Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 00:47:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saturn  (Pročitano 137021 puta)
Svakodnevni prolaznik

if there is a will,there is a way

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Lenora zanima me da li je karmicki brak zaista tezek i da li to osetis na svojoj kozi ili je tezek kao i svaki brak na svoj nacin?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Lenora zanima me da li je karmicki brak zaista tezek i da li to osetis na svojoj kozi ili je tezek kao i svaki brak na svoj nacin?

Mogu ti opisati svoje iskustvo i biti će mi drago odgovorim li ti tako na tvoje pitanje. Upoznali smo se još kad smo  bili djeca. Na neki neobjašnijv način osjećala sam neku povezanost. Godine su prolazile i  susretali smo se ponekad. Nije mi bio privlačan na onaj način da se zaljubim i poludim za njim, već smo počeli vezu kao dobri prijatelji. Bio mi je izuzetno drag i važan. Zaštita, sigurnost, stabilnost, podrška. Tranzitom Saturna preko mojeg Ascendenta i njegovog Descendenta započela je naša veza.  U sinastriji imamo mnogo  aspekata sa Saturnom, u mojoj sedmoj kući je Saturn. Njegov Descendent je u Jarcu.  MC kompozita - jarac, sa sjevernim čvorom ovdje. Oženili smo se kad smo bili zajedno 7 godina. Slučajnost?  Problema ima, ne mogu reći jesu li drukčiji od problema ostalih parova. Na prvi pogled smo nespojivi, potpuno različiti, a opet nas nešto spaja. Bila je velika kriza  prije 4 godine, za vrijeme  mog Saturnovog povratka.Alli eto ostali smo zajedno. Teško je ponekad, a opet guramo dalje. Imamo dvoje djece, sin ima Mjesec u jarcu, a na istom stupnju gdje je njegov Mjesec, kćer ima Ascendent. Ta Saturnovska tema se stalno provlači kroz moj život. Očito mi je jako bitni Saturn. Sama imam Asc u Jarcu, otac i brat, kao i gomila ljudi oko mene - svi odreda Jarci.
Ne znam kako da ti odgovorim, javljaju se stalni sukobi i svađe, a da  često ne znam ni razlog tome.  Ništa nije bezbrižno. Kao da neka težina sjedi na nama. Ne znam je li to zbog Saturna, ili zbog toga što njegov Pluton sjedi na mome Suncu,( još jedan pokazatelj dugova iz prošlih života, tko zna otkada)  ili pak zbog toga što imamo Mars na Ic-u u kompozitu?  Tu je i južni čvor - to smo donijeli sa sobom, a opet sjeverni je na MC-u?
Mogu staviti i karte u prilog, ako te zanima i želiš pogledati.
http://img515.imageshack.us/my.php?image=sinastrijaht9.jpg
http://img280.imageshack.us/my.php?image=davisonqx3.gif
http://img485.imageshack.us/my.php?image=kompozitmb5.gif
« Poslednja izmena: 16. Nov 2006, 15:37:24 od Lenora »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala ti lenora puno,ne moras postavljati karte to mi ne pomaze jer ne znam da tumacim interesovalo me je tvoje licno iskustvo posto sam od anjdele saznala da postoji mogucnost da imam karmicki brak sa sadasnjim deckom ,pa me je to uplasilo jer nisam znala sta to donosi u stvarnom zivotu i kakve poteskoce...iskreno i ja osecam neku teskocu u nasoj vezi,kao neki kamen,a tek smo 9 meseci u vezi....i sve me to jako nervira,ja se divim osobama koje prelaze preko teskoca i problema,ja sam nekako kratkih zivaca i odmah bi prekinula sve to....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Hvala ti lenora puno,ne moras postavljati karte to mi ne pomaze jer ne znam da tumacim interesovalo me je tvoje licno iskustvo posto sam od anjdele saznala da postoji mogucnost da imam karmicki brak sa sadasnjim deckom ,pa me je to uplasilo jer nisam znala sta to donosi u stvarnom zivotu i kakve poteskoce...iskreno i ja osecam neku teskocu u nasoj vezi,kao neki kamen,a tek smo 9 meseci u vezi....i sve me to jako nervira,ja se divim osobama koje prelaze preko teskoca i problema,ja sam nekako kratkih zivaca i odmah bi prekinula sve to....

