Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 14:51:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saturn  (Pročitano 137908 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Saturn u 7. u Devici, vladar Merkur u 8.?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Saturn u 7. u Devici, vladar Merkur u 8.? Smile

Ih pa sachekaj prvo da odrade Jupiter,Venera,u sedmoj,pa tek dolazi Satrun Smile
Ma vidi,tek ti sada vidjeh Plutona na vrhu osme,ih kakvo te nasljedstvo ceka,kome se ne nadash Smile

A ovaj tvoj Merkur je u konjukciji sa Uranom,dal dolazi do braka iznenada,il  ona druga mogucnost Smile
Ma vidi molim te,kad pratimo vladara sedme ,kuda ide,otishao u Skorpiji,a njegov dispozitor(vladar Shkorpije)Mars otishao u IX,kucu inostranstva,pa josh u znak Strijelca,pa josh u sextilu sa Jupiterom..
Znachi predispozicije su da dispozitor odlucuje da xce suprug biti stranac,a da ce Jupiter cuvati brak kao sretna zvijezda kad se predju prepreke,e bravo meni,svaka michast,shto sam slozila pricu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

in the ocean of your eyes..

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 175
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6030
Evo jedne zanimljivosti od Pedje Radovica,

Dvanaesta kuća je najgora kuća u horoskopu, a Saturn najteža planeta pa on ovde donosi teške depresije, hronične bolesti, zatvore i logore, bolnice i ludnice, ali osamu i izolaciju, odricanje od ovozemaljskog života, a često i odlazak u manastir. Saturn u dvanaestoj kući nosi opasnost od vukova
(meni je saturn u 12toj, i vrlo cesto sam sanjala kako me ujeda vuk ili pas za ledja, san bi bio toliko zivopisan da sam se budila i osecala kako mi ledja bride i tacno mesto ujeda sam mogla da osetim kako pulsira i boli. Uvrnuto. A inace vukove i pse bas volim i ne bojim se njih, imam cak i poster dva vuka koji zavijaju na mesec....)
Saturn u Biku od napada medveda, a u slučaju da imate Saturna u Blizancima u dvanaestoj kući u zoološkom vrtu vas može izgrebati šimpanza.
Saturn u Raku na zvezdi Sirius, koja se nalazi na 13 stepeni 30 minuta Raka, nosi opasnost od ujeda psa, dok sa Saturnom u Lavu u dvanaestoj kući u Africi možete postati lak plen leoparda, tigra ili lava. Saturn u Škorpionu u dvanaestoj kući nosi opasnost od ujeda zmije, a ukoliko se šetate pred Nila može vas lako pojesti i krokodil.

Sa Saturnom u Strelcu lako možete pasti sa konja, pogotovo ukoliko se on nalazi u kvadratu ili opoziciji sa Marsom. Saturn u Lavu u kvadratu ili opoziciji sa Suncem nosi opasnost od pada sa kakve građevine, a u slučaju da se Saturn nalazi u Vodoliji u dvanaestoj kući možete postati žrtva snežne lavine. Saturn u Ribama u dvanaestoj kući nosi opasnost od napada ajkule, naročito ukoliko se Saturn nalazi u opoziciji sa Urnanom i Plutonom.

Saturn nas opominje, kroz život muči ali i uči. Saturnova lekcija je istrajavanje na sopstvenom putu. Kinezi kažu da i "put od hiljadu milja počinje samo jednim korakom".
Ko istraje dosegnuće božansku mudrost, jer Saturn je kapija vremena kroz koju moramo proći da bi se preko Urana, Neptuna i Plutona sjedinili sa carstvom nebeskim.
« Poslednja izmena: 13. Dec 2006, 11:46:31 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Moham manassinte maanathu
Maarivillaay virinjathenthe
Sogam meghamaay moody marackuvaan
Odi anayukille
Raagam anuraagam
Raagam manasinte naalu kettil
Dheepam theliyichathenthe
Viraham neduveerppaay
Oothi keduthuvaan odi anayukille
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Per Aspera ad Astra

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Meni je saturn u skorpiji u trecoj kuci.Sta mu to dodje ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

Ovo je citat iz teksta Saturn u III kuci:
(koji nam je prevela koleshinka)

