Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 14:36:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saturn  (Pročitano 137440 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Naravno zemljani znakovi uvijek ce bit dobri jedno drugom. Vidis ja sam u vezi sa jarcem  Smile Smile
Ako zelis napravit cu ti ja podatke , daj mi na pp i ja cu ti je postavit. Pluton je jako dobar u 10 kuci,  mozes da kontroliras masu Smile Posto si ti jarac pa ti ne smeta da budes glavni, jer je 10 kuca vladaoc tvoj. Nema veze dali ti je sunce u prvoj il drugoj kuci. Imam osecaj da ti je dobro postavljena karta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ok.rodjen sam u sarajevu 8 januara 1977 g u 5 i 25 ujutro.kao elvis presly isti znak i podznak.hehehe.pa ko ti nije mrsko vidi mi to tamo i jos mi reci sta si ti u horoskopu? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
bikonja  Smile Smile KOja obozava jarce 

Ej jarcic se ti to namjeravas zenit ?  Smile
« Poslednja izmena: 14. Nov 2007, 16:47:55 od ljepota-noci »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma jok.nemam bas srece u tome.ko jarac pravi ali ko zna.inace citav zivot bikice ganjam ali valjda me ovaj strijelac zeza kod njih jer kako kazu podznak odredjuje fizicki zgled a bikovima strijelac i ne odgovara bas. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
znam samo da je bik podznak skorpija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Nemora to znacit, nije izgled, vec e doda tvoja osobnost strijelca, pa mozda budes previse optimistican, sto bikovi znaju bit ozbljni.
znam samo da je bik podznak skorpija
I ja sam bik podznak skorpion..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
haha.ali taj tvoj ima sigurno neki podznak koji ti lezi.mene ganjaju samo ovnovi ,lavice i strijelcevi.a ja bi bikicu Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Haha pa ti si podznak strijelca, naravno da lete takvi kao sto opisujes.  Moj je podznak vaga 

I stvarno je fin ko vaga/ naravno sa zemljanim okusom saturna  Smiley Posto sam sama saturnski tip pa mi odgovara najvise jarac, al koji nije dramatican. Recimo jos mali problem kod tebe je taj sto imas mjesec u lavu i jednostavno ti vatrenim znakovima izgledas dobar za povod, dok zemljanim nekako previse povrsan.  Smile Smile
Juno nam kaze o osobi kakva nam doista treba , ap tebi je u skorpionu, strastvene zene Smile Smile Smile
Pokusaj vodu.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2007, 17:49:53 od ljepota-noci »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa zemljani mi ne vjeruju nista a od vodenih mi ribice odgovaraju samo.ipak bi ja bikicu.dali ta 5 kuca predstavlja ista.ona mi je u biku i u njoj se jupiter nalazi ako liko znam 5 kuca je ljubav i djeca. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Istina, a mozes igrat igre na srecu, vidis da ces bit bogat  Smile Smile
Mislim mora da nesto grijesis, prebrzo reagiras? pogresno reagiras? Mislim tvoja venera ako bi nasao sunce u biku, znaci zenski bik bi pravio sexstil- eto ti mogucnosti.  Smile Daj mi reci kako prilazis curama pa da utvrdim gdje je greska Smile
No ozbljno zasto ne probas sa djevicama? Cula sam naime da jarcevima bolje pasu zenske djevice nego bikice. Iako ja obozavam svog jarca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 14:36:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.