Nemoj se plašiti i prekidati vezu samo tako. Kad si me pitala za poteškoće, ja sam i pisala uglavnom o tome. Nešto važno nisam spomenula, a to je ljubav. Kad se ljudi vole, pronađu način da  riješe probleme. Naš brak možda i je težak,  no mi imamo i one lijepe aspekte. Volimo se,  da nema ljubavi ne bismo ni bili zajedno. Nemoj se plašiti i povoditi za horoskopom, slušaj sebe i slijedi svoju intuiciju. Kad bi veza imala sve same trigone, energija bi tekla prelako i ubrzo biste postali u vezi "lijeni". Ništa se nebi dešavalo i vama bi postalo dosadno. Neki loši aspekti su poželjni, da bi vezu tjerali dalje i da biste vi kroz nju oboje nešto naučili i da biste kroz nju  zajedno  rasli. Jer Saturn, osim što donosi  teža razdoblja ( a ja sam gore opisala upravao to) on je i veliki Mudrac i Učitelj za mene. Donosi u život prepreke i lekcije, nakon kojih smo jači, čvršći i mudriji. A uostalom to je i smisao življenja na ovoj planeti, da nešto naučimo i postanemo bolji.  I zato ja Saturna izuzetno poštujem i cijenim.
A to što si sa svojim  deckom, znači samo da ste se tražili...i pronašli. Da nije bilo ljbavi, prošli bi jedno kraj drugug , a da se nebi ni primijetili. Nemoj se na početku veze povoditi  za horoskopom. On meni služi da bismo vidjeli zašto se nešto dešava.  I na sve u životu se može utjecati, pa tako i na kvalitetu odnosa. Kad bismo svi na početku neke veze gledali samo u karti ima li to smisla i kad bismo se povodili samo za lošim aspektima, tada bi svi živjeli usamljeni i sami. A to nije cilj ovog  našeg putovanja, zar ne?
« Poslednja izmena: 16. Nov 2006, 07:21:23 od Lenora »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hvala Lenora puno,zaista umes da uneses pozitivnu energiju u ljude.svaka cast,ja sam skeptik i nikada mi ne bi palo na pamet da pogledam stvari iz tog pozitivnog ugla....a taj ugao je onaj pravi....hvala ti puno i zelim ti puno ljubavi u braku i uopste  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
hvala Lenora puno,zaista umes da uneses pozitivnu energiju u ljude.svaka cast,ja sam skeptik i nikada mi ne bi palo na pamet da pogledam stvari iz tog pozitivnog ugla....a taj ugao je onaj pravi....hvala ti puno i zelim ti puno ljubavi u braku i uopste  Smile

Nema ne čemu. I drugi put. [smilie=frisko46.gif]
Hvala tebi. [smilie=36ddd.gif]
« Poslednja izmena: 16. Nov 2006, 12:18:28 od Lenora »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 807
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam lavica sa podz. u lavu, a u natalnoj karti mi je Saturn uz Mesec i Veneru u XI kuci u Blizancima.
Zbog Saturna koji je vec dugo u lavu.... pretpostavljate kako se osecam.

Mene jedno zanima, hoce li mi ulazak Jupitera u Strelca uskoro, pomoci da mi makar bude bolje na ljubavnom planu s obzirom da mi je Jupiter R u Strelcu u 5 kuci, ili ce zbog boravka Saturna u lavu, taj upliv Jupitera kod mene biti od manjeg uticaja?
  Please, da li moze neko da mi odgovori Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
pa tebi će ryna tranzit jupitera kroz strijelca sigurno aktivirat 5. kuću, tj. izbiti ljubavni život u prvi plan. pošto imaš 3 planeta u lavu + ASC - jupiter će se naći u trigonu sa svom četvoricom iz prve kuće, pa bi se trebala dobro osjećat ili barem bolje i optimističnije Smiley

ali vidim da imaš i prirodan ne baš sretan T-kvadrat venere-plutona-jupitera kojeg će pluton također uskoro pokrenuti (tj. već ga lagano pokreće, pa se stoga ne osjećaš baš najbolje na ljubavnom planu). neće biti ugodno (s plutonom nikad nije), ali će biti definitivno transformirajuće - just how pluton likes to strike.

sretno!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
zaboravih dodat...

vjerojatno se jako loše osjećaš jer je jupiter već godinu dana u škorpionu, te sa saturnom i neptunom tvori T-kvadrat, pa se to odražava i na tvoju četvoricu lavovskih planeta Smile

sad će jupiter u strijelca pa bi se trebalo poboljšati tvoje stranje Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 807
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Ancholino, hvala puno na odgovoru....

Valjda ce biti lakse. Taman sam se nadala ispracanju Saturna... jednog dana, a sad moram da razmisljam i o Plutonu
  Smile, kuku...

Ma, bice bolje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 00:47:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.