Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 06:33:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saturn  (Pročitano 137588 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
naravno cijela natalna  treba se uvijek gledat, al se moze i posebno pogledat zasto je nesto tako kako jeste
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Veće ! Ja imam Jupitera i Marsa u drugoj kući kojoj je vladar jarac , imam i uklještenu vodoliju u istoj te ribe. Ja bi to protumačila ovako pošto druga poćima u jarcu , a njegov je vladar saturn snatram da ću dugotrajnim trudom i radom i s puno uložene energije(mars) ostvariti materijalnu korist i to preko bračnog ili nekog drugog partnera ili nekakvog odnosa u javnosti.Mars mi radi trigon sa saturnom u sedmoj te mislim da će to biti dugotrajno ulaganje energije u željeni cilj što mi se čini logičnim s obzirom na moj život i želje koje ostvarujem ali uz puno uložene energije i u dugom vremenskom razdoblju(meni bi trebala tri života da ostvarim sve što sam naumila). Jupiter radi kvadrat na moje sunce i
veneru u petoj kući. Jupiter je vladar mog horoskopa te mislim da kroz stjecanje oštećujem samu sebe tj. svoje zdravlje. Molim komentar od nekog iskusnog, prvi put sam se usudila tumačiti svoj horoskop  javno. Da li je išta od mog tumačenja točno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moj  Saturn je u Raku  ( 0°27'18''  ) retrogradan u osmoj kuci (19°18'31'') .Znaci li to nesto lose. Sunce mi je u jarcu a ASCD u strelcu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne razumem se mnogo , ali iz svega dosada sto ste caskali saturn u petoj kuci(kao kod mene) i problemi sa decom, evo vec dve godine pokusavamo decu(svasta smo radili kod doktora) i vec gubim snagu. Mozeli neko da mi kaze ima li uopste nade sa takvim polozajem saturna? Hvala

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

milica.gif
(50.76 KB, 748x1102)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Postavi kartu u Indeks(top tema), veću rezoluciju, ništa se ne vidi. Sve je objašenjeno u prvoj poruci te teme.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hvala uradila sam to!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

U svakoj astrološkoj knjizi piše da gde se u natalnoj karti  nađe Saturn, osoba mora izbegavati simboliku tog polja jer Saturn, gde god se nađe, donosi samo patnju, tugu, bol... U početku sam to prihvatio “zdravo za gotovo”, i još kad sam video da je Saturn u nekim meni teškim periodima u životu pravio loše aspekte s natalnim planetama, počeo sam strahovati od svakog tranzita ove ozloglašene planete.

A onda je u moje ruke dospela jedna knjiga, knjiga koja mi je promenila život... “Veličanstveni Saturn” autora Predraga Keželea… Svim ljubiteljima knjiga, a pogotovo ljubiteljima astrologije, savetujem da je obavezno pročitaju. Pročitavši spomenutu knjigu mnogo sam toga naučio o Saturnu. Postavio sam sebi pitanje: “Ako je Saturn prirodni vladar 10. polja, koje u natalnoj karti označava uspeh u životu, karijeru, oca itd., nije li ta planeta krivo shvaćena? Ili je možda Saturn ozloglašen zato što ga samo retki mogu razumeti?”

Tačno je da Saturn donosi probleme, tačno je da Saturn donosi veliku bol i tugu, ali nekome je morala biti dodeljena uloga da naplaćuje dugove koje svaki pojedinac vuče za sobom. Međutim, ukoliko čovek prihvati Saturna, ukoliko shvati njegovu svrhu, ukoliko se suoči s problemima koji ga očekuju, Saturn će mu pomoći da sve te probleme prevaziđe i reši. Ukoliko ga ne prihvati, ukoliko beži od odgovornosti, stvari mogu biti samo gore jer čovek mora naučiti lekciju koju mu Saturn donosi, milom ili silom...
Nenad Pavlovski
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Uh,meni je Saturn u ovnu u 12 kuci tacno pored ASC i u sextilu je sa mojim So u vodoliji u 11 kuci...Toliko me je Saturn ovih zadnjih 10-tak godina lomio...da je to trebalo izdrzati...toliko suza,bola i muka...ali to prihvatis kao nesto neminovno i ucis njegova pravila,ali je jako tesko i boli....A,ima on i lose aspekte kvadrat sa mc i opoziciju sa mojim  R uranom u sestoj kuci u devici....Jedino sto sam ja kao i svaka Vodolija Ovan sebi rekla da u svakom zlu ima i nesto dobro i ko zna zasto je to tako....Jednostavno na neke stvari se ne moze uticati... Kada je prolazio 1 kucom i preko natalnog Saturna Razisla sam se sa mojom velikom ljubavi  koja je bila u znaku ovna,Kada mi je prolazio 3 kucom jako su se zahladili odnosi izmedju mene i brata(koji je u znaku device),da li ce mo ikada biti vise u normali,ne zmam.....Kada je prolazio 4 kucom,izgubila sam oca....i kao kulminaciju operaciju tumor u stitnoj zljezdi,sva sreca pa je benigni bio,a hormoni ok...i onda jos mi donese i prekid radnog odnosa....sta vise....od kraja 2004-do kraja 2005. tri ruzne stvari...e sada mi prolazi 5 kucom i evo ja upoznah prosle godine ovu cudnu vagu/bik....valjda ce mo izdrzati do septembra....
Kazu da Saturn ume i da nagradi ako ispostujes sva njegova pravila i njegovu energiju....
IP sačuvana
social share
Ljubav je ,ljubav je,ljubav....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Pozdrav svima!
Evo ako moze neko da mi kaze nesto za mene...
Saturn mi je u 1. kuci , 5 stepen u znaku jarca u kvadratu je sa mesecom - 28 stepen u znaku device
Takodje je i pod uglom od 120 stepeni sa marsom koji je 19 stepen u znaku ovna..
Inace sam dupli jarac u horoskopu. Skoro sam poceo da proucavam astrologiju tako da bi svaka pomoc bila dobrodosla..
Hvala
« Poslednja izmena: 12. Jul 2007, 19:49:26 od arlovski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Što donosi satrun jednog partnera u trigonu s venerom drugog,oboje u vodenim znakovima? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 06:33:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.