Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 19:05:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saturn  (Pročitano 137457 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala m28!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni je saturn u 7. a vladalac je druge , da li je moguće da sam ušla u brak zbog financiskih problema tj. nedostarka novca i siromaštva. Ima nešto u tome, pogurale su me životne okolnosti i još sam više uprskala, ali istina je i da se teško odlučujemo na razvod mada intenzivno razmišljamo o njemu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 283
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U svom astrološkom radu nikada nisam zastupao onu modernu astrološku tezu kako Saturn ima pozitivnih strana. Gdje se god nađe u horoskopu donese nevolje. No jedna je zanimljivost koju sam primijetio u praksi da žene sa Saturnom u 5. polju imaju dosta djece i sretnu trudnoću iako se to po saturnu ne bi očekivalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
NIjedna planeta ne moze da bude skroz negativna...
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Da nema saturna ne bi bilo ni onih "zivotnih lekcija" iz kojih svi nesto naucimo,koliko god lose bile.
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
U svom astrološkom radu nikada nisam zastupao onu modernu astrološku tezu kako Saturn ima pozitivnih strana. Gdje se god nađe u horoskopu donese nevolje. No jedna je zanimljivost koju sam primijetio u praksi da žene sa Saturnom u 5. polju imaju dosta djece i sretnu trudnoću iako se to po saturnu ne bi očekivalo.

ja se prije svega oslanjam na prirodu aspekata koje tvori saturn - ako je u dobrim apektima, imat će svoje pozitivno djelovanje, ako je u izazovnim aspektima ispoljavat će onu svoju negativnu prirodu.
tako loš saturn u natalu neće uvijek biti loš - on može imati i dobre periode kad dođe u povoljne aspekte s tranzitnim planetama. s druge strane dobar saturn može biti izazvan lošim tranzitima.
isto vrijedi i za tranzitni saturn.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 76
Zastava Geraldton
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni je Saturn u X (Jarac) u konjukciji sa Jupiterom. Najvise problema mi je napravio u odnosu sa ocem koga najvise volim a nikad nisam uspela da imam blizinu sa njim. Dali je moguce da on meni stalno pravi probleme kad sam u javnosti i nikad nemogu da se opustim vec stalno pazim i opterecujem se s tim da sta neko ne pomisli..  Smile
IP sačuvana
social share
volim da se druzim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I meni je saturn u 10 ( u devici) a tu mi je i sunce i kao i kod srebrne isti odnos sa svojim ocem..tj. nikad nismo bili bliski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 283
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Svakako slažem se...evo želim sve vas pitati nešto: kako ste se osjećali kada je tranzitni saturn prešao preko vašeg sunca ? jeste li iskusili takvo iskustvo ?
Sve osobe koje su proživjele nešto takvo imale su snažne traume, velike osjećaje patnje koji su se iskristalizirali u formi ovisnoj od pozicije Saturna u znaku i polju. Imate li takva iskustva ?
ja se prije svega oslanjam na prirodu aspekata koje tvori saturn - ako je u dobrim apektima, imat će svoje pozitivno djelovanje, ako je u izazovnim aspektima ispoljavat će onu svoju negativnu prirodu.
tako loš saturn u natalu neće uvijek biti loš - on može imati i dobre periode kad dođe u povoljne aspekte s tranzitnim planetama. s druge strane dobar saturn može biti izazvan lošim tranzitima.
isto vrijedi i za tranzitni saturn.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Prvo ovako, imam dosta godina  Smile i od kad sam otrkrila svoju natalnu kartu ( preceznije od kad sam pocela da se sama zanimam i pomalo tumacim) potpuno se ubedacih jer je moja natalna karta koliko vidim prilicno teska ( da ne kazem losa Smile, toliko puno kvadrata sa nezgodnim planetama, puna 8 kuca negativni aspekti...nije ni cudo sto je nadamnom stalno neki "fatalisticki oblak" koji ceka da mu sudbina nesto sruci na glavu- Saturn kvadrat Merkur, zaista nekad prizivam da se nesto lose i desi  ) ali posto sam dupli jarac navikla sam da sve sto mi se i desava jednostavno mora da se istrpi :[87]:
Moj Saturn je u Ovnu u drugoj kuci i ima te kvadrate i opozicije, polukvadrat i jedini sekstil sa Venerom  Smile
Samo se nadam da ce mi takav moj Saturn ipak dozvoliti trenutke predaha. ( o ostalim stvarima u mojoj karti da i ne govorim) 

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

rektifikovana karta.gif
(25.13 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 19:05:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.