. Naravno, to različitim ljudima može značiti mnoštvo različitih stvari, no redovito su prisutna dva područja povezanosti u odnosu na dom:

1) fizički uslovi i uređenje doma mogu vam se činiti napadnima po vaše potrebe, pa u takvu slučaju često poduzimate korake kako biste na neki način promijenili domaću situaciju, često dograđujući nešto na samoj kući, a ponekad čak i seleći u posve novo obitavalište

2) obveze prema obitelji postaju stvarnije i više vas opterećuju. Možete se osetiti sputanima u svom okruženju, što može biti znak da vam je potrebno nadalje definirati granice ne samo svog doma već i životnih ambicija

Ustvari, Saturnov tranzit 4. kućom predstavlja vreme u kojem morate položiti temelje za sve dugotrajnije ambicije koje imate, te odrediti osnovicu operacija koje će vam trebati u životu. To može voditi ka premeštanju posla ili zvanja, ili barem do restrukturiranja okoline u kojoj radite. Posljednja opaska u vezi s 4. kućom jeste ta da ljudi često doživljavaju svoju karmu upravo u to vreme koje je u odnosu s njihovim prošlim kreativnim naporima i/ili ljubavnim vezama.

Uran u prvoj kući nagoni na razmišljanje - sta ustvari zelimo, koje su nam potrebe i ciljevi u zivotu. Kada se pokrene taj mehanizam morace da koriguje svoje ponasanje i stav. Moze mozda i reci da zivot nema smisla, da se prepusti monotoniji, zelece da ne menja svoje modele ponasanja, ali ce se okruzenje postarati da ne bude tako.

Tranzitni Uran u kvadratu s natalnim Saturnom donosi period kada se oseca veliki podsticaj za nepredvidivi proces transformacije licnosti na nekim vecim dubinama, tako da on ne mora odmah biti vidljiv, mada može. Ovaj aspekat podvlaci tvrdoglavost kod ljudi koji su po prirodi takvi, cak ih pretvara u tirane. U ovom periodu treba se cuvati kradje.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Svi bi mi bolje kada bi mogli...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hajde Maki napiši nešto i za moj SA koji je zasjeo na MC i izmuči me neviđeno...posao, karijera sve pod velikim upitnikom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Hajde Maki napiši nešto i za moj SA koji je zasjeo na MC i izmuči me neviđeno...posao, karijera sve pod velikim upitnikom...

Nisam dobro potkovana znanjem što se tiče tranzita..ja ono gore iz knjižica... Smile
Čudno, Sa preko Mc -a bi trebao da ti donese konačno plodove truda i rada, i javni izražaj karijere...
Moraću da vidim tvoju kartu...pa se javim nešto kasnije...možda nešto i zaključim..
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 16:39:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.