Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 14:42:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saturn  (Pročitano 137320 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ljepoto noći i ennzo8, prekinite sa offtopom!!  Smile
Predlažem moderatorima da ove dve strane izbrišu jer nemaju nikakve veze sa Saturnom a vi svoje ćaskanje nastavite u temi za ćaskanje
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Вера у радост готово је иста као и сама радост.

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 11175
Zastava Zeljena...
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Nokia 6101
@Ljepoto-nocna- mangupice-   Smile

Nastavak price o Saturnu..

" Samo reci mi gdje je otisao jarac i vodenjak tvoje karte feel? "
Jarac u 6.tu kucu..
Vodolija Descendant 17°45'52 Smile

Molim te komentar..Posalji na  P.P. da ne idemo u off..

svima

Smile
« Poslednja izmena: 15. Nov 2007, 14:09:18 od feel »
IP sačuvana
social share
Усамљеност није у томе што смо сами, него у томе што не постоји ништа за чим чезнемо.

Nemoj traziti ljubav. Trazi i razbi sve barijere u sebi koje si izgradio protiv nje.

Не показујемо своју величину кад се нађемо у једној крајности, него кад одједном додирнемо две.

У великим стварима људи се показују онаквима какви би хтели да буду, а у малим онаквим какви јесу.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Sad da bi bio neki tiranin, to zavisi nesto drugo, saturn nedaje ubice mali Smile Smile
Vec daje snagu da mozes krenut dalje . Mislim nece te saturn navest da ubijes, tu imaju neki drugi faktori igru.
Recimo meni saturn prolazi kroz 10 kucu Smile i tako mi je tesko da nemozes zamislit, jer to nije moja priroda kuca Smile, moje sunce nije naviklo tako da mora djelovat Smile Moram radit jarceve stvari Smile Smile
Po meni saturn ne daje ubice,to je osobina marsa/plutona,ali je plodno tlo za njih:daje siromashtvo,depresiju,zlu sudbinu,neosetljivost...pa se odatle radja bes.Svi znamo da pre svakog rata(mars)je narod najceshce pritisnut siromashtvom i frustiranoshcu...Staljin(veoma jak Saturn) je bio zainteresovan samo za vlast i nije osecao zalost zbog nastradalih ljudi.Saturn mu dodje kao otac Marsu.Mozda greshim,ispravite me
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja koliko znam saturna astrolozi nazivaju zlotvorom medju planetama a sam kronos ili saturn po grckoj mitoligiji je bio bog vremena koji je progutao svoju djecu da bi sacuvao vlast ali samo se jupiter spasio tako sto je kastrirao saturna i ovaj je poslat na zemlju medju ljude i saturn je sam prihvatio da bude smrtnik tako da je ucio ljede tog vremena raznim vjestinama zanatima itdto vrijeme saturna prije starog rima  je bilo jako napredno.bila je jednakost medju ljudima nesto slicno komunizmu pa su rimljani u cast saturna odrzavali saturnalije kada se gospodari sluzili svoje robove i za vrijeme tih praznika svi su bili jednaki.zato je i isusu crkva dala rodjendan 25 decembra znaci u vrijeme obiljezavanja tih saturnalija.i zar nisu vodje jarcevi i bikovi uglavnom komunisticke vodje staljin,lenjin,mao ce tung,ho shi min,josip broz tito itd.naravno ovo je mitologija ako ce ga znat sta je u stvari tacno bilo.

i po mitologiji za saturna se kaze da ce biti veci od samog boga iz razloga sto je prihvatio da bude smrtan.  Smile
« Poslednja izmena: 16. Nov 2007, 17:24:51 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Naravno da saturna nazivaju mizernim, vidis sto nam radi ove godine Smile
Al on ne radi na tom da ubija ljude, daje vlast da, al ne ubija. Kao sto je milosh rekao sigurno od ovih drugih planeta kao sto je pluton il mars mogu tako djelovat, jer su i sami povezani sa ovnom.

Sorry makishon... Jarac je kriv Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
eto ispadoh ja kriv sada.ali saturn ce mi dati znage da presutim tu nepravdu sada i da nastavim dalje pa i da pobjedim na kraju. :boxing:hehe-sala mala
« Poslednja izmena: 15. Nov 2007, 17:33:48 od ennzo8 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
Nova sam na forumu! :-) Htela sam da pitam da li je istina da saturn u osmoj kuci nosi dug zivot ali sklonost bolestima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
hi,lanana
8 kuca predstavlja umiranje a Saturn stagnaciju,ali i bolest.Dakle dug zivot a smrt nakon duge bolesti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
Citat
Lanana
Nova sam na forumu! :-) Htela sam da pitam da li je istina da saturn u osmoj kuci nosi dug zivot ali sklonost bolestima?
Zavisi od ostatka Natalne karte.

Citat
« Poslednja izmena: 18. Nov 2007, 11:01:58 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
Hvala na pojasnjenju.  Znam da zavisi i od ostalog u natalnoj karti.  
Da li je nezgodna situacija u kojoj su  pored saturna i Mars, Pluton i Jupiter, znaci sve cetiri planete u osmoj kuci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 14:42:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.