Karmički izazovi vrte se oko tema poput razmišljanja, komuniciranja, učenja, spretnosti, radoznalosti i bezbrižnosti. Vaš odnos s braćom i sestrama, ukupnom rodbinom ili ljudima u vašoj užoj sredini može biti fokus vašeg učenja. Verovatno ste imali sumnji u sebe (barem u mlađem dobu) što se tiče vaših mentalnih sposobnosti ili komunikacijskih veština. Ili ste možda davali previše težine umu, oslanjajući se previše na logiku. Vaša je radoznalost možda bezrazložno zabranjena. Takođe ste mogli biti objektivni i «cool» u nekim trenutcima, dok vam je u drugim nedostajalo perspektive i distanciranosti. Moguce je da ste se osećali da vas ljudi ne slušaju, ili ne mogu razumeti. Možete se nelagodno osećati kad trebate govoriti pred grupama, na telefonu, ili kad trebate govorite uopste. Slušanje može biti teško jer je vaš unutrasnji «govor samom sebi» tako jak i samokritičan.

Prošli životi su doprineli vašem osećaju blokade u mentalnoj sferi. Više života ste proveli kao mlađe dete, koje je uvek pokušavalo sustići umno stariju braću i sestre. Moguće je da ste proveli čitav jedan život kao radoznalo dete tokom Inkvizicije a vaša je žeđ za znanjem ugušena prvo od strane porodice pa onda i crkvenih predstavnika. Moguće da ste porveli jedan život kao trgovac putujući od mesta do mesta učeći mnoge jezike, ali se nikada zapravo niste skrasili.  Mogli ste imati brojne živote u kojima su vam davali nepodnošljive umne izbore da napravite, pa ste se osećali mentalno i emocionalno paralizovani . Možda ste jedan život proveli kao rob od kojeg se očekivalo da konstantno priča o, (robovlasničkim očima gledano «nepoznatoj i čudnovatoj») zemlji odakle ste došli. Nekoliko puta ste raspršili snage nikada se zapravo ne usmjeravajući se na karijeru ili životni cilj. Ponekad ste imali suv život, fokusiran čisto na mozak bez bogatstva emocionalnih veza. Imali ste nekoliko života kad vam je školovanje zabranjeno zbog pola, rase, klase ili kaste.

Vaš je izazov da stavite svoje znanje u opipljiv oblik. Pisanje u području učenja i komunikacije dozvoljava vam da se dokažete koliko znate. Prizemljivanje vaših govornih i umnih veština dopušta vam da nadiđete prošla ograničenja. Integracijom vi znate kada treba biti radoznao, a kad je potreban oprez. Znate kad govoriti, a kad slušati. Možete identifikovati prikladno vreme da budete logični, objektivni i pomalo distancirani. Znate ceniti ali i ne preceniti vašu neobičnu mentalnu sposobnost. Vaša razgovorljivost i čista pamet mogu biti upotrebljeni mudro.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

if there is a will,there is a way

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam jako zbunjena,mo koch-u sunce i saturn mi se nalaze u 12 kuci,a po placidusu,nalaze mi se u 11 kuci,ne znam vise u sta da verujem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

in the ocean of your eyes..

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 175
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6030

Ovo je citat iz teksta Saturn u III kuci:
(koji nam je prevela koleshinka)

Jao Angey 'de to iskopa, Smile pa ja sam potpuno zaboravila na taj text. Auuuu 1000stvari zapocnem retke zavrsim,  Smile UH... Jos sad da to lociram negde na back up diskovima pa da nastavimo de smo stali. Smile
IP sačuvana
social share
Moham manassinte maanathu
Maarivillaay virinjathenthe
Sogam meghamaay moody marackuvaan
Odi anayukille
Raagam anuraagam
Raagam manasinte naalu kettil
Dheepam theliyichathenthe
Viraham neduveerppaay
Oothi keduthuvaan odi anayukille
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
koleshinka prevodish divne tekstove,nashla sam u temi,saturn i njegove lekcije,trebalo bi to sve smjestiti u saturnu Smile
spojit te dvije teme Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Per Aspera ad Astra

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Hvala puno andjela  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Saturn opozicija AC, koliko i kako moj saturn i kako utjeće na mene samu. Ostali aspekti saturna su "dobri " mada mislim gdje god i u kakvom god aspektu bio sa drugim planetama iz odredjenih životnih svera On treži žrtvu i napor, a koliko damo toliko ćemo i dobiti? !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 14:51:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.